Elektrische fiets bij Albert Heijn kopen? Dit moet je weten!

Bij de Albert Heijn worden zo nu en dan elektrische fietsen verkocht. Het is misschien een gek gezicht, die e-bikes in de supermarkt.

Maar het assortiment bij de Albert Heijn wordt dan ook jaarlijks uitgebreid. Naast etenswaren zijn er tal van andere producten verkrijgbaar. 

De grote vraag is: hoe zit het met de kwaliteit van die AH e-bikes? Daar gaan we in dit artikel op in.

We vertellen je meer over de kwaliteit en prijs van de Albert Heijn elektrische fiets. Ook gaan we in op elektrische fietsen bij andere supermarkten. 

Hoe is de kwaliteit van de AH elektrische fiets?

Voor het verkopen van elektrische fietsen bij de Albert Heijn, werkt het supermarktketen met externe partijen. Fietsenwinkels of merken krijgen de mogelijkheid hun fietsen in de winkel aan te bieden. De kwaliteit wordt dus eigenlijk door de externe partij bepaald.

Over het algemeen werkt de Albert Heijn samen met betrouwbare merken. De beste online fietsenwinkels maken van de actie gebruik.

Vaak worden er instap modellen verkocht. Al heb je bij de aanbieding meestal keuze uit meerdere AH elektrische fietsen. Met de kwaliteit zit het over het algemeen goed

Is de prijs van een AH elektrische fiets goed?

Naast kwaliteit is prijs een belangrijk aspect. Is de AH e-bike de prijs waard? Het antwoord op die vraag is ja. De Albert Heijn elektrische fiets is scherp geprijsd. Als je de prijskaartjes vergelijkt met andere e-bike aanbiedingen, is het een goede deal.

Echter is het wel zo, dat er bij andere winkels met regelmaat net zo goede acties worden georganiseerd. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Decathlon voor een e-bike. Daar zijn de aanbiedingen langer beschikbaar. En haal je een e-bike van een vergelijkbare prijs kwaliteit in huis. 

Worden elektrische fietsen ook bij andere supermarkten verkocht?

Naast de Albert Heijn, komen ook de Lidl en de Aldi met e-bike aanbiedingen. Bij deze winkels is de e-bike in het assortiment een minder grote verrassing. De Lidl en de Aldi zijn immers discount winkels, waarbij er meer wordt verkocht dan etenswaren. 

De Aldi e-bike en de Lidl elektrische fiets staan bekend om het voordelige prijskaartje. Voor een gunstig bedrag beschik je bij deze supermarkten al over een mooie e-bike. 
Veelgestelde vragen

Is een AH elektrische fiets een goede deal?

De elektrische fietsen bij Albert Heijn, worden aangeboden door een externe verkoper. De aanbiedingen zijn over het algemeen een goede deal. Voor de prijs krijg je een prima kwaliteit e-bike. Echter zijn er nog veel meer gunstige e-bike aanbiedingen. Die soms nog beter betaalbaar- en langer beschikbaar zijn. 

Hoe vaak worden elektrische fietsen bij Albert Heijn verkocht?

De e-bikes zijn niet standaard bij de Albert Heijn beschikbaar. Meestal is er in het voorjaar een e-bike actie in de winkels. De elektrische fietsen worden dan voor ongeveer 2 weken aangeboden. De acties zijn dus van korte duur.