Dit zijn de grootste hondenwinkels van Nederland: Top 12!

Wil je benodigdheden voor jouw hond kopen? Dan ga je natuurlijk naar een goede hondenwinkel. Door heel Nederland zijn er veel dierenwinkels te vinden met honden artikelen.

In dit artikel geven we je een overzicht van de beste en grootste hondenwinkels. 

De Top 12 grootste en beste hondenwinkels

Als je wilt shoppen voor jouw hond, doe je dat bij een goede hondenwinkel. De ene hondenwinkel is beter dan de andere. Wij hebben voor je uitgezocht welke winkels de grootste en de beste zijn.

Bij de volgende 12 winkels kun je goed terecht:

1: Zooplus

De grootste hondenwinkel van Nederland, is Zooplus. Bij Zooplus zorgen ze ervoor dat het jouw huisdier aan niets hoeft te ontbreken. Voor allerlei huisdieren zijn er veel producten te vinden.

Er zijn artikelen voor knaagdieren, vogels en vissen. Maar ook voor paarden en natuurlijk honden. 

Specifiek voor honden zijn er veel soorten voer. Je hebt zoal keuze uit droogvoer, natvoer en snacks. Zelfs supplementen en rauw voer is bij Zooplus verkrijgbaar.

Naast voer kun je terecht voor allerlei andere relevante spullen. Van voerbakken tot speelgoed. En dat van bekende merken. 

Een groot pluspunt is dat Zooplus regelmatig samenwerkt met dierenwelzijnsorganisaties. Met acties, donaties en inzamelingen dragen ze bij aan het goede doel. 
2: Bol.com

Dat Bol.com als grote hondenwinkel kan worden gezien, valt te verwachten. De webshop heeft namelijk een ongekend groot assortiment. Ook voor honden is er van alles te vinden. Denk aan hondenspullen, een nieuwe hondenmand of riem. 

De spullen zijn er voor honden in elke leeftijdsfase. Of je nu een puppy of een wat oudere hond hebt. Bij Bol.com vind je de producten die je voor jouw hond nodig hebt. 

Veel bekende hondenmerken bieden hun producten via Bol.com aan. In elke prijsklasse is er daardoor wel iets te vinden. 
3: Welkoop

Welkoop is een erg grote dierenwinkel. Bij Welkoop kun je allemaal dier gerelateerde producten vinden. Ook voor het tuinieren of voor kleding ben je bij de winkel aan het juiste adres. 

Welkoop richt zich op het buitenleven. En probeert dat zo praktisch mogelijk te maken. Zelf geeft het bedrijf aan er echt voor de ‘doeners’ te zijn.

Al in 1899 werd het bedrijf opgericht. Inmiddels is het flink uitgegroeid. In Nederland zijn er maar liefst 150 fysieke winkels. En ook de online webshop is erg uitgebreid. 

Bij Welkoop vind je artikelen voor jonge en oudere honden. Of het nu gaat om accessoires of supplementen voor de gezondheid: er is van alles te vinden. 
4: Huisdierplezier.nl

Nog een fijne en grote online hondenwinkel, is huisdierplezier.nl. Dit is een grote dierenspeciaalzaak met meer dan 9 duizend artikelen in het assortiment.

Artikelen voor honden, maar ook voor katten, konijnen, kippen en nog veel meer. Alles wat je voor jouw huisdier nodig kunt hebben, is er verkrijgbaar. 

Voor honden kun je er speelgoed, dekens, manden en nog veel meer kopen. Er zijn benodigdheden voor binnen, buiten en onderweg.

Voor onderweg kun je bijvoorbeeld denken aan de halsband. Of producten die het makkelijk maken om samen met de auto of de fiets op pad te gaan. 
5: Brekz.nl

Bij Brekz.nl begrijpt het personeel dat honden een belangrijke rol in het leven spelen. En daar moeten de producten aan bijdragen.

De artikelen maken het leven met een hond leuker en praktischer. En dat terwijl ze niet veel hoeven te kosten. Regelmatig vind je er mooie kortingen en acties

Het merk Brekz.nl heeft al jaren ervaring met het verkopen van honden artikelen. Ook in de rest van Europa is Brekz een succesvolle webshop. Een grote internationale hondenwinkel dus. 

Je kunt bij Brekz.nl terecht voor voeding, speelgoed en handige accessoires. Bovendien is er een honden apotheek
6: Pets Place

Niet te missen als hondenwinkel, is ook Pets Place. Dit is een van de beste dierenwinkels van Nederland. In het hele land zijn er vestigingen van Pets Place te vinden. En als je liever vanuit huis shopt, kun je bij de uitgebreide webshop terecht. 

De vestigingen van deze grote dierenwinkel hebben iets speciaals te bieden. Je kunt er met jouw hond terecht voor knip- en wasbeurten.

En kunt er leuke workshops volgen. Ook als je andere huisdieren hebt is Pets Place een geschikte winkel. Het wordt dan ook niet voor niets als grote kattenwinkel gezien. 

Ook leuk is dat Pets Place een eigen magazine uitgeeft. Op de website kun je daarnaast veel informatie vinden. 
7: Hondenshop.nl

Nog een aanrader als hondenwinkel, is hondenshop.nl. Dit is een winkel waar je goed wordt geïnformeerd. Online kun je veel adviezen vinden. Er zijn artikelen en videos over hondenvoer en producten die worden getest. 

Zo krijg je een goed beeld van wat je precies nodig hebt. En door het testen ben je verzekerd van goede kwaliteit

Hondenshop.nl is ontstaan vanuit een kenniscentrum. Het informatieve aspect komt daarom niet uit de lucht vallen. De hondenwinkel is goed bereikbaar voor al jouw vragen. 
8: Hondenwinkel.nl

Zoek je een hondenwinkel met een ruim assortiment? Kijk dan eens bij hondenwinkel.nl. Hier heb je alle nodige producten voor jouw viervoeter.

Denk aan spullen voor onderweg, voor buiten en voor thuis. Van verzorging tot voeding. En van speelgoed tot accessoires. 

Bij de webshop geniet je van een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. De honden producten zijn van goede kwaliteit. En er zijn regelmatig gunstige aanbiedingen op honden artikelen. Na het bestellen worden ze snel geleverd. En je geniet van een goede service
9: Dierenwinkelxl.nl

Een fijne hondenwinkel is ook Dierenwinkelxl.nl. Voor honden heb je hier van alles. Er zijn veel producten van veel verschillende merken. Ook eigen merk producten worden aangeboden. 

Zo is er bijvoorbeeld een eigen merk voedingslijn. Dat hondenvoer is zelf samengesteld. Het voer biedt jouw hond de optimale voedingswaarden. 

Niet alleen is dit een grote hondenwinkel. Ook voor andere huisdieren is dierenwinkelxl.nl geschikt. Zo is het bijvoorbeeld een grote vogelwinkel. Winkelen doe je online of bij de fysieke winkel. Je kunt daarnaast goed worden geadviseerd door het vakkundige personeel. 
10: TIM’s

Alles voor optimaal plezier voor jou en jouw huisdier, vind je bij TIM’s. TIM’s is een grote hondenspeciaalzaak. Het merk is door hondenfokkers opgericht en dat zie je goed terug. Zij weten precies waar jij als hondenbaasje op zit te wachten. 

Je geniet er van een positieve winkel ervaring. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat er altijd wel een geschikt product te vinden is. Je wordt er goed geholpen. Online is de klantenservice goed te bereiken. In Nederland en België is de winkel erg groot. 
11: Medpets

Medpets is een grote online hondenwinkel. De winkel biedt veel aan voor de gezondheid van jouw hond. Je kunt denken aan hondenvoer, medicijnen en supplementen.

Ook zijn er artikelen voor het ontwormen en tegen de vlooien. Er zijn zelfs producten speciaal voor puppy’s. 

Maar dat is lang niet alles wat Medpets te bieden heeft. Je vindt bij de hondenwinkel ook dagelijkse benodigdheden. Of je nu zoekt naar hondenspeelgoed, een tuigje of producten voor het trainen van jouw hond. Het is allemaal bij de winkel te vinden. 
12: Discus.nl

Een geschikte hondenwinkel is ook Discus.nl. Bij de winkel zetten deskundigen zich in om jou en jouw viervoeter het beste te bieden.

Discus.nl heeft online een grote hondenwinkel. Maar ook kun je in de fysieke vestigingen terecht. Daar staan de medewerkers klaar voor advies. 

Alle mogelijke benodigdheden voor honden zijn bij Discus.nl te vinden. Van een mooie hondenriem tot hondenkleding. En van een hondenbench tot hondenspeelgoed.

Daarnaast zijn er veel producten voor het vervoeren en verzorgen van jouw hond. Alles zodat het jouw hond aan niets hoeft te ontbreken. 
Veelgestelde vragen

Wat is een goede hondenwinkel?

Wij hebben een lijst gemaakt van de beste hondenwinkels. Op de eerste plaatsen staan Zooplus, Bol.com en Welkoop. 

Hoe herken je een goede hondenwinkel?

Bij een hondenwinkel van goede kwaliteit kun je veel producten kopen. Het liefst heeft de winkel een ruim assortiment. Met producten in meerdere prijsklassen en van zowel bekende- als onbekende merken. Daarnaast is het een pluspunt als personeel je goed kan adviseren.


Meer winkels met dieren: