De 7 beste dakkoffer winkels van 2024

Zoek jij een goede dakkoffer winkel? Een dakkoffer geeft je flink wat extra ruimte in je auto en biedt een uitkomst in een groot aantal situaties.

Kampeervakanties, skivakanties en verhuizingen worden er een stuk gemakkelijker en comfortabeler van.

Het is dus geen verrassing dat er steeds meer dakkoffers de kop opduiken op de openbare wegen. Lees dit artikel als jij je dakkoffer wilt kopen in de winkel, maar niet weet waar te beginnen.

De 7 beste dakkoffer winkels

Het is tijd om de beste dakkoffer te vinden voor jouw auto en situatie. Wij raden de onderstaande dakkoffer winkels ten zeerste aan.

1. Bol.com

Bol.com dakkoffer winkel

Eigenlijk is er maar weinig waarvoor je niet bij favoriete webwinkel Bol.com terecht kunt. En ook voor dakkoffers zijn ze een echte aanrader. Ze hebben een groot assortiment met allerlei dakkoffers voor elk type voertuig.

Zo vind je er zowel goedkope opvouwbare dakkoffers als dure harde dakkoffers van uitmuntende kwaliteit.

Bol.com is een uitstekende keuze als je al weet welke dakkoffer je wilt kopen. Heb je nog vragen of meer informatie nodig? Dan vind je dit niet.

Bol.com is namelijk geen specifieke dakkoffer winkel, maar een verkoopplatform waar andere winkels hun spullen te koop aanbieden. Specialistisch advies moet je er dus niet verwachten.

Dat gezegd hebbende, is Bol.com wel een betrouwbare webwinkel met goede voorwaarden voor winkeliers. Je vindt er ook uitstekende aanbiedingen en kan er een dakkoffer voor een mooie lage prijs op de kop tikken.

Om deze redenen is Bol.com zeker aan te raden als uitstekende dakkoffer winkel plus alle accessoires die je daarbij nodig hebt.
2. ANWB Webwinkel

ANWB Webwinkel dakkoffer store

Het grote voordeel van de ANWB Webwinkel is dat je daar een dakkoffer kunt kopen bij een winkel die ingericht is voor weggebruikers.

Op de website van de ANWB tref je ook veel informatie aan om te gebruiken bij het vinden van een goede dakkoffer. Zo hebben ze artikelen met tips voor het kopen van een goede dakkoffer en voor hoe je deze optimaal kunt gebruiken.

Daarbij hebben ze in 2016 een dakkoffer test gedaan en deze resultaten kunnen je helpen bij het vinden van een goede dakkoffer voor jou. De ANWB is dus als je een dakkoffer wilt kopen een hele handige winkel vol informatie.

Een ander voordeel van de ANWB winkel is dat je als ANWB lid korting krijgt. Een goede dakkoffer aanbieding is voor leden van de ANWB dus gemakkelijk te vinden.

Het assortiment is interessant, maar ze verkopen momenteel alleen nog harde dakkoffers van Twinnyload. Het is goed mogelijk dat dit aanbod binnenkort groter wordt. Bij deze dakkoffer winkel kan je ook terecht voor muurbeugels.
3. Winparts

Winparts dakkoffer winkel

Bij de webwinkel Winparts kan je al sinds 2005 terecht voor al je auto-onderdelen. Ook een dakkoffer kan je bij deze winkel kopen. Ze hebben een groot assortiment met meer dan 640.000 onderdelen en bijna 60 verschillende dakkoffers.

Je kunt er terecht voor een grote dakkoffer met meer dan 500 liter inhoud, een daktas, of een kleine dakkoffer voor 2 personen.

Winparts is een betrouwbare dakkoffer winkel. Dat kan je zien aan het Thuiswinkel Waarborg keurmerk dat ze hebben gekregen. Daarbij zijn ze al bijna 20 jaar actief en lijkt hun assortiment en populariteit alleen maar te groeien.

Winparts verkoopt dakkoffers en dakkoffer accessoires, zoals ophangsystemen, dakdragers en bevestigingsmateriaal. Waarschijnlijk kan je alles wat je nodig hebt in 1 keer bestellen.

Ook voor handige informatie over dakkoffers en -accessoires kan je er terecht. Heb je vragen, dan is er de deskundige helpdesk om je verder te helpen.
4. Decathlon

Decathlon dakkoffer winkel

Decathlon heeft een uitgebreide webwinkel, maar ook een 20-tal filialen verspreid over het hele land. Ze verkopen producten van hun eigen merken en bieden hun platform ook aan voor andere winkels.

Deze testen ze eerst uitgebreid; je mag je waren niet zomaar via Decathlon verkopen. Decathlon staat bekent om hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijke producten die zijn ontworpen door liefhebbers en een mooie lage prijs.

Decathlon is een sportwinkel en geen specifieke dakkoffer winkel, dus het aanbod dakkoffers is wat kleiner. Wat wel erg handig is, is dat je er terecht kunt voor dakkoffers, maar ook voor dakdragers en dakkoffer tassensets.

Koop ze tegelijkertijd bij Decathlon en je hebt alles wat je nodig hebt om je dakkoffer direct in gebruik te nemen.

Momenteel zijn de dakkoffers van Decathlon alleen nog online te bestellen en retourneren. Je hoeft dus niet een dakkoffer te kopen bij een fysieke winkel van Decathlon.

Zoek je meer informatie, montage en hulp bij je aankoop? Ook dan is Decathlon niet de beste keuze.
5. Dakkofferspecialist.nl

Dakkofferspecialist nl

De website van Dakkofferspecialist sla je op onder je bookmarks, want deze winkel is van alle markten thuis. Het is een handig contact om te hebben, omdat je er niet alleen voor dakkoffers terecht kunt, maar ook voor de montage ervan en voor deskundig advies.

Ze hebben een grote showroom in Barendrecht en meer dan 70 locaties in heel Nederland waar je dakkoffers, sneeuwkettingen, fietsendragers en skiboxen kunt huren en terugbrengen.

Kies de juiste dakkoffer door je automerk, bouwjaar, uitvoering en dak in te geven. Zo kan je alleen de dakkoffers kopen bij deze winkel die ook daadwerkelijk passen.

Het assortiment dakkoffers is groot, met meer dan 60 opties van merken zoals Thule en Hapro. Ook voor accessoires kan je bij ze terecht.

Dakkofferspecialist.nl is een uitstekende optie voor als je wilt huren, als je de dakkoffer ook wilt laten monteren en als je specialistische hulp nodig hebt. Met zoveel vestigingen in Nederland is er vast een dakkoffer winkel van ze in jouw buurt.
6. Dakdragerwinkel.nl

Dakdragerwinkel nl

De Dakdragerwinkel.nl is een echte specialist in dakkoffers. Ze verkopen uitsluitend dakkoffers van A-merken, zoals Thule en Hapro. Je kunt er ook terecht voor een skibox of een daktas.

De webwinkel is uitgebreid, maar wil je de dakkoffers van deze winkel toch in het echt zien, dan kan je naar de showroom in Zevenaar. Het voordeel daarvan is dat ze deze dan ook direct voor je op je auto monteren.

Deze dakkoffer winkel is onderdeel van REMENKO Automotive, een bedrijf dat sinds 2007 auto aanverwante artikelen verkoopt. De nadruk ligt op kwaliteit.

Bij Dakdragerwinkel.nl weet je dus zeker dat je een goede dakkoffer koopt, maar ook dat de prijs daar niet het laagste zal zijn. Daar staat wel tegenover dat er vaak een mooie aanbieding te vinden is en dat je er echt naartoe kunt voor alles wat je bij je dakkoffer nodig hebt.

Bij Dakdragerwinkel.nl kan je terecht voor een groot assortiment dakkoffers plus bijbehorende accessoires. Je hebt je producten snel in huis, of laat je dakkoffer installeren als je hem ophaalt. Verzending is veelal gratis.
7. Dakkofferstore.com

Dakkofferstore com

Een andere specialist in dakkoffers en alles wat daarbij hoort is Dakkofferstore.com. Het maakt deel uit van Etrias Lifestyle Stores, een keten van online speciaalzaken.

Door zich te specialiseren in dakkoffers, kunnen ze je een uitstekende service aanbieden en de beste producten verkopen.

Bij deze dakkoffer winkel verkopen ze naast dakkoffers ook skiboxen, dakdragers, bagageboxen en alle accessoires die je bij je dakkoffer nodig hebt. Je kunt je dakkoffer alleen online kopen bij deze winkel, maar retourneren is gratis.

Ook voor de verzending betaal je niets (vanaf €50). De grote merken zoals Hapro en Thule zijn in het assortiment vertegenwoordigd.

Helaas heeft de Dakkofferstore geen showroom waar je de producten eerst kunt bekijken. Ook kunnen ze de dakkoffer niet voor je monteren.

Wat wel erg handig is aan deze dakkoffer winkel is dat je dakkoffers en dakdragers uitkiest op je eigen automerk. Zo weet je zeker dat deze past.