Biohort tuinhuis kopen? Dit zijn de Top 5 beste!

Ben je op zoek naar een tuinhuis van Biohort? Dan heb je veel keuze. De Biohort tuinhuizen staan bekend om de stevigheid. Ze zijn vaak gemaakt van staal en zijn daarmee erg weerbestendig. 

In dit artikel vertellen we je alles over het Biohort tuinhuis. We geven aan welke Biohort tuinhuisjes de beste zijn. En je komt meer te weten over het merk.

En blijkt het Biohort tuinhuis toch niets voor jou te zijn? Dan geven we je goede alternatieven. 

De beste Biohort tuinhuisjes

De tuinhuisjes van Biohort hebben onderling veel overeenkomsten. Ze zijn gemaakt van staal, bieden stevigheid en zijn stormvast. Toch zijn er ook genoeg verschillen. Wij selecteerden voor jou de 5 beste Biohort tuinhuizen

1: Beste Biohort tuinhuis – Biohort Europa tuinhuis

Het beste Biohort tuinhuis, is het Europa model. Dit Biohort tuinhuis is gemaakt van staalplaten. Die zijn vuurverzinkt en gelakt. Dat maakt het tuinhuis bijzonder stevig. Het is zelfs bestand tegen hevige storm. Tot windkracht 12 blijft het huisje nog goed staan. 

Een groot pluspunt van dit tuinhuis, is het geïntegreerde opbergsysteem. Er zijn schappen, gereedschaphouders en andere handige systemen om jouw spullen op te bergen. Ook kun je het tuinhuis afsluiten

De maten van dit Biohort tuinhuis zijn 244 x 300 x 203 centimeter. Daarmee is dit een tuinhuis waar je in kunt staan. In meerdere kleuren is het Biohort Europa tuinhuis verkrijgbaar. 
2: Tuinhuis Biohort – Biohort HighLine H5

Een aanrader is ook het Highline tuinhuis van Biohort. Dit tuinhuis is 275 x 315 x 222 centimeter groot. Het is gemaakt van staal, heeft een zwarte kleur en een plat dak. Ook is het stormvast en is het tuinhuisje onderhoudsvrij

Een groot voordeel van dit tuinhuis zijn de ramen. Vlak onder het dak zitten aan alle kanten ramen. Die geven een natuurlijke lichtinval.

Het opslaan van spullen word je nog makkelijker gemaakt met de basisuitrusting. Er zijn basis opslagsystemen in het tuinhuis geïntegreerd. 

Het Highline tuinhuis is in meerdere versies te bestellen. Per versie verschillen de afmetingen. En het aantal deuren dat het tuinhuis heeft. 
3: Biohort tuinhuis – Biohort Neo GR1

Nog een erg goed Biohort tuinhuis is het Neo model. Dit tuinhuis heeft een enkele deur en een zilveren kleur. De afmetingen zijn 180 x 180 x 222 centimeter. Dat maakt het een vrij compact tuinhuis. Erg geschikt dus voor de wat kleinere tuinen

Het tuinhuis is erg praktisch in gebruik. Je hoeft het niet te onderhouden en het is stormbestendig. Door het plexiglas in de deur kun je binnen nog genoeg zien.

Ook de geïntegreerde licht banden zorgen daarvoor. En voor het opslaan van spullen maak je gebruik van de schappen en gereedschapshouders
4: Groot Biohort tuinhuis – Biohort AvantGarde A5

Ook het AvantGarde model hoort in het rijtje van de beste Biohort tuinhuizen. Dit tuinhuis is eveneens gemaakt van metaal. Het heeft een grijze kleur, is stormvast en onderhoudsvrij. Verder beschikt de deur over een roestvrij stalen deurklink

Het plexiglas bovenin geeft een natuurlijke lichtinval. Van de AvantGarde serie zijn er meerdere modellen. Bovendien kun je uit meerdere kleuren kiezen. Dit type heeft de volgende afmetingen: 22 x 260 x 218 centimeter. En heeft 2 deuren

Binnen in het Biohort tuinhuis vind je schappen voor het stallen van spullen. 
5: Biohort tuinhuisje – Biohort CasaNova

Van het merk Biohort is ook het CasaNova tuinhuis aan te raden. Dit stalen tuinhuis heeft plexiglas aan alle kanten. Dat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval

Het tuinhuis is goed te gebruiken voor meer opslagruimte, maar kan ook als hobbyruimte dienen. Het is namelijk een geïsoleerd tuinhuis. Dat biedt samen met het natuurlijke licht veel comfort. Ook heb je genoeg ruimte. De afmetingen zijn 230 x 330 x 250 centimeter

Verder is het tuinhuis UV bestendig, heeft het een licht hellend dak en een enkele deur. Op het dak ligt speciaal folie dat het mogelijk maakt het dak te beplanten
Over Biohort

Als het om stevige opslag producten voor buiten gaat, ben je bij Biohort op de juiste plek. Het assortiment is dan ook erg ruim. Van een fiets ophang systeem tot een kliko ombouw voor afvalcontainers. En van een Biohort opslagbox tot een Biohort tuinkast

Het merk levert hoogwaardige producten, die stijlvol te combineren zijn met de rest van de tuin. Van Biohort zijn er veel tuinhuizen met een plat dak te vinden. Met dit type dak behoud je goed het uitzicht in de tuin. En geniet je van optimale opslagruimte. 

Bij Biohort wordt innovatieve techniek gecombineerd met een mooi design. Veel wordt er gewerkt met staal uit Oostenrijk. De staalplaten zijn ideaal als het om stevigheid en stabiliteit gaat. Ook kan ermee worden gegarandeerd dat de producten weerbestendig zijn. 

De klanttevredenheid staat bij Biohort voorop. Er wordt hoog ingezet op de klantenservice. En op het gebruiksgemak van de producten. 

Als je zelf iets in elkaar moet zetten, krijg je daarvoor een duidelijke handleiding. En kom je er niet uit? Dan staat de technische klantenservice voor je klaar. Bovendien krijg je bij Biohort 20 jaar garantie op de producten. Ook dat zegt iets over de kwaliteit. 

Alternatieven voor een Biohort tuinhuis

Is het Biohort tuinhuis toch niet wat je zoekt? Dan zijn er nog genoeg andere merken. Aan een Keter tuinhuis of een tuinhuis van Fonteyn heb je een hele goede. En zo zijn er nog veel meer tuinhuis merken op te noemen. Ook VidaXL, Bronkhorst en Weka zijn goede merken.

En zoek je niet naar een tuinhuis van staal? Ook dan zijn er alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten tuinhuis. Denk daarbij aan een tuinhuis van douglas hout, vurenhout of grenen. 

De houten tuinhuizen zijn er in veel uitvoeringen. Zo kies je hierbij bijvoorbeeld ook voor een open tuinhuis. Of een tuinhuis met overkapping. Dit zijn soorten tuinhuizen die vaak van hout worden gemaakt. Ander materialen zijn een tuinhuis van kunststof, metaal of zelfs een glazen tuinhuis.

Bezoek een goede tuinhuis winkel en er is voldoende keuze. Sommige winkels hebben zelfs een tuinhuis showroom of een blokhut outlet waar je de beste aankopen kunt doen!
Veelgestelde vragen

Hoe zijn de beste Biohort tuinhuizen geselecteerd?

In het toplijstje komen alleen Biohort tuinhuizen voor, van de beste kwaliteit. Die zijn niet zomaar geselecteerd. Daarvoor zijn er veel Biohort tuinhuizen met elkaar vergeleken. De prijs, kwaliteit en specificaties werden tegen elkaar afgewogen. Daar is het toplijstje uit naar voren gekomen. 

Waar staat een Biohort tuinhuis om bekend?

Biohort tuinhuizen zijn stevig, erg weerbestendig en van goede kwaliteit. Je krijgt maar liefst 20 jaar garantie op de producten. Daarnaast is ook de klanttevredenheid erg goed in orde. De klantenservice is goed te bereiken en erg vakkundig.


Meer tuinhuisjes: