Kamado BBQ aanbieding? Bekijk de beste deals!

Wil je een goedkope kamado bbq kopen? Doe dat dan met een kamado bbq aanbieding. De kamado barbecue is een uniek type barbecue.

Je kunt er op veel verschillende manieren mee koken. De keramische eivorm geeft een bijzonder lekkere smaak aan het eten. 

Daar staat tegenover, dat de egg barbecue een aardige investering is. De prijs kan behoorlijk oplopen. En niet iedereen heeft zin om de hoofdprijs te betalen.

Daarom lees je in dit artikel hoe je de barbecue goedkoper aan kunt schaffen. 

Vind direct de goedkoopste Kamado BBQ aanbieding

Wil je direct de mooiste kamado barbecue aanbiedingen bekijken? Ga dan naar een van de volgende winkels.

Hier zijn de kamado bbq’s ruim op voorraad. En worden ze regelmatig afgeprijsd waardoor je van een geweldige BBQ aanbieding kunt genieten.

Een snelle manier om gunstige Kamado aanbiedingen te vinden:


Zo vind je de goedkoopste Kamado BBQ aanbieding

Ook op andere manieren bespaar je bij het kopen van een kamado barbecue. Wij geven je meerdere tips. Let bijvoorbeeld op de aanbiedingen, het seizoen en het model van de kamado bbq die je koopt. 

1: Houd de Kamado aanbiedingen in de gaten

De ene barbecue aanbieding is de andere niet. Je ziet veel verschillen tussen de kamado aanbiedingen.

Wat je tegen kunt komen zijn kortingen, weggeef acties of opruimings uitverkopen. Soms worden showmodellen van kamado bbq’s ook voor een lager bedrag verkocht. 

De beste kamado bbq aanbiedingen zijn vaak de hoge kortingen. Tenzij je ook veel accessoires bij de bbq wilt aanschaffen. Dan is een weggeefactie weer ideaal. Daarbij krijg je bij de barbecue meestal gratis accessoires of andere benodigdheden

Vergelijk goed welke aanbieders en webshops de beste kamado aanbiedingen hebben. Maar verlies ook niet de kwaliteit van de kamado bbq uit het oog.

Een te goedkope egg bbq kan een indicatie zijn voor een slechte kwaliteit. Dat zou zonde zijn van de investering. 

2: Koop een Kamado BBQ buiten het seizoen

Koop de barbecue niet op het moment dat de meeste mensen een kamado bbq kopen. Daarmee kun je al veel geld besparen. De meeste barbecues worden in de lente of in de zomer gekocht. Op het moment dat het weer wat warmer wordt. 

Wil je de kamado bbq buiten het seizoen kopen? Dan zijn de herfst- en wintermaanden daarvoor het meest geschikt. De kamado barbecues zijn dan een stuk goedkoper. En je geniet bij veel winkels van een kamado bbq aanbieding.  

3: Ga voor een kleine Kamado BBQ of een Kamado BBQ large aanbieding

Je bespaart veel geld als je de egg barbecue in een klein formaat koopt. De grootte van de kamado bbq bepaalt voor hoeveel personen de bbq geschikt is.

Ga voor jezelf dus goed na met hoeveel personen je wilt kunnen barbecueën. De bbq moet immers ook niet te klein zijn. 

Wil je met een kleine groep wilt kunnen barbecueën? Dan is misschien een kamado bbq in tafelmodel al voldoende. Een diameter van 33 centimeter is bijvoorbeeld al genoeg van 4 personen

Voor een grote groep, bijvoorbeeld van 10 personen, ga je naar een kamado bbq van 21 inch. Dat is omgerekend een diameter van ongeveer 47 centimeter.

In aanschafprijs is dat al een stuk duurder. Waardoor je voor het geld beter een kleine kamado bbq kunt kopen. 

En wil je toch een wat grotere kamado bbq kopen? Houd dan goed de kamado bbq large aanbieding in de gaten.

Dit is een grote kamado aanbieding. Waarbij je ook de grotere varianten van de kamado bbq, zoals de 21 inch, goedkoper aan kunt schaffen. 

4: Kies voor oud model Kamado BBQ

Erg slim is daarnaast, om niet voor de nieuwste kamado bbq te gaan. Een ouder model is vaak een stuk goedkoper. Zoek een kamado bbq uit die al langer in het assortiment voorkomt.

Daarvan zie je vaak een mooie kamado aanbieding. Zo werkt dat ook bij andere barbecues, zoals de gasbarbecue aanbieding

5: Shop bij de goedkope barbecue winkels

De kamado bbq’s zijn bij veel bbq winkels verkrijgbaar. En vaak zijn er ook mooie kamado bbq aanbiedingen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Intratuin of Kwantum.

Voor een webshop heb je aan Bol.com een goede. Hier staan de goedkopere barbecues met de term ‘prijstip’ aangegeven. 

Wat je ook zou kunnen doen, is gebruik maken van een kamado bbq aanbieding bij Makro. Het type barbecue is bij deze groothandel vaak in de aanbieding. Dat geldt ook voor de kamado bbq aanbieding bij Lidl. 

6: Ga voor een B merk Kamado BBQ aanbieding

Er zijn veel kamado bbq merken. En het ene merk is bekender dan het andere. Dat zie je ook terug in de prijs. Voor A merken van kamado bbq’s betaal je meer dan voor B merken. 

A merken zijn bijvoorbeeld The Big Green Egg, The Bastard en Kamado Joe. Dat zijn de meest bekende merken. Daarnaast is Weber erg bekend, al biedt dit merk amper kamado bbq’s aan. 

Je kunt veel geld besparen door een kamado bbq van een minder bekend merk te kopen. Of je kunt kijken bij de aanbiedingen van het desbetreffende merk. Daarvoor zoek je bijvoorbeeld naar een Big Green Egg aanbieding of een Weber bbq aanbieding

Winkels met aanbiedingen van Kamado BBQ’s

Je leest het al: er zijn veel manieren om aan een goedkope Kamado BBQ te komen. Bij de volgende winkels is de Kamado BBQ ook vaak in de aanbieding.

Dit zijn goede winkels om naar een Kamado aanbieding te zoeken:
Veelgestelde vragen

Wat zijn goede bbq merken voor de kamado bbq?

Er zijn veel merken die kamado bbq’s aanbieden. Goede BBQ merken zijn onder andere de Big Green Egg, Kamado Joe en The Bastard. 

Is een kamado barbecue duur?

In vergelijking met andere soorten barbecues, is de egg bbq prijzig. Er zijn echter genoeg manieren om een goedkope kamado bbq aan te schaffen. Dat doe je bijvoorbeeld met een kamado bbq aanbieding. Of door te kijken bij een goede barbecue outlet. 

Waarom een kamado barbecue?

De kamado bbq biedt unieke manieren van barbecueën. Je kunt met de barbecue stomen, koken, grillen, roken en nog veel meer. De barbecue is erg veelzijdig. Daarnaast geeft het vanwege de vorm een optimale barbecue smaak aan het eten. Het keramiek isoleert goed, zodat de smaken heerlijk intrekken. Daarnaast is de bbq hittebestendig. 

Waar koop je een goedkope kamado bbq?

De ei barbecues worden bij veel winkels verkocht. Voor goed geprijsde kamado bbq’s kijk je bij Bol.com, Praxis of Fonteyn. Ook de Intratuin en de Kwantum hebben een ruim aanbod. En daarnaast kun je voor een kamado bbq aanbieding bij Lidl of Makro terecht.


Misschien ook interessant: