Blokhut outlet? Goedkope tuinhuis & blokhut aanbiedingen

Ben je op zoek naar een tuinhuis of blokhut? En wil je niet de hoofdprijs betalen? Neem dan eens een kijkje bij een tuinhuis of blokhut outlet. 

Bij de outlet vind je tuinhuizen en blokhutten voor een zacht prijsje. Er is regelmatig uitverkoop en je vindt er mooie tuinhuis aanbiedingen. Maar bij welke blokhut of tuinhuis outlet moet je zijn?

Dat ontdek je in dit artikel. We geven je de 10 beste en goedkoopste tuinhuis en blokhut outlet aanbiedingen.

Bij deze winkels kun je goed terecht voor een goedkope blokhut van goede kwaliteit. Daarnaast geven we tips voor het vinden van een goedkoop tuinhuis. 

Goedkoopste blokhut & tuinhuis outlet aanbiedingen

Wil je een goedkope blokhut of goedkoop tuinhuisje aanschaffen? Bij de volgende 10 winkels kun je goed terecht. Elke tuinhuis winkel heeft een ruim assortiment aan afgeprijsde tuinhuizen. De tuinhuizen zijn van goede kwaliteit

Bij sommige winkels is het zelfs mogelijk om ze te bekijken. Die winkels beschikken over een tuinhuis showroom. Een bezoek aan de showroom kan handig zijn als je je goed wilt laten adviseren. Of als je de huizen met eigen ogen eerst eens wilt bekijken. 

1: Tuinhuis aanbieding bij Bol.com 

Bol.com is een goede winkel als je zoekt naar goedkope tuinhuisjes. De winkel heeft veel tuinhuizen in het assortiment. En het handige is, dat je op prijs kunt filteren. Selecteer de maximale prijs die je wilt betalen. En kijk vervolgens welke tuinhuisjes daarbij passen. 

In het grote overzicht kun je ook al zien welke tuinhuisjes goedkoop zijn. Daar zie je ‘prijstip’ bij staan. Erg handig aan Bol.com is dat ze tuinhuizen van allerlei merken aanbieden. De B merk tuinhuizen zijn wat goedkoper dan de tuinhuizen van A merken. 
2: Goedkope tuinhuisjes bij Praxis

Praxis is ook een goede winkel voor goedkope tuinhuisjes. Bij de winkel is de prijs- en kwaliteitsverhouding goed in orde. Er zijn zowel goedkope als dure tuinhuizen te vinden. De tuinhuizen zijn er van verschillende merken

Het assortiment aan blokhutten en tuinhuizen kun je filteren. Geef aan welke prijs je maximaal voor het tuinhuis wilt betalen. Vervolgens zie je welke tuinhuizen er overblijven. 

Ook heeft de Praxis regelmatig nieuwe aanbiedingen. In de folder kun je zien wat er in de uitverkoop is. Dat zijn ook regelmatig de tuinhuizen. 
3: Tuinhuis outlet bij de Tuinhuis winkel

Bij de Tuinhuis winkel kun je shoppen bij de tuinhuis Sale. Dit is een apart kopje op de website waar alleen de mooiste aanbiedingen staan. In de sale tref je allerlei soorten tuinhuizen aan. Het kan gaan om een blokhut, een tuinhuis met overkapping en nog veel meer. 

Bij de winkel vind je altijd wel speciale tuinhuis aanbiedingen. Die het kopen van een mooi tuinhuis een stuk gunstiger maken. 
4: Blokhut outlet bij Van Kooten

Van Kooten is een grote tuinhuis winkel. En met dat ruime assortiment, heb je ook keuze uit goedkopere modellen. Er zijn bij Van Kooten tuinhuizen te vinden voor ieders budget. Terwijl de kwaliteit van de huisjes niet tegen zal vallen. 

Een groot pluspunt bij Van Kooten is de sale. Onder dit kopje kun je op de website de goedkoopste tuinhuisjes vinden. Er is bijvoorbeeld een showmodel uitverkoop. Je kunt er oudere goedkopere modellen vinden. En geniet er van speciale acties en aanbiedingen
5: Fonteyn blokhut aanbiedingen

Fonteyn is een erg prettige winkel voor het kopen van een tuinhuis. De uitgebreide tuinhuis showroom geeft je de mogelijkheid veel tuinhuizen zelf te zien. Daarnaast is de webshop erg uitgebreid en gebruiksvriendelijk. Hier heb je een speciale Fonteyn tuinhuis outlet. 

In de outlet staan tientallen tuinhuizen en blokhutten. Allemaal hebben ze één ding gemeen: ze worden aangeboden voor een gunstige prijs. Het kan daarbij gaan om tuinhuizen die je als schuur gebruikt, metalen tuinhuizen en nog veel meer soorten. 
6: Blokhut aanbieding bij Blokhutwinkel.nl

Een grote online blokhut shop is Blokhutwinkel.nl. Niet alleen online kun je hier veel tuinhuisjes vinden in allerlei prijsklassen. Ook heeft Blokhutwinkel.nl een erg grote showroom

Zowel online als in de winkel vind je genoeg blokhut aanbiedingen. Online kun je speciaal het kopje ‘aanbiedingen’ selecteren. Hier krijg je een volledig overzicht van de goedkoopste tuinhuizen en blokhutten. Filter op het type materiaal, het formaat of op andere wensen.
7: Kunststof tuinhuis outlet bij Azalp

Ook Azalp heeft een speciale tuinhuis outlet. In de outlet vind je tientallen kunststof tuinhuizen. Er zijn veel verschillende soorten. Allemaal zijn ze afgeprijsd. 

Het leuke is ook dat er tweedekans tuinhuizen in de outlet staan. Dat zijn tweedehands tuinhuizen die nog van goede kwaliteit zijn. 

Kortom: in de outlet staan tuinhuizen voor scherpe prijzen. En dat terwijl de kwaliteit nog zo hoog is als je gewend bent. 
8: Tuinhuis outlet bij Tuinhout Discount

De naam doet het al vermoeden. Bij Tuinhout discount kun je mooie goedkope tuinhuizen vinden. Al tientallen jaren is het bedrijf een speciaalzaak als het om tuinhout gaat. De tuinhuizen zijn daarom van goede kwaliteit

Bij de blokhutten kun je het aanbod sorteren op prijs. Daarnaast is er een speciale ‘sale’ pagina. Op die pagina vind je mooie tuinproducten met extra veel korting. Daar staan ook tuinhuizen bij. 
9: Blokhutten Outlet voor goedkope blokhut 

BlokhuttenOutlet nl

Mooie blokhutten voor een kleine prijs, vind je bij de Blokhutten Outlet. De blokhut outlet biedt veel soorten blokhutten aan. Er zijn blokhutten met of zonder overkapping. En je kunt ze vinden met verschillende soorten daken

Selecteer het type blokhut waar jij naar op zoek bent. En sorteer dat assortiment op prijs. Het leuke is dat je met regelmaat nog extra korting krijgt op de tuinhuizen.  
10: NuBuiten tuinhuis en blokhut uitverkoop

Ook NuBuiten is een ideale blokhut outlet. Je krijgt hier de hoogste kortingen op blokhutten. Op de website kun je precies zien welke tuinhuizen er in de uitverkoop zijn.

Je ziet daar in één oogopslag welke deals beschikbaar zijn. Er zijn ook fysieke winkels van NuBuiten waar je langs kunt gaan. 
Goedkoop tuinhuis kopen? Tips

Mooie tuinhuisjes hoeven niet duur te zijn. Er zijn meerdere manieren om op een tuinhuis te besparen.

Wij geven je daarvoor 5 tips:

1: Let op tuinhuis uitverkoop

Voor een goedkope blokhut kun je het best op de uitverkoop letten. Kijk bij grote merken in de Sale of bij de tuinhuis aanbiedingen. Meestal zijn er aan het einde van het seizoen veel acties.

De winkels in het toplijstje worden hiervoor aangeraden. Op deze manier koop je een goed tuinhuis voor een gunstige prijs. 

2: Ga voor een kleiner formaat

Van grote invloed op de prijs van een tuinhuis, is het formaat. Voor het bouwen van een groot tuinhuis heb je immers veel meer materialen nodig, dan bij een klein tuinhuis. Dat maakt dat de prijs toeneemt. 

Het is daarom aan te raden om voor een kleiner formaat te gaan. Kijk aan hoeveel opslagruimte je genoeg hebt. En neem geen groter tuinhuis dan nodig is. 

3: Kies een ouder model of B merk

Ook erg van belang voor de prijs, is het merk. Voor tuinhuizen van grote tuinhuis merken betaal je gemiddeld meer geld. Dat geldt ook voor de nieuwe modellen. De laatst uitgebrachte tuinhuizen zijn over het algemeen duurder. 

Ga daarom op zoek naar een B merk tuinhuis. Of naar tuinhuizen die al een tijd geleden zijn uitgebracht. Dat is een goede manier om geld te besparen. En toch te beschikken over een goed tuinhuis. 

4: Tuinhuis zelf maken

Wil je een goedkoop tuinhuis? Dan hoef je dat tuinhuis niet altijd te kopen. Het kan wat geld schelen als je het tuinhuis zelf maakt. Al scheelt dit vaak niet veel.

De nodige materialen kun je bij een bouwmarkt aanschaffen. En je kunt stap voor stap te werk gaan met een bouwtekening

5: Tweedehands tuinhuis

Wat je ook nog kunt doen, is kijken naar een tweedehands tuinhuis. Als het tuinhuis van goede kwaliteit is, kan het immers lang meegaan. Er zijn veel tuinhuizen die nog een ronde mee kunnen.

Dat is eveneens goed voor het milieu. Kijk online of er mooie tweedehands tuinhuizen worden aangeboden, die passen bij jouw wensen. 

Hier vind je de beste tuinhuis aanbieding

Je ziet het al: er zijn genoeg winkels waar je een goedkoop tuinhuis kunt vinden. Wil je een kijkje nemen in het assortiment? Ga dan naar een van de bovenstaande tuinhuis outlets en vind jouw perfecte deal.

Soms kan je ook nog terecht bij een tuincentrum, daar stunten ze soms ook met goede tuinhuis aanbiedingen.