Wat zijn de grootste kampeerwinkels in Duitsland?

Zoek je een kampeerwinkel in Duitsland? In dit artikel vertellen we je waar je moet zijn. We zetten de 8 grootste Duitse kampeerwinkels op een rij.

Bij deze winkels geniet je van kampeerspullen van mooie kwaliteit. Of je nu met de tent, caravan of camper op pad gaat. Lees snel verder!

Top 8 – De grootste kampeerwinkels in Duitsland

Wil jij weten waar je voor kampeerartikelen in Duitsland terecht kunt? De volgende 8 winkels hebben een ruim assortiment aan handige outdoor producten.

Stuk voor stuk zijn dit winkels, waar je als kampeerliefhebber blij van wordt. De service is er goed en er worden artikelen van topkwaliteit aangeboden. 

In het toplijstje staan zowel fysieke als online winkels. Er staan kleine- en grote kampeerwinkels tussen. Bovendien zijn de winkels in heel Duitsland te vinden. Daardoor is er altijd wel een kampeerwinkel in Duitsland bij jou in de buurt. 

1: Berger (Fritz Berger-kampeershop)

De Fritz Berger kampeershop is de grootste kampeerwinkel van Duitsland. Dat zie je terug in het brede assortiment. Maar ook aan de vele vestigingen van de winkel. Door heel Duitsland zijn de Fritz Berger-kampeershops te vinden. 

Het is de juiste winkel voor tenten en allerlei outdoor artikelen. Van rugzakken tot een windscherm en van een slaapzak tot een luchtbed.

Ook kun je denken aan camping satellietsystemen, servies, barbecues en kooktoestellen. Kortom: voor alles wat met kamperen te maken heeft, ben je hier aan het juiste adres. 

Het leuke van de Berger kampeerwinkel, is ook de klantgerichtheid. Er zijn regelmatig aanbiedingen en de service is erg goed. Je kunt bovendien campers en caravans huren en kopen bij de winkel. Er is een reparatieservice en het personeel is vakkundig. 
2: Niesmann Caravaning

Bij Niesmann Caravaning kun je rekenen op tientallen jaren ervaring. Het merk bestaat al jaren en blijft innoveren. Op die manier kan het de best mogelijke service bieden.

In de kern is Niesmann Caravaning een familiebedrijf. Het personeel heeft veel kennis en kan je dus goed helpen met het maken van de juiste keuzes. 

Niesmann Caravaning heeft een verhuur service, maar biedt ook veel camping toebehoren aan. Daarnaast is Niesmann Caravaning een specialist op het gebied van barbecues en grills. Iets dat bij het kamperen niet mag ontbreken!
3: Campooz

Campooz staat als winkel bekend om de vele tenten. De tenten zijn er in het groot en in het klein. Er is altijd wel een geschikte variant te vinden. Of je nu met het hele gezin op pad gaat, of met zijn tweetjes. 

Daarnaast zie je in het assortiment van Campooz veel camping toebehoren. Denk aan een tarp, kastjes, keuken artikelen, camping tafels en nog veel meer. 

Campooz is in 2013 opgericht door 3 Duitse heren. Als kampeerliefhebbers bundelden zijn hun krachten. De winkel is in de loop der jaren flink uitgegroeid. 
4: Travel Wheels

Travel Wheels is een goede winkel voor alle camping toebehoren. Het is een camping, outdoor en grill centrum. Voor het kamperen heb je er alles wat je maar kunt wensen. Of je nu met een tent, caravan of camper op pad gaat. 

Bij Travel Wheels zijn slaapzakken, kooktoestellen en camping meubelen verkrijgbaar. En dat is nog lang niet alles. Bij de winkel in het zuiden van Duitsland kijk je als kampeerliefhebber je ogen uit. Daarnaast kun je producten via de webshop bestellen. 
5: Campingshop 24

Campingshop 24 is een grote online webshop voor kampeerartikelen. Het merk werd opgericht door vader en dochter, vanuit een passie voor kamperen. In de loop der jaren werd dat een groot succes.

Dat heeft geresulteerd in een groot team aan medewerkers en een enorm magazijn. 

De webshop Campingshop 24 staat bekend om goede kwaliteit producten. Producten zijn van topmerken. Het aanbod is erg uitgebreid en kun je met filters overzichtelijk maken.

Daarnaast is er op de webshop ruimte gemaakt voor de afgeprijsde producten in de sale
6: Camping-Outdoor Shop

Tenten, camping meubelen of caravan accessoires. Bij Camping-Outdoor Shop is alles te vinden. Camping-Outdoorshop is een erg uitgebreide webshop

De producten in de webshop zijn van topmerken. Dometic, Portapotti en Fiamma zijn daar voorbeelden van. Ook kun je denken aan barbecues van goede merken als Weber en Napoleon

De klantenservice van Camping-Outdoor Shop wordt goed beoordeeld. De leveringen verlopen soepel en het merk is goed bereikbaar via e-mail en de telefoon. 
7: Billy-Freizeit

Ook Billy-Freizeit is een handige kampeerwinkel in Duitsland. Bij Billy-Freizeit kun je terecht voor producten van grote merken. Die merken bieden een betrouwbare kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan Thetford, Dometic, Fiamma en Campingaz.  

Er is bij Billy-Freizeit veel keuze uit toiletten, kooktoestellen en gasstellen. Ga eens shoppen bij de fysieke winkel in Oberhausen. Die winkel wordt gerund door kampeer kenners. Zij kunnen je goed adviseren.

Zo vind je precies wat je nodig hebt voor een onvergetelijke outdoor-ervaring. 
8: Camping Wagner

Camping Wagner is een prettige winkel om voor kampeerspullen te shoppen. Dat heeft alles te maken met het ruime assortiment en de goede service. Bij Camping Wagner zijn kampeerspullen verkrijgbaar van grote en bekende merken

Van elektrische apparaten tot meubelen, en van slaapzakken tot barbecues: Bij de winkel koop je alles wat je maar nodig kunt hebben. Dat hoeft bovendien niet veel te kosten. Camping Wagner heeft namelijk een speciale pagina met artikelen in de sale

Erg leuk zijn ook de extra dingen die Camping Wagner biedt. Op de website kun je bijvoorbeeld veel inspiratie vinden voor het koken op de camping.

Er is een aparte receptenpagina aangemaakt. Ook zijn er veel blogs met informatie. Dit is een erg volledige webshop voor kampeer fans. 
Veelgestelde vragen

Wat typeert een goede Duitse kampeerwinkel?

Bij een goede kampeerwinkel heb je keuze uit een ruim aanbod. Daarnaast kun je er rekenen op goede service. Het is een pluspunt als het personeel goed op de hoogte is en je kan adviseren. 

Is Obelink een kampeerwinkel in Duitsland?

Nee, Obelink is een kampeerwinkel in Nederland. De winkel bevindt zich echter dicht bij de grens met Duitsland. Hierdoor richt de winkel zich ook op Duitse kampeerliefhebbers. De webshop is ook naar het Duits vertaald. 

Zijn er Duitse kampeerwinkels met vestigingen in Nederland?

Ja. Onder andere Fritz Berger heeft een vestiging in Nederland.