Dit zijn de 7 grootste hengelsport winkels van Nederland

Als je ervan houdt om regelmatig met je hengel de rust op te zoeken, dan heeft de grootste hengelsport winkel het juiste assortiment voor jou.

Je kunt er terecht voor alles wat met sportvissen te maken heeft, van kunstaas tot een goede fluistermotor.

Voor alle sportvissers zetten we daarom de 7 grootste hengelsport winkels van Nederland op een rijtje.

Er is vast een geschikte hengelsport winkel bij jou in de buurt. We bespreken ze alle 7 in detail.

1. Fauna Hengelsport, Raamsdonksveer

Naar eigen zeggen is Fauna Hengelsport de grootste hengelsport winkel van de Benelux. De megastore in Raamsdonksveer heeft 2200 vierkante meter vol met producten voor sportvissers.

Dat betekent dat zowel beginnende vissers als ervaren sportvissers er vast vinden wat ze nodig hebben.

Het assortiment van Fauna Hengelsport is zowel in de megastore als online te bewonderen. Ze verkopen onder andere hengels, kunstaas, reels, molens en kleinmateriaal. Je kunt ook zoeken op het soort vis dat je wilt vangen.

Denk dan een zeevissen en zoetwatervissen, maar ook de bepaalde vissoorten, zoals de karper of de meerval. Zo weet je zeker dat je de juiste producten uitkiest.

In de megastore staan de medewerkers van Fauna Hengelsport voor je klaar als je vragen hebt of hulp nodig hebt. Hij is gunstig gelegen, net naast de A27. De gratis parkeerplaats is groot genoeg en er is ook ruimte voor auto’s met een aanhanger of boot.

Je gaat van de winkel direct door naar het water. De Fauna Hengelsport megastore is elke dag geopend. Je vindt ze aan het toepasselijk genoemde Oeverkruid 20 in Raamdonksveer.
2. Fish Inn, Venlo

De winkel van Fish Inn in Venlo heeft een oppervlak van maar liefst 1000 vierkante meter. Daar verkopen ze meer dan 25.000 artikelen die allemaal met sportvissen te maken hebben.

Dit is dus zeker een grote hengelsportzaak waar je als liefhebber niets tekortkomt. Ze bestaan al 25 jaar en de eigenaren zijn ook fanatieke vissers.

Het assortiment van Fish Inn bestaat uit hengels en alle bijbehorende onderdelen, aas en kunstaas en benodigdheden voor bij het vissen. Denk dan aan stoelen, warmtepakken en paraplu’s. Je kunt dit in de winkel in Venlo kopen of online.

De webwinkel is zeer indrukwekkend en de producten zijn handig gesorteerd op het soort vis of op merk. Op die manier vind je snel wat je nodig hebt.

Wij raden echter aan om de hengelsport winkel in Venlo te bezoeken. Deze is volledig ingericht met de Amerikaanse megastores als uitgangspunt. Ook al ben je binnen, je krijgt door het interieur het gevoel dat je buiten bent.

Deze grote hengelsport winkel is geopend op maandag tot en met zondag. Het adres is de Doctor Cuypersstraat 24 in Venlo.
3. Rispens Hengelsport, Winsum

Ook in noord Nederland vind je grote hengelsport winkels. En Rispens Hengelsport in Winsum is een uitstekende keuze voor noorderlingen. De winkel bestaat al sinds 2011 en wordt gerund door een paar echte liefhebbers van de hengelsport.

Ze zullen je dus adviseren met passie en je helpen om de beste uitrusting te kopen voor jouw volgende visdag.

Rispens Hengelsport heeft een groot assortiment met hengelsportbenodigdheden, zoals kleding, hengels en toebehoren, aas en tangen. Ze verkopen ook producten voor als je op het water vist, zoals elektromotoren en hengelsteunen.

Als laatste hebben ze ook schaatsen. Al deze producten worden in de hengelsport winkel in Winsum verkocht, maar ook online. Je hoeft dus niet in het noorden te wonen om bij hen te kunnen winkelen.

De grote hengelsport winkel van Rispens vind je aan Het Aanleg in Winsum. Ze zijn van 09:00 tot 17:00 geopend op maandag tot en met zaterdag.
4. ZOO&ZO, Ede

Woon je in Utrecht of zelfs in Almere, dan is ZOO&ZO in Ede 1 van de grootste hengelsport winkels bij jou in de buurt. Het is eigenlijk een grote dierenwinkel, maar de afdeling hengelsport is zeer zeker de moeite waard. Ze hebben meer dan 20.000 artikelen.

De dierenwinkel heeft een oppervlak van 5000 vierkante meter, waarvan een deel volledig aan de hengelsport is gewijd.

Het assortiment van ZOO&ZO is groot. Naar eigen zeggen zijn ze de meest uitgebreide hengelsport winkel van Nederland. Ze hebben tenten, kleding, molens, hengels en vislijnen. Daarbij kan je ook op specifieke vissoort zoeken en zo je producten selecteren.

Zelfs als je een boot nodig hebt, of een plek om ’s nachts beschut te zitten, is dit dé grote hengelsportzaak voor jou.

ZOO&ZO heeft een uitgebreide webwinkel, maar het is ook zeker de moeite om de megastore in Ede te bezoeken. Daar staan de ervaren specialisten klaar om je te helpen met advies.

Is deze hengelsport winkel bij jou in de buurt? Ga dan naar de Lorentzstraat 1b in Ede. Ze zijn elke dag geopend.
5. Hertog Hengelsport, Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen

Woon je in België, dan is een grote hengelsport winkel in het zuiden van Nederland goed bereikbaar voor jou. En Hertog Hengelsport heeft dan 4 filialen, waarvan 1 in Tilburg.

Het is dan ook niet vreemd dat ze klanten uit Nederland, België en Duitsland ontvangen. Naast de 4 vestigingen is Hertog Hengelsport ook een grote online winkel, waar je alles vindt wat het hartje van de sportvisser begeert.

Als je het assortiment van Hertog Hengelsport bekijkt, dan zie je waarom ze zo populair zijn. Je kiest uit een groot aanbod hengels, viskleding en molens. Ook al je een boot hebt of nodig hebt, kun je er terecht voor bijvoorbeeld accu’s, motoren of een boot zelf.

Een andere manier om het assortiment te bekijken is door te selecteren op het soort vis dat je wilt vangen, zoals een karper, roofvis of zeevis.

Zijn deze grote hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal of Rhenen bij jou in de buurt? Dan kan je ze van maandag tot en met zaterdag bezoeken. Uiteraard staan ze dan ook klaar met advies en raad.
6. TTL Hengelsport, online

Of je nu in Amsterdam of Groningen woont, in Den Haag of Maastricht; TTL Hengelsport is voor iedereen altijd geopend. Dit is namelijk 1 van de grootste online hengelsport winkels van Europa.

Ben je geïnteresseerd in de merken Drennan, ESP of E-Sox, dan is deze webwinkel echt een aanrader. Zoek niet meer naar een hengelsport winkel in de buurt, want TTL Hengelsport heeft het allemaal.

Het assortiment bestaat uit allerlei sportvis producten, zoals dobbers, hengels, molens, kleding en tuigen. Ze verkopen geen boten of benodigdheden voor op de boot. Er zijn speciale productcategorieën voor roofvissen, witvissen en vissen op karpers.

Ook voor losse hengeldelen kan je er terecht, bijvoorbeeld als je huidige hengel gerepareerd moet worden.

Deze webwinkel is dus altijd open en ze bieden ook alle gangbare betaalmethoden aan die we in Nederland gebruiken. Nadat je besteld hebt, wordt je pakket in 2 tot 3 werkdagen afgeleverd.
7. Hengelsport Speciaalzaak Zunnebeld, Zwolle

Zunnebeld is een winkel die al bijna 100 jaar bestaat. Ook al begonnen ze als dierenwinkel, ze hebben vandaag de dag een indrukwekkende 700 vierkante meter alleen voor hengelsportproducten.

Ze noemen zichzelf nog steeds dierenspeciaalzaak, maar door de grote sportvis afdeling zijn ze ook zeker 1 van de grootste hengelsport winkels van midden Nederland geworden.

Bij deze grote hengelsport winkel vind je allerlei producten voor het vangen van, onder andere, karper, witvis, barbeel, zeevis, meerval, forel en roofvis. In totaal zijn er meer dan 35000 artikelen om uit te kiezen en deze zijn allemaal online te bekijken.

Je vindt bij de webwinkel ook een handige nieuwspagina, met allerlei informatie over sportvissen en hengelsport.

Zwolle is erg gemakkelijk te bereiken, maar woon je bijvoorbeeld in Rotterdam, dan bezoek je eerst de Zunnebeld webwinkel. Mocht je de producten toch in het echt willen zien, dan is een bezoekje aan Zwolle aan te raden.

De medewerkers zijn allen fanatieke vissers en hebben hun eigen specialisme en passie. Ze zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en je bezoekt ze aan de Van Karnebeekstraat 73.


Meer winkels voor dieren: