Dit zijn de 10 grootste babywinkels van Nederland!

Wil je gaan winkelen in een van de grootste babywinkels? Dan heb je genoeg keuze. Er zijn veel grote babywinkels, waardoor er altijd wel een babywinkel bij jou in de buurt is.

Wij zetten de 10 beste en grootste babywinkels voor je op een rijtje. 

Wat is de grootste babywinkel van Nederland? (Fysiek & Online)

Wil je gaan shoppen in een grote babywinkel? Wij zetten de grootste babywinkels voor je op een rijtje. De winkels hebben stuk voor stuk een uitgebreid assortiment. Of dat nu online of fysiek is. Je koopt er bovendien producten van goede kwaliteit.

1: Babypark

Babypark-kinderwagen-winkel

De grootste babywinkel van Nederland is Babypark. Verspreid door het hele land heeft Babypark een aantal megastores. De grootste babywinkel heeft een oppervlakte van wel 13.000 vierkante meter

Babypark heeft winkels in Gouda, een babywinkel in Amersfoort en Heerlen. In nog meer steden kun je een megastore vinden. Altijd wel een Babypark babywinkel bij jou in de buurt dus. 

Daar doe je meer dan genoeg inspiratie op voor de babykamer. Ook kun je er verschillende producten met elkaar vergelijken. Er zijn bijvoorbeeld veel kinderwagens, autostoeltjes en kinderstoelen te vinden. Babypark staat dan ook bekend als kinderwagen winkel.
2: Prénatal

Prénatal-kinderwagen-merken

Prénatal is hét merk als het om babyspullen gaat. Het assortiment is erg veelzijdig. Je koopt in de winkel babykleding, kinderwagens, speelgoed en nog veel meer. Alles wat je maar kunt wensen voor het dagelijks leven met jouw kleine. 

Het merk heeft een grote webshop en meer dan 40 fysieke winkels door heel het land. Van een babywinkel in Groningen, tot een winkel in Amsterdam en Utrecht. Er is altijd wel een babywinkel in de buurt. 

Bij Prénatal vind je producten van grote merken. Denk aan bekende kinderwagen merken als Maxi Cosi, Bugaboo of Joolz. Allemaal zijn dit geteste producten van goede kwaliteit
3: Bol.com

Bol.com-kinderwagen-winkel

In de webshop van Bol.com kom je alle babyspullen tegen die je maar kunt bedenken. Bij de meeste producten staan reviews. Daardoor ontdek je of gebruikers de producten aanraden. De babyspullen van Bol.com kunnen door heel Nederland worden geleverd.

En het leuke is dat je bij Bol.com voor veel meer producten terecht kunt. De webshop heeft bijvoorbeeld veel kinderfietsen in het assortiment. Bol.com is daarom ook een van de grootste fietsenwinkels in Nederland
4: Baby-Dump

Baby-Dump-beste-kinderwagen-winkel

Als je het hebt over de grootste babywinkel, dan is dat ook zeker Baby-Dump. Deze winkel is de grootste babywinkel online. Maar niet alleen online kun je bij Baby-Dump terecht.

Er zijn winkels in grote steden. Zo heb je een babywinkel in Amsterdam, Maastricht, Leeuwarden en nog veel meer

Dat zijn grote babywinkels met een oppervlakte van minstens 2500 vierkante meter. Je hebt een grote kans dat je hier vindt wat je zoekt. 

Bij Baby-Dump koop je producten voor onderweg, voor het slapen en verzorging. Ook kleding en kinderkamer accessoires vallen onder het assortiment. Een complete babyspullen winkel dus. 
5: BabyPlanet

BabyPlanet-kinderwagen-kopen-winkel

Ook BabyPlanet kan gezien worden als de grootste babywinkel van Nederland. Dit is al jaren een grote babywinkel. Het familiebedrijf startte al in 1953. Je kunt online en fysiek bij de babyspullen winkel terecht. 

In de fysieke winkels kijk je je ogen uit. Er zijn heel veel mooie producten. En aan alles is gedacht. Als je kinderwagens wil testen kan dat in de vlindertuin en als je even moet kolven zijn daar ruimtes voor. 

De winkels bevinden zich in het noorden van Nederland. De babywinkels zijn onder andere gevestigd in Drachten, Groningen, Sneek en Assen.
6: Babyland

Babyland-kinderwagen-winkel

Een van de grootste babywinkel webshops is Babyland. Babyland staat bekend om het veelzijdige assortiment en het kundige personeel.

Voor zowel babyspullen voor de kinderkamer als voor onderweg kun je er terecht. En dat zijn allemaal producten van goede merken

Ook kun je in de fysieke winkel op bezoek gaan. Daar kijk je je ogen uit in de showroom. Er zijn zo’n 50 kinderkamers gebouwd om inspiratie op te doen. Een van de meest leuke babywinkels om eens doorheen te lopen. De handige en mooie babyspullen zie je overal. 
7: BabyLux

Babylux-kinderwagen-winkel

De winkel BabyLux heeft een onwijs grote vestiging aan de grens met België. Een winkel van maar liefst 4000 vierkante meter. In deze grote babywinkel heb je een showroom en een warenhuis

Bij BabyLux kun je van alles kopen. Kleding, kinderwagens, verzorgingsproducten en nog veel meer. Producten zijn met zorg samengesteld. Je ziet dan ook niet voor niets grote merken in het assortiment. Door het getrainde personeel kun je je goed laten informeren. 

Ook zijn er geregeld opruimingsacties te vinden. Een goede kinderwagen aanbieding is bij BabyLux meestal wel te vinden. 
8: Kindercompagnie

Kindercompagnie-winkel-kinderwagens

Kindercompagnie is een erg grote babywinkel in Lithoijen, in Brabant. De winkel heeft een oppervlakte van wel 5000 vierkante meter. Het pand is op zichzelf al erg bijzonder. De babywinkel is geopend in een oud klooster en een voormalige dorpsschool

Na binnenkomst doe je veel inspiratie op voor de baby- of kinderkamer. Meet jouw kamer goed op voordat je de winkel in gaat. In de winkel kun je namelijk een complete tekening laten maken

En zoek je babyproducten op maat? Dan is er een atelier waar dat gerealiseerd kan worden. Ook voor kleding en handige accessoires ben je hier aan het juiste adres.  
9: Baby & Tiener

Het merk Baby & Tiener heeft een van de grootste babywinkels in Nederland. Het bedrijf heeft 2 megastores. Één in Sliedrecht en één in Capelle aan den IJssel. Daarnaast kun je op de webshop ook veel handige babyspullen bestellen. 

In de leuke babywinkels vind je allerlei producten. Van kleding tot kinderwagens. Je hebt per product ook veel keuze. Daarnaast zijn er tientallen ingerichte babykamers om inspiratie op te doen. Het is zelfs mogelijk om autostoeltjes in een testauto te bevestigen. 

Altijd leuk om eens een kijkje te nemen. En wil je advies? Dan helpt het vakkundige personeel je graag!
10: Kleertjes.com

Ook de webshop Kleertjes.com hoort bij de 10 grootste babywinkels. Je verwacht het misschien al, maar hier wordt veel kinderkleding verkocht. Kleding voor de pasgeboren baby’s en voor oudere kinderen. Er zit altijd wel een passende maat tussen. 

Naast kleding kun je bij Kleertjes.com ook speelgoed kopen. De producten zijn er van bekende merken en in verschillende prijsklassen. Daarnaast worden bij Kleertjes.com de laatste trends gevolgd. Zo weet je zeker dat jouw kleine er hip bij loopt!


Misschien ook interessant: