Babypark: Review, Ervaringen & Aanbod – Betrouwbaar of niet?

Ben jij een ouder of een aanstaande ouder? Dan heb je vast wel eens spullen voor jouw baby nodig. Daarvoor kun je bij een babywinkel terecht.

Babypark is een winkel waar je al snel op stuit. Het is een grote babywinkel met een webshop en meerdere vestigingen. 

Maar is Babypark betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen en wat is het aanbod van de winkel? Daar gaan we op in. We geven je een review van Babypark, delen ervaringen en laten je weten wat je bij de winkel kunt kopen. 

Over Babypark

Babypark is een van de grootste babywinkels van Nederland. De winkel begon in 1979 als een kleine babywinkel aan huis. Dat werd een groot succes. Na enkele jaren werd daarom de eerste grote winkel geopend in Kesteren. Later breidde het merk nog meer uit. 

Babypark heeft meerdere vestigingen in Nederland en 1 in Duitsland. Bij de winkel wordt van alles aangeboden voor jouw kleine. Babypark valt onder FTH Groep. Dat is dezelfde investeringsmaatschappij als Baby-Dump.

Waar staat Babypark om bekend?

Als winkel staat Babypark al jaren bekend om de volgende eigenschappen:

 • Ruim aanbod

Bij de Babypark webwinkel en megastores kun je erg veel producten vinden. 

 • Locaties door heel Nederland

De Babypark megastores vind je op meerdere locaties in Nederland. Zelfs in Duitsland is er een vestiging geopend. De grootste Babypark vestigingen hebben een oppervlakte van maar liefst 13.000 vierkante meter. 

 • Mogelijkheid producten uitproberen

Het is zelfs mogelijk om producten uit te proberen. Dat kan bijvoorbeeld in het kinderwagen testparcours. Bovendien kan je autostoeltjes in een echte auto proberen. Dat helpt je de juiste keuze te maken. 

 • Deskundig advies

Het deskundige personeel staat voor je klaar en kan demonstraties geven. Ook in de webshop kun je van advies worden voorzien. De klantenservice zit voor je klaar en er zijn veel uitlegvideo’s op YouTube geplaatst. Zo kun je de juiste keuze maken.

Het is zelfs mogelijk om een afspraak in te plannen. Dan kun je persoonlijk worden geholpen. 

 • Scherpe prijzen

Waar Babypark daarnaast bekend om staat, zijn de scherpe prijzen. Je kunt rekenen op goede aanbiedingen. Er is een speciale outlet met afgeprijsde artikelen en regelmatig profiteer je van een kortingscode. 

Babypark ervaringen & reviews

De grote vraag is natuurlijk of Babypark betrouwbaar is? Daarvoor raadplegen wij Trustpilot. Op de website van Trustpilot is te zien dat Babypark een geverifieerd bedrijf is met goede beoordelingen. Babypark heeft hier duizenden reviews, die gemiddeld erg positief zijn. 

Er wordt positief gesproken over de snelle levering en goede klantenservice. De kwaliteit van de producten valt bovendien goed in de smaak. Mensen geven aan dat je op een eerlijke manier wordt geholpen. 

Bij Trustpilot zijn er relatief weinig klachten te vinden. De klachten die er zijn hebben voornamelijk betrekking op het retourneren of op het contact met de klantenservice.

Dat gaat niet altijd goed. Toch worden die negatieve opmerkingen ruimschoots gecompenseerd met positieve ervaringen. 

Naast de review van Trustpilot, zijn ook onze eigen ervaringen met Babypark positief. Al vaker bestelden wij producten bij de website en dat ging altijd goed. Bij vragen werden we goed geholpen. 

Babypark vestigingen/locaties

De Babypark megastores vind je door het hele land. Op veel locaties heeft Babypark winkels geopend. De winkels zijn meestal geopend en op zondag vanwege geloofsovertuigingen gesloten. 

De Babypark megastores hebben over het algemeen een grote oppervlakte. De grootste Babypark megastore is 13 duizend vierkante meter groot. Ook vind je een Babypark megastore van 4- of 10 duizend vierkante meter. De oppervlaktes variëren dus.

Bij de volgende locaties kun je terecht: 

 1. Amersfoort
 2. Barendrecht
 3. Enter
 4. Gouda
 5. Heerlen
 6. Kesteren
 7. Roosendaal
 8. Staphorst
 9. Veldhoven
 10. Wormerveer
 11. Bochum (Duitsland)

Het aanbod van Babypark

Bij Babypark kun je echt alles voor jouw baby kopen. Babypark staat niet voor niets bekend om het ruime assortiment. Op de webshop heb je veel keuze, maar dat geldt ook voor de Babypark megastores. Laten we kort ingaan op wat je precies bij de winkel kunt kopen. 

Wat je allereerst veel ziet, zijn producten voor onderweg. Onder deze categorie vallen autostoeltjes, buggy’s en kinderwagens. Maar ook handige accessoires voor op de fiets of voor het kamperen, zoals een babydrager of campingbedjes.

Daarnaast heeft de winkel erg veel babyproducten voor thuis. Van verzorgingsproducten tot kleding en van speelgoed tot eten en drinken. Je vindt er alles om een babykamer in te richten.

Het is zelfs mogelijk om inspiratie op te doen voor de babykamer in de Babypark megastore. Hier zijn voorbeelden van ingerichte babykamers te zien. 

Verder vind je in het aanbod producten van diverse merken. Er zijn babyspullen in allerlei prijsklassen te koop. Voor goedkope deals is de outlet van Babypark aan te raden. 

Conclusie: is Babypark betrouwbaar?

Uit onze eigen ervaringen en andere reviews komt naar voren dat Babypark betrouwbaar is. De winkel heeft een goede reputatie en biedt producten aan van topkwaliteit. Het ruime aanbod is makkelijk te filteren. De producten zijn bovendien goed geprijsd. 

De service die de winkel biedt is ook noemenswaardig. Je kunt bij personeel terecht voor passend advies, maar je kunt ook de YouTube video’s bekijken. Hier wordt de werking van producten uitgelegd en worden ze onderling vergeleken. 

Het enige negatieve dat over de winkel te vinden is, zit hem in het proces van retourneren. Daarom raden wij je aan om de retourvoorwaarden goed door te lezen. Dan weet je waar je aan toe bent.

Daarnaast is het een klein minpunt dat de winkel en webwinkel op zondag gesloten is.
Veelgestelde vragen

Waar is de grootste Babypark megastore?

Er zijn twee Babypark winkels die als grootste worden gezien. Een van de grootste winkels van Babypark vind je in Duitsland. Dit is de vestiging in Bochum met een oppervlakte van 13 duizend vierkante meter. Ook de Nederlandse vestiging in Wormerveer is 13 duizend vierkante meter groot. 

Wat zijn de grootste babywinkels van Nederland?

Babypark is de grootste babywinkel van Nederland. Daarnaast zijn de Prénatal, Bol.com en Baby-Dump grote babywinkels. 

Hoeveel locaties heeft Babypark?

Babypark heeft in totaal 11 megastores. 

Is Babypark een internationaal bedrijf?

De babywinkel werd opgericht in Nederland in de jaren 70. Dat maakt het van origine een Nederlands bedrijf. Inmiddels heeft het merk echter ook een vestiging over de grens in Duitsland. 

Kun je een afspraak maken bij een Babypark megastore?

Ja dat kan. Je kunt per vestiging een afspraak inplannen. Dan wordt je persoonlijk door het personeel geadviseerd.