Bolderkar van de Action, Lidl of Kruidvat | Het kopen waard?

Wil je een goede bolderkar kopen? En niet te veel geld uitgeven? Dan kan een bolderkar van de Action, Lidl of Kruidvat een goede oplossing zijn.

Maar heb je dan wel een goede koop? Dat lees je in dit artikel.

We vertellen je meer over de Action, Lidl of Kruidvat bolderkar. We gaan in op de eigenschappen, prijs en kwaliteit. Daarna geven we aan of de bolderkar een aanrader is.

Ook ontdek je welke alternatieven er zijn voor het vinden van een goedkope bolderkar. 

Goedkope bolderkar van de Action, Lidl of Kruidvat

Ben je op zoek naar een goedkope bolderkar? Houd dan de aanbiedingen bij de Lidl, Kruidvat of Action in de gaten. Een paar keer per jaar vind je in het assortiment een bolderkar. Maar zijn die bolderkarren wel van goede kwaliteit? Dat vertellen we je. 

Bolderkar Action

De Action is een goede winkel als je op zoek bent naar een goedkope bolderkar. De discountwinkel heeft altijd een ruim assortiment aan producten, voor een zacht prijsje. Of het nu gaat om speelgoed, woonaccessoires of de bolderkar. Er is altijd van alles te vinden. 

De bolderkar is bij de Action niet altijd te koop. De bolderkar die in het assortiment voorkomt is erg gunstig geprijsd. Voor een bedrag van 40 à 50 euro heb je al een bolderkar. En die bolderkar is nog best stevig. 

Je kunt maar liefst 70 kg in de bolderkar vervoeren. En als je hem niet gebruikt, kun je hem opvouwen. Met een kleine handeling kun je het formaat van de bolderwagen behoorlijk verkleinen. Ideaal voor het opbergen van de bolderkar. 

Een bolderkar van de Action: een aanrader?

In principe is de Action bolderkar een aanrader. Voor een goedkope vraagprijs beschik je over een vrij stevige bolderkar. De prijs- kwaliteit verhouding is erg goed

Bolderkar Lidl

De Lidl is niet alleen een groot supermarktketen. Ook voor non-food producten ben je er aan het juiste adres. Eens in de zoveel tijd komt de Lidl bolderkar weer in het assortiment.

Een paar weken per jaar kun je bij de winkel terecht voor een bolderkar. Dat geldt ook voor de bolderkar van de Aldi. 

De Lidl bolderwagens zijn van goede kwaliteit. De winkel verkoopt stevige bolderwagens. Meestal met een stalen frame en een polyester doek. Dat is een opvouwbare bolderwagen met trekstang. De bolderkar heeft een relatief beperkt laadvermogen

Een bolderkar van de Lidl: een aanrader?

In principe is de Lidl bolderkar een aanrader. De prijs- kwaliteit verhouding is goed. De bolderkar is goedkoop en je krijgt er degelijke kwaliteit voor terug. 

Je betaalt bij de Lidl zo’n 8 tientjes voor een bolderkar. Dat is minder dan gemiddeld. Gemiddeld kost de bolderkar al snel 120 euro. Voor de hogere aanschafprijs krijg je echter wel meer stevigheid. Dat zie je bijvoorbeeld terug in een hoger draagvermogen.  

Bolderkar Kruidvat

Vaak kun je bij de Kruidvat een bolderkar kopen. De bolderkar is bij Kruidvat geregeld in de aanbieding. Soms heb je zelfs keuze. Er kunnen meerdere bolderkarren bij de drogisterij in het (online) assortiment voorkomen. Echter zijn er niet het hele jaar door aanbiedingen te vinden. 

Bij kruidvat kun je voor een goedkoop tarief een bolderwagen kopen. Voor enkele tientjes heb je een compacte bolderwagen met trekstang. De bolderkar heeft een opvouwbaar harmonica frame

Een bolderkar van de Kruidvat: een aanrader?

Als je een goedkope bolderkar zoekt, is de Kruidvat bolderkar een aanrader. De bolderkar kost hier beduidend minder dan een gemiddelde bolderkar. Voor 40 a 50 euro kun je al over een bolderkar beschikken. 

Echter zie je dat verschil in prijs ook terug in de kwaliteit. De goedkope Kruidvat bolderwagen is minder stevig dan andere bolderwagens.

Het frame en de wielen zijn minder massief. En ook het draagvermogen is enigszins beperkt. De bolderkar is bedoeld voor het vervoeren van kleine spullen

Conclusie: Bolderkar Action, Lidl of Kruidvat de moeite waard?

bolderkar lidl kopen

Het kopen van een bolderkar bij de Action, Lidl of Kruidvat kan praktisch zijn. Voor een gunstig prijskaartje beschik je over een bolderkar van prima kwaliteit. 

Het onhandige is echter, dat de bolderkarren beperkt verkrijgbaar zijn. Slechts een paar weken in het jaar kun je de bolderkar bij de Action, Lidl of Kruidvat kopen. 

Daarnaast zijn er betere opties als je afgaat op de prijs- kwaliteit verhouding. Ook in het kader van veiligheid zijn er betere alternatieven. 

Wil je een bolderkar voor het vervoeren van kinderen of een bolderkar voor je hond? Dan is het al helemaal aan te raden om voor stevige bolderkarren te gaan. Alleen dan kan je immers zorgeloos samen op pad. 

Klik hieronder voor een compleet aanbod aan bolderkarren.


Goede alternatieven 

Is een Lidl, Action of Kruidvat bolderwagen niets voor jou? Ga dan voor een alternatief. Want ook als je de bolderwagen niet bij bovenstaande winkels koopt, kun je een goedkope vinden. Je zou bijvoorbeeld ook op een bolderkar van de Aldi kunnen zoeken. 

Ook kun je de aanbiedingen van goede outdoor merken in de gaten houden. Dat is een goede manier om een goedkope bolderkar van goede kwaliteit te vinden. En dat in een soortgelijke prijsklasse. 

Hoe herken je een bolderkar van goede kwaliteit?

bolderkar kruidvat kopen

Wil je weten of je een bolderkar van goede kwaliteit hebt gevonden? Dan kun je op een aantal eigenschappen letten. We zetten er een paar voor je onder elkaar:

  • Stevigheid frame

Het belangrijkst is, dat je een stevige bolderkar koopt. De kar moet gemaakt zijn van stevige materialen. Een houten bolderwagen is stevig en met een stalen frame zit je ook goed.

Alleen dan kun je op een zorgeloze manier spullen vervoeren. En als je een hobbeltje tegenkomt onderweg, kan het stevige frame de schokken opvangen. 

  • Massieve wielen

Robuuste wielen geven stevigheid aan de bolderwagen. Ook bieden ze comfort en maken ze de bolderwagen geschikt voor meerdere terreinen. Kijk naar de grootte van de wielen, het profiel en het materiaal

  • Draagvermogen

Het draagvermogen geeft ook aan hoe stevig de bolderwagen is. Met hoe meer kg je de wagen kunt belasten, hoe steviger de bolderkar is. 
Veelgestelde vragen

Welke Lidl acties zijn van goede prijs-kwaliteit?

Niet alleen de bolderkar kun je bij de Lidl kopen. Andere voordelige acties zijn bijvoorbeeld de Lidl elektrische fiets en de fietsendrager. Ook tenten van Lidl kunnen in het assortiment voorkomen, zoals de partytent. Dat zijn producten met een goede kwaliteit. 

Wat zijn goede Action aanbiedingen?

Bij de Action heb je veel voordelige producten. De kwaliteit is echter niet altijd optimaal. Bij de volgende outdoor producten is dat wel het geval. Kijk maar eens naar een partytent van de Action of een Action pop up tent


Meer bolderkarren: