Fietsendrager Black Friday deals 2024 – De hoogste kortingen

Koop je fietsendrager op Black Friday en je profiteert van een hoge korting!

Black Friday is een traditie overgevlogen uit Amerika. Het is de vierde vrijdag van november (de vrijdag na Thanksgiving) en een dag waarop winkels grote aanbiedingen adverteren.

In Nederland is Black Friday pas een ding sinds 2015. Omdat dat in Nederland geen vrije dag is, zijn de Black Friday deals ook veel online te vinden.

Heb jij een fietsendrager nodig? Dan is Black Friday dé dag om deze te kopen voor een aanzienlijk lagere prijs!

De scherpste fietsendrager Black Friday Deals

Waar vind je de beste fietsendrager deals op Black Friday? Nou, bij verschillende winkels en webshops.

Bekijk het aanbod bij onderstaande winkels en je vindt geheid een goede black friday fietsendrager deal:


Hoeveel korting krijg je op Black Friday fietsendragers?

fietsendrager black friday

De hoogte van de korting die je krijgt op Black Friday verschilt per winkel.

Kies de beste fietsendrager uit voor jou en kijk daarna hoeveel elke winkel daarvoor vraagt tijdens de kortingsdag(en). Soms kunnen de kortingen oplopen tot wel 80 of zelfs 90%.

Dit zijn echter wel extreme gevallen. Gemiddeld kan je er rekening mee houden dat je voor een Thule fietsendrager op Black Friday 10 tot 20% korting krijgt, bijvoorbeeld, en voor minder bekende merken maximaal 30%.

Een fietsendrager voor elektrische fietsen die vandaag €800 kost, krijg je dan voor €560 – €720. Dat is een mooie besparing.

Hoe vind je de beste fietsendrager Black Friday deals?

Veel Black Friday deals worden van tevoren al aangegeven. Ga een paar weken voor Black Friday, dus begin november, op zoek naar fietsendrager aanbiedingen. Je ziet dan alvast wat de opties zijn en op hoeveel korting je kunt rekenen.

Doe dit een paar keer in de aanloop naar deze dagen, zodat je zeker weet dat je de meeste fietsendrager Black Friday deals van tevoren hebt gezien.

Neem op de dag zelf ook voldoende tijd om een goede deal te vinden. Een enkele keer duiken deze pas op Black Friday (of zelfs daarna) op.

Let op: Sommige winkels houden hun kortingen langer aan. Soms het hele weekend, soms een week en soms wel tot 11 dagen na Black Friday zelf. Bekijk dus per winkel welke korting ze op fietsendragers op Black Friday en ook daarna nog aanbieden.

Tip: Koop een fietsendrager van een huismerk

Beste-fietsendrager-zonder-trekhaak-voor-2-elektrische-fietsen-Nordrive-Fietsdrager-Pyro

Grote merken zoals Thule geven op Black Friday vaak minder grote kortingen.

Maar als je kiest voor een fietsendrager van een huismerk, dan kan je hogere kortingen verwachten. Dat is omdat ze meer marge hebben en omdat ze mensen bekender willen maken met hun eigen merk.

Het is wel belangrijk dat je vooraf onderzoek doet naar welk huismerk het beste is.

Heb je een huismerk gevonden dat je bevalt? Koop dan deze fietsendrager op Black Friday en je krijgt hem voor een aanzienlijk lagere prijs.

Waar koop ik de beste fietsendragers op Black Friday?

In Amerika gaat men de nacht vóór Black Friday al in grote rijen voor de winkels liggen. In Nederland hoeven we dat gelukkig niet te doen. Omdat dit geen feestdag is in Nederland, vind je de meeste aanbiedingen op de dag zelf ook gewoon online.

Veel winkels geven niet alleen op Black Friday korting op fietsendragers, maar ook tijdens de dagen daarna.

Doe van tevoren wat onderzoek, bepaal wat je wilt kopen en bestel je fietsendrager tijdens de Black Friday kortingsdagen. Een goede deal voor jouw fietsendrager is op dan vast snel gevonden.
Veelgestelde vragen

Hoeveel korting krijg ik op Black Friday op mijn fietsendrager?

Houd rekening met een korting op je Thule fietsendrager op Black Friday van 10 tot 20%. Hetzelfde geldt voor de andere bekende en duurdere merken. Op huismerken en B-merken kunnen de kortingen oplopen tot 30% en in enkele gevallen zelfs meer.

Hoe lang blijven de kortingen op fietsendragers op Black Friday geldig?

Dit verschilt per winkel. Sommige winkels geven alleen korting op fietsendragers op Black Friday zelf, anderen houden dit een weekend aan en weer anderen een week. Zoek dus uit hoe jouw fietsendrager winkel Black Friday viert en zorg ervoor dat je op tijd bent.