Grote fietsenwinkel? Dit zijn de 11 grootste van Nederland

In Nederland zijn er honderden gespecialiseerde fietsenwinkels verspreid over het hele land. In Amsterdam, Brabant, Limburg, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland.

Overal zijn fietsenwinkels te vinden. Maar wat is nu de grootste fietsenwinkel in Nederland? Op deze pagina kom je erachter!

Dit zijn de grootste fietsenwinkels van Nederland

grootste-fietsenwinkel-van-nederland

Je zult merken dat elke winkel een andere specialisatie heeft. Sommige verkopen racefietsen, terwijl andere gespecialiseerd zijn in mountainbikes. De ene speciaalzaak verkoopt één fietsmerk, andere winkels verkopen veel verschillende fietsmerken.

Sommige verkopen kinderfietsen en andere verkopen accessoires zoals helmen en kleding. Deze gids helpt jou een grote fietsenwinkel te vinden die het beste aan jouw wensen voldoet.

1. Grootste fietsenzaak Nederland – Decathlon

Decathlon is een (online) speciaalzaak met verschillende sportartikelen. Ze hebben tot nu toe 22 winkels in Nederland, waaronder in Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Limburg en Utrecht.

Er zit dus vast een winkel bij jou in de buurt. Ook zitten ze in België. Het assortiment is erg breed, ook voor kinderfietsen kun je hier terecht. Ze staan bekend als beste racefiets winkel in Nederland.


2. Grootste fietsenzaak Nederland – Bol.com

Een grootste online fietsenwinkel in Nederland is uiteraard Bol.com. Als het nu gaat om kinderfietsen of het aanschaffen van een e-bike.

Bij Bol.com heb je meer dan genoeg keuze in veel verschillende fietsmerken. De aanschaf is heel handig, je selecteert wat je wil hebben en het wordt bezorgd aan huis.


3. Grootste fietsenzaak Nederland – Internet-Bikes

Ook een mega online fietsenwinkel is internet-bikes. Hier is de keuze zeer ruim. Alles wat betreft fietsen en fietsaccessoires zijn op deze website terug te vinden.

Bovendien vind je hier vele aanbiedingen op terug en veel verschillende fietsmerken. Denk hierbij aan e-bike aanbieding(en) en fietskleding. Ook op deze website kun je door selectie de juiste fiets uitzoeken en wordt deze aan de deur bezorgd.


4. Grootste fietsenzaak Nederland – Cube-stores

Fietsen, elektrische fietsen, kleding, accessoires, onderdelen, onderhoud alles is op deze website terug te vinden. Bovendien hebben ze een grote online en fysieke fietskleding winkel.

Deze online webwinkel verkoopt het bekende merk Cube. Of het nu gaat om een mountainbike, een kinderfiets of een stadsfiets. Deze website heeft naast de online verkoop ook fysieke winkels.

Wellicht zit zo een fysieke speciaalzaak ook bij jou in de buurt. Ook staan zij bekend als grootste mountainbike winkel in Nederland.


5. Grootste fietsenzaak Nederland – Halfords

Dit is een online fietsenwinkel met verschillende fietsmerken. Maar wil je liever shoppen in de buurt? Dat kan ook, want er zijn ook fysieke speciaalzaken van Halfords. Ook voor fietskleding kun je in de (online) fietsenwinkel terecht.


6. Grootste fietsenzaak Nederland – VanSprint

Een andere grote online speciaalzaak is VanSprint. Zij hebben ruime keuze op het gebied van e-bikes. Hier zullen regelmatig e-bike aanbieding(en) te zien zijn. Al met al een mega online fietsenwinkel, waar verschillende fietsmerken te koop zijn.


7. Grootste fietsenzaak Nederland – 12Go Biking

12Go Biking is een grote fietsenwinkel en is ooit begonnen als speciaalzaak in de buurt. Nu is deze fietsenzaak uitgegroeid tot één van de grootste fietsenwinkels in Nederland in de provincie Zuid-Holland.

Deze fietsenzaak heeft een aanbod van zo een 5000 verschillende merken fietsen. Ook heeft deze mega fietsenwinkel fietskleding en e-bikes.


8. Grootste fietsenzaak Nederland – Gazelle

Net als het merk Cube, verkoopt Gazelle ook in de webshop haar merk fietsen. Daarnaast zijn er experience centers waar je e-bikes kan uitproberen. Bovendien beschikken zij over 800 speciaalzaken.

Met recht kan Gazelle zeggen dat ze één van de grootste fietsenzaken van Nederland is.


9. Grootste fietsenzaak Nederland- Bike Factory

Bike Factory is een grote fietsenwinkel en bevindt zich in Utrecht. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 6000m² en bieden verschillende fietsmerken aan. Ook online heeft deze fietsenzaak een ruime keuze.


10. Grootste fietsenzaak Nederland-Fietsgigant

Fietsgigant zegt op de website dat ze de grootste fietswinkel van Nederland zijn en bovendien ook nog de goedkoopste. Naast de online store hebben zij ook nog diverse speciaalzaken.

Dus ga je liever een fiets uitzoeken in de buurt? Dan ben je bij de Fietsgigant op het juiste adres.


11. Grootste fietsenzaak Nederland – Mantel

Mantel is een grote en veelzijdige speciaalzaak. Naast kinderfietsen, e-bikes, stadsfietsen verkopen zij ook nog fietstrainers.

Deze grote fietsenzaak heeft meerdere speciaalzaken, deze zijn te vinden in Arnhem, Den Bosch en Utrecht. Mantel is ook één van de beste racefiets winkels van Nederland.
Grootste racefietswinkel van Nederland

grote-racefietsen-winkel

Als het om racefiets winkels gaat, is de grootste winkel van Nederland Decathlon.

Als we net over de grens kijken, is Fahrradsalon Münster een gigant. Deze winkel bestaat al meer dan 40 jaar en verkoopt zowel nieuwe als gebruikte fietsen.

Ook verkopen ze accessoires zoals helmen, kleding, sloten, verlichting en nog veel meer. Ze hebben een grote showroom en een ruime keuze aan merken. Ze zijn gevestigd in Münster, in Noordrijn-Westfalen.

Grootste mountainbike winkel van Nederland

Op het gebied van mountainbike winkels is de Fietsenwinkel Rijnmond de grootste mountainbike winkel van Nederland. Deze speciaalzaak bestaat al meer dan 30 jaar en is gespecialiseerd in mountainbikes en accessoires.

Ze verkopen zowel nieuwe als gebruikte fietsen. Ze hebben een grote showroom en een ruime keuze aan merken, zoals Giant en Scott. Ze zijn gevestigd in Rotterdam, in het zuiden van Nederland.

Vind de grootste fietsenwinkel bij jou in de buurt

Eerst moet je bepalen wat voor soort fiets je wilt: racefiets, mountainbike, kinderfiets, enz. Op basis van deze selectie kunt u op zoek gaan naar de grootste fietsenwinkels bij u in de buurt.

Om dit te doen, kunt je Google gebruiken om te zoeken naar de grootste fietsenwinkels in uw stad. U kunt ook hulpmiddelen zoals Yelp of Google Maps gebruiken om de dichtstbijzijnde winkels bij u in de buurt te vinden.