Fonteyn tuinhuis kopen? Aanbod & Informatie

Zoek je een nieuw tuinhuis? Kijk dan eens bij Fonteyn. De Fonteyn tuinhuizen zijn er in allerlei soorten en maten. Daarnaast biedt Fonteyn ook tuinhuizen van andere merken aan. 

Op deze pagina lees je er alles over. We geven eerst aan welke Fonteyn tuinhuizen de beste zijn. Vervolgens kom je meer te weten over de verschillende soorten tuinhuizen.

En ontdek je meer over het merk Fonteyn zelf. 

De beste Fonteyn tuinhuizen

De tuinhuisjes van Fonteyn staan bekend om de opperbeste kwaliteit. Je merkt aan alles dat de producten voldoen aan de eisen. Ze zijn door het merk getest. En het personeel is erg bekwaam.

De beste Fonteyn tuinhuisjes zetten we voor je op een rijtje:

1: Beste Fonteyn tuinhuis – Julia tuinhuis

Fonteyn-Julia-tuinhuis-3x3m

Het beste Fonteyn tuinhuis is de Julia. De Fonteyn Julia staat niet voor niets op de eerste plaats. Het huisje gaat lang mee, is stijlvol en erg praktisch

Het tuinhuis is gemaakt van stevig hout. Dat onder hoge druk is geïmpregneerd. Dit zorgt ervoor dat het tuinhuis extra lang meegaat. En dat je er amper onderhoud aan hebt. 

De afmetingen van dit tuinhuis zijn 3 x 3 meter. Het tuinhuis heeft een mooie zwarte kleur en meerdere ramen. De funderingsbalken zorgen voor de nodige stevigheid. Bovenop zit een mooi aflopend plat dak die je kunt combineren met een afwateringssysteem
2: Fonteyn tuinhuisje – Boukje tuinhuis

Het Boukje tuinhuis is een toffe Fonteyn Blokhut. De blokhut is relatief klein, waardoor het huisje ook in de kleinere tuinen kan passen. De afmetingen zijn namelijk 246 x 246 x 226 centimeter. Dat betekent ook, dat je nog in het huisje kunt staan. 

Verder heeft het Boukje tuinhuis een houten look, meerdere ramen en een plat dak. De dubbele deuren zorgen ervoor dat je makkelijk spullen op kan bergen. 

Het hout is goed geïmpregneerd en kan daarom tegen weersinvloeden. Voor het waterdichte aspect, krijg je dakleer bij de set. Dat zorgt voor bescherming en houdt het binnen goed droog. 
3: Tuinhuis Fonteyn – Tuinhuis Bruxelles

Ga je liever een modern tuinhuis? Dan kan de Bruxelles van Fonteyn een goede optie zijn. De vormgeving van dit tuinhuis springt eruit. De planken zijn op een strakke manier afgewerkt en dat combineert mooi met de donkergrijze deuren. Dit Fonteyn tuinhuis straalt luxe uit.  

Maar ook met de kwaliteit zit het erg goed. De planken zijn vakkundig geïmpregneerd. Dat zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen weersinvloeden en lang mee zullen gaan. Ook heeft het tuinhuis door dit impregneren weinig onderhoud nodig. 

De afmetingen zijn 200 x 300 x 231,3 centimeter. Je kunt dus in het huisje staan en het heeft een plat dak
4: Fonteyn tuinhuis met overkapping – Petra tuinhuis

Een andere mooie optie is het Fonteyn tuinhuis met overkapping. Met deze combinatie heb je én genoeg opslagruimte én een fijne zitplek in de tuin. De maten zijn 590 x 300 x 219 centimeter

Het tuinhuis heeft een enkele deur met ramen erin. Verder heeft het tuinhuis met overkapping een mooie zwarte kleur. En is het hout volledig geïmpregneerd, zodat het lang meegaat. 

Thuis ontvang je het geheel als bouwpakket. Met de instructies zet je het tuinhuis met de overkapping zelf in elkaar. Alle benodigdheden krijg je daarvoor bij het pakket. 
5: Fonteyn blokhut – Stephanie tuinhuis

Een tof Fonteyn tuinhuisje is ook de Stephanie. Het huisje heeft een zadeldak en is 246 x 200 x 186 centimeter hoog. Het tuinhuis is ideaal als opbergruimte. Je zet er makkelijk je fiets in, of slaat er tuinmeubelen of gereedschap in op. 

Dit is een houten tuinhuis dat gemaakt is van vurenhout uit Noord Europa. Dat is nog niet alles. Het hout is ook nog eens onder hoge druk geïmpregneerd.

Dat maakt het van nog betere kwaliteit. Je kunt het houten tuinhuis zonder zorgen buiten zetten. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden
6: Fonteyn metalen tuinhuis – Metaal tuinhuis Sophia

Ook het Sophia tuinhuis van Fonteyn is aan te raden. Dit is een stevig Fonteyn metalen tuinhuis. Het tuinhuis heeft 2 deuren en een aflopend zadeldak. Ook is er gedacht aan ventilatie. Daarvoor zijn er bovenin roosters geplaatst. 

De afmetingen zijn 200 x 120 x 180 centimeter. Een vrij compact tuinhuis dus, waar je toch veel spullen in kunt opslaan. Tenzij je het tuinhuis gebruikt als extra woonruimte. Dan biedt het een fijne plek om te ontspannen. 

Het paneelbouw systeem zorgt voor een stevige en stabiele constructie van het tuinhuis. Het metaal is erg goed bestand tegen weersinvloeden. En kan makkelijk in de tuin worden geplaatst. 
7: Kunststof tuinhuis Fonteyn – Kunststof tuinhuis Leon

Niet alleen van hout en metaal worden de Fonteyn tuinhuizen gemaakt. Het Fonteyn Leon tuinhuis is namelijk gemaakt van kunststof. Dit tuinhuis heeft de afmetingen van 324 x 239 x 233 centimeter

Voor de bouw van het tuinhuis wordt een stevig paneelbouw systeem gebruikt. Daarmee zet je zelf in een korte tijd een stevige constructie neer. 

Je kunt dit kunststof tuinhuis goed gebruiken als berging. Het tuinhuis heeft 2 openslaande deuren en een klein raam aan weerszijden. Verder heeft dit tuinhuis een aflopend zadeldak. Daardoor staat jouw spullen binnen goed droog. 
Soorten Fonteyn tuinhuizen

Het ene Fonteyn tuinhuisje is het andere niet. Dat zie je alleen al terug in de verschillende materialen die kunnen worden gebruikt. De tuinhuizen van Fonteyn zijn vaak van hout. Maar kunnen ook van metaal, aluminium of kunststof worden gemaakt. 

Verder heb je de keuze uit losse tuinhuizen. Die worden ook wel de Fonteyn blokhutten genoemd. Ook een veel voorkomende optie is het Fonteyn tuinhuis met overkapping. En je kunt zelfs kiezen voor een losse overkapping. Dat staat ook bekend als open tuinhuis.


Over Fonteyn

Bij Fonteyn staan alle producten in het teken van het buitenleven. Het merk zorgt er al jaren voor dat mensen buiten meer plezier beleven. Bij Fonteyn word je goed geadviseerd. De service is er op en top, en mede daardoor heeft het merk veel prijzen gewonnen

Niet alleen tuinhuizen kun je bij Fonteyn kopen. De tuinhuis winkel heeft een erg ruim assortiment aan outdoor artikelen. Daarbij kun je denken aan tuinmeubelen, maar ook aan zwembaden en sauna’s. En dan gaat het niet alleen om een webshop. 

Je kunt namelijk ook een bezoek brengen aan de fysieke winkel van Fonteyn. Daar heb je een onwijs grote showroom. De showroom heeft een oppervlakte van wel 35.000 vierkante meter. Daar staan de producten in tuin settingen uitgestald. Zo doe je veel inspiratie op. 

Naast de tuinhuis showroom, heeft Fonteyn een tuinhuis outlet. Hier scoor je de mooiste tuinhuizen voor een gunstig prijskaartje. De tuinhuizen in de outlet worden aangeboden met behoorlijke kortingen.
Veelgestelde vragen

Hoe zijn de beste Fonteyn tuinhuisjes geselecteerd?

De tuinhuizen van Fonteyn zijn van de beste prijs- en kwaliteitverhouding. De tuinhuizen zijn van hoge kwaliteit. De huisjes hebben handige eigenschappen en gaan lang mee. Daarnaast zijn de tuinhuizen stijlvol. Het merk heeft veel mooie tuinhuisjes in het assortiment. 

Waar staat een Fonteyn tuinhuis om bekend?

Fonteyn is een echte speciaalzaak als het gaat om tuinhuizen. Het merk staat bekend om de tuinhuizen van goede kwaliteit. De huisjes worden door Fonteyn goed gecontroleerd. Dat maakt dat Fonteyn zeker is van de kwaliteit én service op maat kan bieden. 

Zijn Fonteyn tuinhuizen kant en klaar?

De tuinhuizen van Fonteyn ontvang je thuis als bouwpakket. Er zijn geen kant en klare tuinhuizen bij Fonteyn te vinden. Bij andere winkels zijn er wel kant en klare tuinhuizen verkrijgbaar.

Waar worden Fonteyn tuinhuisjes van gemaakt?

De Fonteyn tuinhuisjes kunnen van diverse materialen zijn gemaakt. In het assortiment vind je Fonteyn tuinhuizen van hout, aluminium en metaal. Ook kun je er een kunststof tuinhuis kopen. 

Van welke merken worden bij Fonteyn tuinhuizen verkocht?

Bij Fonteyn kun je terecht voor tuinhuizen van eigen merk. Maar ook voor een Keter tuinhuis, een Biohort tuinhuis of een tuinhuis van Karibu of Lugarde.


Meer tuinhuizen: