Intex Zwembad Aanbieding / Outlet / Sale

Ga op zoek naar een goede Intex zwembad aanbieding en je krijgt een kwalitatief zwembad voor een mooie prijs.

Intex is het toonaangevende merk voor opbouwzwembaden en allerlei andere producten voor waterpret.

Ook al zijn de prijzen goed en is de kwaliteit hoog, door een Intex aanbieding te vinden schaaf je nog wat van de uitgaven af.

Dit artikel gaat over de beste Intex zwembad aanbiedingen en hoe je deze vindt. Zo kan ook jij een schitterend zwembad in je tuin opzetten, voor een prijs waar je blij van wordt.

Vergelijk de Intex zwembad aanbiedingen

De beste manier om een goede Intex zwembad aanbieding te vinden is door een vergelijking te maken. Maak hier een middagje vrij voor, zet een kopje thee voor jezelf en ga alle websites af op zoek naar de laagste prijs.

Vergeet niet om ook andere punten te vergelijken, zoals de kwaliteit, de accessoires die je erbij krijgt en de afmetingen. Wij helpen je alvast een eindje op weg.

Soorten Intex zwembaden met korting

Voordat je alle Intex zwembaden gaat vergelijken bij een zwembad winkel, is het goed om alvast te bepalen welk type zwembad je zoekt.

Intex verkoopt allerlei soorten zwembaden, van goede kwaliteit. Dit zijn dan de belangrijkste punten om over na te denken.

1. Welke afmetingen en vorm moet jouw Intex zwembad hebben?

De zwembaden van Intex worden in allerlei vormen en maten geleverd. Zo kan je kiezen tussen een groot zwembad, een klein zwembad en andere maten tussenin.

Het is altijd goed om naar de plaats in je tuin te gaan waar deze moet komen te staan en zo te bepalen welke afmetingen daar passen.

Vervolgens denk je na over de vorm. Er zijn rechthoekige Intex zwembaden en ronde. Heb je een klein oppervlak? Kies dan voor een rechthoekig Intex zwembad in de aanbieding, want deze benutten de ruimte die er is het beste.

Tip: wil je iets speciaals? Ga dan op zoek naar een ovaal Intex zwembad in de aanbieding.

2. Het soort zwembad

Intex staat bekend om de opbouwzwembaden. Deze bestaan uit een frame en een zeil. Ze heten opzetzwembaden omdat je ze opzet en niet inbouwt.

Het zijn semipermanente zwembaden, die je afbreekt na de zomer. Je hoeft ze niet op te blazen. Het beste opzetzwembad voor jou zit vast tussen het Intex aanbod.

Je kunt ook een Intex opblaas zwembad aanbieding zoeken. Deze zijn wat kleiner, maar ook goedkoper. Je kunt ze ook alleen gebruiken op dagen dat het weer goed is.

Eigenlijk zijn ze te vergelijken met kleine opblaaszwembadjes voor peuters, maar dan in een groter formaat.

3. De accessoires

De meeste Intex zwembaden (ook die in de aanbieding) worden al geleverd met accessoires. Indien nodig, krijg je er een pomp, een grondzeil, een afdekzeil en eventueel ook een trap bij. Dit is echter niet altijd het geval.

Het voordeel van het vinden van een goede Intex aanbieding is dat je dan wat geld over hebt om mee te spelen. Alle Intex accessoires worden ook apart verkocht.

Heb je een mooi zwembad in de aanbieding gevonden, maar zit er geen pomp bij? Dan bestel je die dus gemakkelijk apart. En anders een compleet pakket met een zwembad mét pomp.

Of de andere optie; een zwembad zonder pomp is natuurlijk ook goed mogelijk.

5 tips: Hoe vind ik de beste Intex zwembad aanbieding?

Er zijn verschillende slimme manieren waarop je een goede Intex aanbieding kunt vinden. De onderstaande 5 tips komen dan vast goed van pas.

1. Koop je Intex zwembad in de sale

Winkels organiseren enkele keren per jaar een sale. Dit kan op Black Friday zijn, bijvoorbeeld, of tijdens de zomersale of de wintersale periode. Tijdens de sale koop je bepaalde artikelen soms wel met 50% korting.

De zomersale vindt plaats eind juni/begin juli. De wintersale begint meestal net na de kerst, eind december. Black Friday is elk jaar op een andere dag. Het is namelijk de dag na Thanksgiving, een Amerikaanse feestdag die wij eigenlijk niet vieren.

Gelukkig profiteren we wel van de goede Intex aanbiedingen op deze dag.

2. Zoek een goede outlet op

Bij outlets worden producten voor een lagere prijs verkocht. Dat komt doordat ze niet meer geschikt zijn om tussen het normale assortiment in de winkel te liggen. Misschien zijn het showmodellen geweest, is het een ouder model of is er een kleine beschadiging gevonden.

Bij outlets kom je als je geluk hebt een hele goede Intex zwembad aanbieding tegen. De kortingen kunnen oplopen tot wel 80%.

Kan je leven met het feit dat het Intex zwembad een beetje verkleurd is, dat er een vlek op zit of dat deze niet meer in de doos zit? Dan is een outlet wat voor jou.

3. Intex aanbiedingen in de winter

Er zijn maar weinig mensen die een Intex zwembad in de winter gebruiken. Sterker nog, deze zullen in de meeste gevallen de winter niet overleven. Ze zijn bedoeld voor gebruik tijdens de zomer.

Daarom vind je hele goede Intex zwembad aanbiedingen in de winter. Dit zijn de zwembaden die tijdens de hoogtijmaanden niet zijn verkocht en die dus zijn overgebleven. In de winter is de vraag naar zwembaden klein, waardoor een Intex aanbieding snel gevonden is.

Koop je Intex zwembad buiten het seizoen en je krijgt soms wel 40% korting.

4. Tweedehands Intex zwembaden

Als je koopjes zoekt, zijn online marktplaatsen je favoriete bestemming. Intex zwembaden zijn van hoge kwaliteit en kunnen daardoor prima worden doorverkocht. De beste Intex zwembad aanbiedingen vind je op de tweedehands markt.

Je moet wel een beetje geluk hebben als je een tweedehands Intex zwembad gaat zoeken. Het model en de afmetingen die jij in gedachten hebt worden mogelijk niet aangeboden. Soms moet je dus even geduld hebben, of genoegen nemen met een iets ander Intex zwembad.

Feit is wel dat de Intex zwembad aanbiedingen bij tweedehands marktplaatsen op kunnen lopen tot zeer hoge percentages. Er zijn zelfs mensen die hun Intex zwembad weggeven, zo lang jij hem afbreekt en ophaalt!

5. Bekijk alle winkels

Een laatste tip die we je willen meegeven als je een Intex zwembad aanbieding zoekt is om alle winkels mee te nemen. Zo weet je zeker dat je elke optie hebt bekeken. Vergeet niet dat er naast de gangbare winkels ook Intex zwembaden op andere plaatsen worden verkocht.

Ga op zoek naar een zwembad bij Action, bijvoorbeeld, bij Lidl of bij Aldi. Vooral tijdens de zomer nemen ze tijdelijk Intex zwembaden in hun assortiment op.

Waar vind ik een goede Intex zwembad aanbieding?

De beste Intex aanbiedingen vind je bij de onderstaande winkels. Gebruik deze links tijdens het maken van je vergelijking en je vindt vast jouw ideale Intex zwembad voor een mooi prijsje.
Veelgestelde vragen

Is een Intex zwembad in de aanbieding van even hoge kwaliteit?

Ja, het enige verschil is de prijs, maar ook als je een Intex zwembad in de aanbieding koopt kan je Intex kwaliteit verwachten. Er is 1 uitzondering en dat is als je voor een tweedehands zwembad kiest. Vergeet deze dus niet goed te controleren voordat je hem koopt.

Wat is er mis met Intex zwembaden bij een outlet?

In de meeste gevallen weinig. Het zijn de showmodellen, overschotten en producten met een kleine beschadiging die in de outlets terecht komen. Omdat ze niet meer in de winkel kunnen worden verkocht, krijg jij een mooie korting.