Wat is de grootste Action winkel in Nederland?

De Action is één van de grootste winkelketens met meer dan 2000 winkels in verschillende landen.

Bij de Action vind je een ruim assortiment food en non-food producten van zowel eigen merk als A-merken. En dat ook nog is voor de laagst mogelijke prijs!

Maar wat zijn nu de grootste Action winkels van Nederland? Dit hebben we voor je uitgezocht! In dit artikel vind je de top 8 grootste Action winkels in Nederland.

Top 8 grootste Action winkels van Nederland

Ben je gek op de Action en wil je graag shoppen in een groot Action filiaal? Goed nieuws! In onderstaande toplijst vind je namelijk de 8 grootste Action XL winkels van Nederland.

1. Action Meubelplein – Enschede

Ben je woonachtig in de provincie Overijssel? Dan heb je geluk! Op nummer 1 staat namelijk Action Meubelplein in Enschede.

Met een winkeloppervlakte van 1500 m2 is Action Meubelplein namelijk het grootste filiaal van Nederland! Dit filiaal is onderdeel van het overdekte winkelcentrum Woonplein Enschede. Waar je ook naar op zoek bent, in dit Action-filiaal kun je het vinden.

Locatie Action Meubelplein Enschede

Winkelcentrum Woonplein Enschede
Schuttersveld 1F
7514 AC Enschede

Neem een kijkje op de website van de Action voor de actuele openingstijden van Action Meubelplein Enschede.
2. Action Prinsenpassage – Rijswijk

Op nummer 2 kun je Action Prinsenpassage in Rijswijk vinden. Deze vestiging heeft een winkeloppervlakte van maar liefst 1350 m2.

Het filiaal maakt deel uit van het groene winkelcentrum Boogaard Stadscentrum in Rijswijk. De winkel is zowel met het openbaar vervoer als de auto makkelijk bereikbaar. Er zijn meerdere parkeerplaatsen aanwezig rondom het winkelcentrum.

Locatie Prinsenpassage Rijswijk

Winkelcentrum Boogaard Stadscentrum
Prins Constantijn Promenade 18-20
2284 DK Rijswijk

Neem een kijkje op de website van de Action voor de actuele openingstijden van Action Prinsenpassage Rijswijk.
3. Action – Ter Aar

In Ter Aar, een klein dorp vlakbij Alphen a/d Rijn, vind je de nummer 3 van de lijst. Action Ter Aar is namelijk met 1027 m2 aan winkeloppervlakte het op twee na grootste Action-filiaal van Nederland!

Je kunt het filiaal vinden aan de Kerkweg in Ter Aar, waar je makkelijk met de auto komt. Er zijn een aantal andere grote winkelketens in de omgeving.

Locatie Action Ter Aar

Kerkweg 28 C
2461 GD Ter Aar

Neem een kijkje op de website van de Action voor de actuele openingstijden van Action Ter Aar.
4. Action XL Bouwlingplein – Oosterhout

Met een winkeloppervlakte van 1000 m2 is Action XL Bouwlingplein één van de grootste filialen van Nederland. Dit filiaal maakt met 60 andere winkels onderdeel uit van winkelcentrum Arendshof in Oosterhout.

Het filiaal is eenvoudig te bereiken met de auto. Je kunt je auto kwijt in de parkeergarage van Winkelcentrum Arendshof. Ook met het openbaar vervoer is het winkelcentrum makkelijk te bereiken.

Locatie Action Bouwlingplein Oosterhout

Winkelcentrum Arendshof
Bouwlingplein 20
4901 KZ Oosterhout

Neem een kijkje op de website van de Action voor de actuele openingstijden van Action Bouwlingplein Oosterhout.
5. Action Brusselse Poort – Maastricht

Woon je in Limburg? Dan kun jij je slag slaan bij Action Brusselse Poort in Maastricht. Dit Action filiaal heeft maar liefst een winkeloppervlakte van 1000 m2!

Je kunt het filiaal vinden in winkelcentrum Brusselse Poort, waar volgens het winkelcentrum zelf altijd voldoende parkeergelegenheid is.

Locatie Action Brusselse Poort Maastricht

Winkelcentrum Brusselse Poort
Brusselsepoort 77
6216 CG Maastricht

Neem een kijkje op de website van de Action voor de actuele openingstijden van Action Brusselse Poort Maastricht.
6. Action Carnisse Veste – Barendrecht

Inwoners van Barendrecht of omgeving kunnen optimaal shoppen bij Action Carnisse Veste. Met een winkeloppervlakte van 1000 m2 kun je in dit filiaal een groot aanbod vinden.

De winkel is onderdeel van winkelcentrum Carnisse Veste in het Havenkwartier van Barendrecht. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het winkelcentrum makkelijk te bereiken.

Locatie Action Carnisse Veste Barendrecht

Winkelcentrum Carnisse Veste
Van Beuningenhaven 41-43
2993 EH Barendrecht

Neem een kijkje op de website van de Action voor de actuele openingstijden van Action Carnisse Veste Barendrecht.
7. Action IJburg – Amsterdam

Action IJburg in Amsterdam is niet alleen één van Nederlands grootste Action filialen. Het is namelijk ook de grootste Action in Amsterdam! Dit filiaal heeft maar liefst 1000 m2 winkeloppervlakte.

Het filiaal is gelegen in de woonwijk IJburg in stadsdeel Oost. Je kunt de winkel makkelijk bereiken met zowel de auto als openbaar vervoer.

Locatie Action IJburg Amsterdam

IJburglaan 551
1087 BS Amsterdam

Neem een kijkje op de website van de Action voor de actuele openingstijden van Action IJburg Amsterdam.
8. Action Goudkade – Gouda

Ook in het Groene Hart kun je je shopping hart luchten. Aan de Goudkade in Gouda is namelijk één van de grootste Action-filialen van Nederland te vinden. De winkel is omringd door bouwmarkten en huishoudelijke winkelketens.

Action Goudkade heeft een winkeloppervlakte van 1000 m2 en is makkelijk te bereiken met de auto. Met het openbaar vervoer is dit filiaal iets lastiger te bereiken.

Locatie Action Goudkade Gouda

Goudkade 4
2802 AA Gouda

Neem een kijkje op de website van de Action voor de actuele openingstijden van Action Goudkade Gouda.
Wat is de grootste Action van Nederland?

Het allergrootste Action filiaal in Nederland kun je vinden in Enschede. Action Meubelplein is met zo’n 1500 m2 winkeloppervlakte de grootste vestiging. Je kunt deze winkel vinden in Winkelcentrum Woonplein Enschede.

Wanneer spreken we van een Action XL?

Bijna alle Action-filialen hebben een minimale winkeloppervlakte van 800 m2. We spreken echter van een Action XL zodra het betreffende filiaal minimaal 1000 m2 groot is.

Zit er een grote Action bij mij in de buurt?

Als je wilt weten of er een groot Action filiaal in de buurt zit, kun je het beste de Action-website raadplegen. Via de ‘Zoek een winkel’ functie kun je namelijk op basis van plaatsnaam of adres een Action-winkel zoeken.

Je kunt via deze functie overigens ook je locatie gegevens aanzetten. Zo heb je in één klap een overzicht van alle Action filialen in de buurt.

Woon je in de provincie Overijssel? Dan heb je geluk! Dan ben je namelijk in de buurt van de grootste Action in Nederland.


Meer van de Action: