Dit zijn de 10 beste skeeler merken in 2024

Wil jij goede skeelers kopen? En vraag je je af welke skeeler merken worden aangeraden? In dit artikel geven we je een overzicht.

Je komt te weten bij welke 10 skeeler merken je de beste skeelers kunt kopen. Lees snel verder!

Beste skeeler merken – Een top 10

Of je nu skates voor volwassenen of voor kinderen zoekt. Of dat je op zoek bent naar traditionele exemplaren of inline skates, het is fijn om te weten bij welke skeeler merken je terecht kunt. Wij gingen voor je na welke merken het beste zijn. 

Daar is het volgende overzicht uit naar voren gekomen. Per skeeler merk geven we je meer informatie. Je komt meer te weten over het aanbod en de unieke eigenschappen. 

1: Rollerblade

Ben je op zoek naar de beste skeelers? Neem dan eens een kijkje bij het merk Rollerblade. Dit is een skeeler merk met een bijzonder ruim aanbod aan skates van goede kwaliteit. 

De skates zijn er voor heren, dames en kinderen. Ook alle nodige accessoires zijn bij Rollerblade te vinden. Denk aan een helm of beschermingspads. Het zijn accessoires die zorgen voor een veilige rit. 

Rollerblade is een skeeler merk met revolutionaire designs. De skates zijn effectief en comfortabel tegelijk. Of je nu snelheid wilt maken of goed wilt kunnen manoeuvreren. De skates bieden de gewenste kwaliteit, zodat je zonder zorgen op pad kunt gaan. 
2: Fila

Fila is als skeeler merk ook niet te missen. Je kent Fila misschien als schoenen- of kledingmerk. Maar het staat ook zeker bekend als skeeler merk. Bij Fila zie je al jaren inline skates, ice skates, traditionele quad skates en accessoires

Het zijn skeelers waarmee je goede prestaties neer kunt zetten. Maar ook skeelers waarmee je goed gezien kunt worden. De vormgeving is namelijk erg stijlvol en hip. Daarom vallen de skates van het merk vaak bij de jeugd in de smaak. 
3: K2

K2 is het juiste skeeler merk voor veel soorten skates. Hierbij kun je onder andere denken aan inline skates en schaatsen. Ook voor bijpassende accessoires ben je bij K2 aan het juiste adres. Of je nu een helm, tas of pads ter bescherming zoekt, het is bij het merk te vinden. 

Bovendien zijn de skeelers er voor mannen, vrouwen en kinderen. Ze zijn beschikbaar in allerlei maten en pasvormen. Er zitten ook veel verschillen in design en prijs. Met dit ruime aanbod is de kans groot dat je vindt wat je zoekt. 
4: Powerslide

Als het gaat om de beste skeeler merken, is Powerslide niet te missen. Het merk heeft skeelers voor mannen, vrouwen en kids. Voor alle leeftijden is er een mooi paar te vinden. 

Het aanbod is erg gevarieerd. Er zijn veel soorten skates te vinden, in allerlei kleuren, prijsklassen en ontwerpen. 

Powerslide is een merk waarbij je meer dan genoeg keuze hebt. Of je nu inline skates zoekt of naar losse frames of wielen op zoek bent. Het kan allemaal bij Powerslide. Accessoires zijn er ook in overvloed. 

Verder is Powerslide een skeeler merk met jarenlange ervaring. Bij het oprichten was het een doel om skates zo veel mogelijk skate plezier te bezorgen. Voor dit doel worden de skates zo veilig en stevig mogelijk vormgegeven. Daarnaast zijn de skeelers continu in ontwikkeling. 
5: Roces

Of je nu inline skates, schaatsen of rolschaatsen (voor volwassenen) zoekt, bij Roces kun je ze vinden. Het merk biedt niet alleen skates en schaatsen aan, maar staat ook bekend om de skischoenen

Het bijzondere aan Roces is, dat het complete proces in eigen handen is. Van het ontwerpen tot het produceren van de skeelers. Dit komt de kwaliteit erg ten goede.

De skeelers van Roces zijn innovatief, comfortabel en efficiënt. Ideaal als je goede prestaties neer wilt zetten of veel plezier aan het skaten wilt beleven. 

Al in 1981 verschenen de eerste inline skates bij dit merk. In de loop der jaren is de kwaliteit van de skeelers alsmaar verbeterd. Het merk blijft innoveren en is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf.

De Roces skates kun je op veel plekken ter wereld kopen. Het zijn skates waar je op kunt bouwen. 
6: Nijdam

Bij Nijdam vind je skates, skeelers, helmen, losse wielen en nog veel meer. Nagenoeg alles waar je als skater naar op zoek kunt zijn, is bij Nijdam te vinden. Dat ruime aanbod is niet uit de lucht komen vallen.

Al sinds 1896 is het Nederlandse merk bezig met het produceren van de beste skeelers. 

Dit zijn skates voor jong en oud. De kwaliteit is zo goed mogelijk, zodat je optimaal van het skaten kunt genieten. Het merk is ook opgericht om mensen met veel plezier in beweging te krijgen.

Omdat vallen daar ook bij hoort, zijn er bij Nijdam meer dan genoeg beschermende accessoires verkrijgbaar. 
7: FR

FR  is een bekend merk onder skaters. FR skates vallen in smaak vanwege de stevige ondersteuning, de goede performance en het mooie design. De skeelers zijn echt gemaakt voor de skates onder ons.

FR biedt hoge kwaliteit producten, waarmee je zeker gezien kunt worden. Internationaal heeft FR veel succes. 

Het merk is opgericht in Parijs, met het doel aangename skates te maken. Het zijn skeelers waar je het langdurig op vol kunt houden. In het assortiment komen freeride skates, freestyle skates en skates voor op straat voor. Daarnaast zijn ze er voor juniors en met 3 wielen
8: Adapt

Adapt hoort zeker in het lijstje van de beste skeeler merken thuis. Het unieke van Adapt skates is dat ze handgemaakt zijn. Het merk biedt daarmee high end skeelers aan, van topkwaliteit. 

De producten zitten erg goed in elkaar en zijn stijlvol. De pasvorm is optimaal vormgegeven voor de beste prestaties en er wordt bij Adapt volop geïnnoveerd. 

Het leuke is dat je jouw Adapt skeelers ook zelf kunt ontwerpen. Het is dus niet zomaar een skate merk. Dit is een merk voor de ervaren skaters. 
9: Luminous

Ga je liever voor goede skeelers met een opvallend design? Dan ben je bij Luminous aan het juiste adres. De skeelers van dit merk vallen op vanwege de lichtgevende wielen. Wat dat betreft zijn de skates van Luminous niet te missen. 

De lichtgevende wielen zorgen enerzijds voor een goede zichtbaarheid. Ze bieden een stukje veiligheid als je in het donker of in de schemering op pad gaat. Anderzijds ziet het er erg gaaf uit. 

Luminous heeft bovendien skates voor iedereen. Of je nu inline skates zoekt, liever voor quad skeelers gaat, of juist iets heel anders voor ogen hebt. De kans is groot dat je bij het merk vindt wat je zoekt. Bovendien zijn de wielen los verkrijgbaar. 
10: Amigo

amigo-skate-merk

Amigo is een bekend merk voor skeelers. Je kunt het ook kennen van de kinderfietsen. Bij veel winkels worden producten van Amigo verkocht. Ze zijn populair vanwege de opvallende, moderne ontwerpen. Om die reden is Amigo het ideale merk voor skeelers voor kids
Hoe herken je een goed skeeler merk?

Een goed skeeler merk herken je ten eerste aan het aanbod. Het is prettig als een merk een ruim aanbod aan skeelers heeft.

Toch kan het ook een goed teken zijn als een skeeler merk zich juist op een specifiek type skeeler richt. Dan weet je dat het merk zich gespecialiseerd heeft. 

Ook aan de garantieperiode kun je aflezen hoe de kwaliteit van een skeeler merk is. Een lange garantieperiode, van bijvoorbeeld meer dan 2 jaar, duidt op een goede kwaliteit.

Het merk werkt dan hoogstwaarschijnlijk met stevige materialen, die niet snel roesten of slijten. 

Daarnaast is het een pluspunt als je bij het merk reserveonderdelen kunt kopen. Mocht er iets kapot gaan, dan valt dat te repareren. 

Waar kun je skeelers kopen?

Skates en skeelers zijn bij veel winkels te koop. Je ziet ze bijvoorbeeld veel bij skeeler winkels als Bol.com, Decathlon en Intersport. Er zijn zowel online- als fysieke skeeler winkels te vinden.

De fysieke winkels vind je door het hele land. Dat is erg handig als je de skeelers wilt kunnen passen.

Met deze top 10 van de beste skeeler merken ga jij zeker de beste skeelers voor jou vinden!