ANWB bolderkar kopen? Dit kun je verwachten! De Top 3

Ben je op zoek naar een bolderkar van goede kwaliteit? Kijk dan eens bij de ANWB. De ANWB heeft een ruim assortiment aan outdoor producten van goede kwaliteit.

De ANWB bolderkar is daar een goed voorbeeld van. 

In dit artikel vind je een top 3 van de ANWB bolderkar. En kom je te weten waarom een ANWB bolderkar de moeite waard is. 

Top 3 ANWB bolderkar

Wil je een stevige bolderkar aanschaffen? Dan zijn de bolderkarren uit deze top 3 goede opties. De ANWB bolderkar staat bekend om de veiligheid en kwaliteit. 

1: Beste ANWB bolderkar – Outdoor bolderkar ANWB

De Outdoor ANWB bolderkar voldoet aan alle wensen. De kar is stevig, comfortabel en compact opvouwbaar. Je kunt maximaal 80 kg met de wagen vervoeren. En als je hem even niet gebruikt, klap je hem in. Het compacte formaat is handig op te bergen

De bolderkar heeft een stevig frame, dat goed tegen een stootje kan. De massieve banden zijn geschikt voor allerlei terreinen. Of je nu een dagje naar het bos of naar het strand wilt gaan.
2: ANWB bolderkar – Human Nature Bolderkar

Een echte aanrader is de bolderkar van Human Nature. Bij de ANWB is deze kar in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Het handige aan de Human Nature bolderkar is, dat dit een compact opvouwbare bolderkar is. Het harmonica frame klap je eenvoudig in, net als de bodem van de kar. 

Toch is de kar ook erg stevig. Je kunt tot wel 80 kg met de bolderwagen vervoeren. En ook aan het milieu werd gedacht bij het ontwerpen van deze bolderkar. Het doek is namelijk gemaakt van gerecyclede PET flessen
3: Best geteste bolderkar door ANWB – Berg L Beach Wagon

Berg-L-Beach-Wagon-bolderkar-hout

De BERG bolderwagen is niet bij de ANWB verkrijgbaar. Wel wordt dit product door de ANWB aangeraden. In een ANWB test waarbij de beste bolderkarren met elkaar werden vergeleken, kwam deze bolderkar erg goed uit de verf. 

De houten bolderkar met luchtbanden is stevig, comfortabel en veilig. De kar kan belast worden tot wel 100 kg. Ideaal voor het vervoeren van spullen. De luchtbanden zijn voor allerlei ondergronden geschikt. 
Hier staat de ANWB bolderkar om bekend

Bij de ANWB kun je voor alles terecht dat met mobiliteit en vrije tijd te maken heeft. Hierbij kun je denken aan de ANWB bolderkar. Maar ook aan vele andere producten. De ANWB heeft bijvoorbeeld ook veel handige producten die met fietsen of vakantie te maken hebben. 

Ruim assortiment ANWB

Denk maar eens het enorm veelzijdige assortiment aan fietsendragers. Bij de ANWB koop je een fietsendrager voor 1 fiets, maar ook voor 2 fietsen, 3 fietsen of zelfs voor 4 fietsen.

Er zijn zelfs fietsendragers met lift, kantelbare fietsendragers of fietsendragers die je zonder trekhaak kunt bevestigen. 

En daarbij heb je ook nog eens veel keuze uit bijbehorende fiets accessoires. Van een regenbroek voor op de fiets tot een slot voor je elektrische fiets. Kortom, alle handige accessoires die je maar kunt verzinnen. 

Niet alleen voor fietsen en de bolderkar kun je bij de ANWB terecht. Ook zijn er veel producten voor het kamperen of voor op vakantie. Denk aan een lichtgewicht tent, maar ook aan kampeermeubels of campingservies

Vakkundig advies

Naast de producten, is de ANWB ook erg groot in het geven van vakkundig advies. De winkel staat bekend om zijn deskundigheid.

Er worden veel testen uitgevoerd om te bepalen welke producten de beste zijn. Zo ook voor de beste bolderkarren. Mede daardoor kun je bij de ANWB terecht voor veilige producten van goede kwaliteit.


Meer bolderkarren: