Keter tuinhuis kopen? Aanbod & Aanbieding

Als het gaat om tuinhuisjes, is het merk Keter toonaangevend. De Keter tuinhuisjes zijn bij een groot publiek bekend en geliefd. Ze zijn stijlvol en ideaal voor het opbergen van spullen. 

In dit artikel kom je alles over de Keter tuinhuisjes te weten. Eerst zetten we de 6 beste soorten op een rij. En daarna gaan we in op de definitie van een Keter tuinhuis.

Je ontdekt wat de voor- en nadelen zijn, welke series er zijn en wat het Keter tuinhuis typeert. 

Beste keter tuinhuisjes

Wil je een Keter tuinhuis kopen, maar weet je niet welke je moet hebben? Zoek dan niet verder. Wij hebben de beste soorten voor jou geselecteerd. In deze top 6 staan verschillende soorten Keter tuinhuisjes.

Allemaal van bovengemiddelde kwaliteit:

1: Beste Keter tuinhuis – Keter Manor 68

Het beste Keter tuinhuis is de Manor 68. Bij dit tuinhuis is aan alles gedacht. Het biedt een compacte en gebruiksvriendelijke oplossing voor meer opslagruimte in de tuin. De vormgeving is elegant en met de kwaliteit zit het eveneens erg goed. 

Als je snel kijkt lijkt het een mooi houten tuinhuis. Echter is dit huisje volledig gemaakt van kunststof. Het materiaal is volledig weerbestendig. Ook is het bestand tegen rot en roest. Er zijn bovendien voldoende ventilatie roosters geïntegreerd. 

De 2 deuren kunnen open en aan de zijkant zit een klein raam. De afmetingen zijn 185,8 x 236,8 x 227 centimeter.
2: Beste Keter tuinhuisje – Keter Artisan 97

Nog zo’n goed Keter tuinhuis is de Artisan 97. Dit huisje heeft een praktische vorm. Het tuinhuis is hoger dan gemiddeld en heeft een schuin aflopend dak. Op die manier kun je makkelijk veel spullen droog opslaan. De afmetingen zijn 278 x 218 x 226 centimeter

Dit is een kunststof Keter tuinhuis. Het huis is daardoor weerbestendig, kan niet roesten en niet rotten. Dat maakt het huisje erg geschikt voor buiten. Ook is het huis makkelijk schoon te maken. Al heeft het amper onderhoud nodig. Met een slot kun je het huisje afsluiten. 
3: Keter kunststof tuinhuis – Keter Manor 43

De Keter Manor is er ook in een wat kleiner maatje. Dat is de Manor 43. De afmetingen van dit Keter tuinhuisje zijn 103 x 129 x 196 centimeter.

Ook dit Keter tuinhuis is gemaakt van kunststof. Dat is erg praktisch voor buiten. Het kan tegen alle weersinvloeden en vereist geen onderhoud. 

De vormgeving van dit tuinhuisje is erg mooi. Het huisje heeft een lichtgrijze kleur en het lijkt net of het gemaakt is van hout. Aan de ventilatie is ook gedacht. Daarvoor zijn speciale roosters geplaatst. Ook is er een vloerpaneel, zodat de spullen goed droog blijven. 
4: Keter tuinhuis Breteuil – Keter Breteuil

Een mooie variant van een Keter tuinhuisje is de Breteuil. De Breteuil blinkt uit in de mooie uitstraling en handige eigenschappen. Het huisje heeft een deur met ramen, waardoor je een natuurlijk lichtinval hebt. Ook zijn er ventilatieroosters aanwezig. 

De deuren kun je makkelijk afsluiten met een hangslot. Dat slot is niet bij het tuinhuis inbegrepen. Het Keter tuinhuis hoef je niet te onderhouden. Het kunststof kan tegen alle weersomstandigheden

De afmetingen van deze Keter Breteuil zijn 152 x 185 x 226 centimeter. Maar je kunt het tuinhuis in meerdere maten bestellen. 
5: Tuinhuis Keter plastic – Keter Factor tuinhuis

Het Factor tuinhuis van Keter is ook een aanrader. Dit huis is 178 x 195,5 x 208 centimeter groot. Met gemak passen daar fietsen in. Ook ladders kun je in het tuinhuis kwijt. En toch is het tuinhuis nog vrij compact voor in de tuin. 

Het tuinhuis heeft een mooie beige kleur, 2 deuren en een zijraam. Door dat raam valt op een natuurlijke manier wat licht binnen. Ventilatieroosters zijn ook in het huisje geïntegreerd. Verder kun je het afsluiten als je er een slot bij koopt. 

Met de duidelijke handleiding kun je het tuinhuis stap voor stap in elkaar zetten. 
6: Groot Keter tuinhuis – Keter Oakland 1175

Een Keter tuinhuis dat ook in de top 6 thuishoort, is de Oakland. Dit Keter tuinhuis moet je hebben, als je veel opbergruimte nodig hebt. Dit is namelijk een vrij groot Keter tuinhuis. De maten zijn 350 x 229 x 254 centimeter

Het tuinhuis heeft een antraciete kleur. Met 2 deuren kun je het openen en aan beide zijkanten zitten ramen. Bovenop zit een tegeldak. Voor het ontwerp is gebruik gemaakt van duurzaam kunststof. Dat heeft de uitstraling van hout gekregen. Je kunt het overschilderen
Wat is een Keter tuinhuis?

Een Keter tuinhuis is een tuinhuisje van het merk Keter. Dit zijn meestal tuinhuisjes die bedoeld zijn als opslagbox. Je zet de huisjes in de tuin om spullen uit het zicht op te bergen. Het huisje open je met een deur en soms heeft het Keter tuinhuis ook een raam. 

Bovendien zijn de Keter tuinhuisjes waterdicht met een aflopend dak. En altijd gemaakt van kunststof. Dat kan niet roesten, rotten en verweren. Daarom gaan de Keter tuinhuisjes lang mee. 

De voor- en nadelen van een Keter tuinhuis

Twijfel je of een Keter tuinhuis iets voor jou is? Dan zetten we hier de voor- en nadelen van het Keter tuinhuisje op een rij. Op deze manier kun je voor jezelf afwegen of het Keter tuinhuis iets voor jou is. 

👍 Voordelen

  • Stevig

Het keter tuinhuis is erg stevig. Het materiaal kan niet rotten of roesten. Ze gaan lang mee en kunnen amper kapot. Ook als je ze het hele jaar door buiten laat staan. 

  • Weerbestendig

De Keter tuinhuisjes zijn volledig weerbestendig. Ze zijn gemaakt van kunststof. Dat kan goed tegen regen, vorst en nog meer omstandigheden. 

  • Onderhoudsvrij

Het is niet nodig om de Keter tuinhuisjes te onderhouden, het zijn onderhoudsvrije tuinhuisjes. Al kan het geen kwaad om het huisje af en toe schoon te maken. Dat schoonmaken gaat erg eenvoudig. 

  • Ideaal binnenklimaat

De Keter tuinhuisjes hebben een goed binnenklimaat. Dat komt door de ventilatieroosters. En door de vloer in het tuinhuis. Het kunststof heeft bovendien een isolerende werking. Ook dat draagt bij aan een prettig binnenklimaat. 

  • Snelle makkelijke montage

Het tuinhuis krijg je als bouwpakket. Bij de Keter tuinhuisjes is er vaak al een groot deel voorgemonteerd. Ook krijg je duidelijke instructies. Met de handleiding is het gemakkelijk om het Keter tuinhuis in elkaar te zetten. 

  • Veel mogelijkheden

Van het merk Keter kun je tuinhuisjes kopen in allerlei maten. Er is altijd wel een geschikte maat voor jouw tuin. Of je nu een compact of groot Keter tuinhuis zoekt. 

👎 Nadelen

  • Prijzig

Een tuinhuis van Keter is duurder dan een gemiddeld tuinhuisje. 

  • Slot niet inbegrepen

Bij de tuinhuisjes van Keter krijg je meestal geen slot. Wel zit er op de deur een handig vergrendelsysteem waar je het slot doorheen kunt halen. Als je er zelf een slot bij koopt, is het eenvoudig om het tuinhuis af te sluiten. 

Wat typeert een keter tuinhuis?

Aan een Keter tuinhuis heb je een stevige opslagbox voor in de tuin. Je kunt ervan uitgaan dat een Keter tuinhuis jaren mee zal gaan. De kwaliteit is erg goed. De huisjes worden gemaakt van kunststof

Dat kunststof kan tegen alle weersinvloeden. Het maakt niet uit of het sneeuwt, regent of vriest. Het kunststof Keter tuinhuis kan niet rotten en roesten. Je hoeft het zelfs niet te onderhouden

Bij een Keter tuinhuis is goed gedacht aan ventilatie. Daarvoor zijn er roosters geplaatst. Samen met het kunststof materiaal levert dat een optimaal binnenklimaat op.

Bovendien zijn de huisjes gebruiksvriendelijk. Vaak kunnen beide deuren worden geopend en is er genoeg ruimte om gebruikelijke spullen op te slaan. 

Over het merk Keter

Keter is toonaangevend internationaal merk. In meer dan 100 landen worden producten van Keter verkocht. Het merk heeft veel prijzen gewonnen. En staat bekend om de goede prijs en kwaliteit. Handige oplossingen worden gecombineerd met een stijlvolle vormgeving. 

En dan hebben we het niet alleen over mooie tuinhuisjes. Het merk staat ervoor om opslagruimtes zo goed mogelijk in te delen. En dan kan het om allerlei soorten ruimtes gaan. Zowel buiten als binnen. 

Voor in de tuin biedt het merk allerlei tuinmeubelen en gereedschap. Ook kun je denken aan bloempotten, bergingen en opslagboxen. Daarnaast is er genoeg voor binnen.

Er is een ruime keuze aan opslagkasten. Als je iets handig wilt opbergen, ben je bij Keter aan het juiste adres. 

Het merk bestaat al tientallen jaren. En daarom kan het spreken van veel ervaring. De producten zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en van goede kwaliteit. Ook aan de innovatieve oplossingen zie je dat Keter een groot merk is. 

Welk Keter tuinhuis past bij mij?

Wil je weten welk Keter tuinhuis geschikt is voor jou? Kijk dan eerst naar de afmetingen. Ga na hoeveel ruimte je in de tuin vrij hebt.

En wat voor spullen je in het tuinhuis op wilt slaan. En of je bijvoorbeeld in het huis wilt kunnen staan. Zo weet je of je een groot of klein tuinhuis van Keter moet hebben. 

Kijk vervolgens naar het soort dak. Bij Keter kies je uit een zadeldak of een tuinhuis met een plat dak. De meeste Keter tuinhuisjes beschikken over een zadeldak. Alleen de Artisan serie heeft een plat dak. En bij 1 soort van de Manor serie kun je gaan voor een plat dak. 

Bovendien kan het een speciale wens zijn om het tuinhuis te kunnen overschilderen. Dat is niet bij alle kunststof tuinhuizen mogelijk. Daarom heeft Keter iets speciaals bedacht. De Oakland en de Artisan serie zijn gemaakt van Duo Tech materiaal. Dat kun je overschilderen. 

Tot slot kan je erop letten of er al plankendragers aanwezig zijn. Dat is bij de Oakland serie en de Artisan serie het geval. En voor een tuinhuis met plankdragers en planken heb je aan de Factor serie een goede. 

Alternatieven voor Keter tuinhuis

Als een Keter tuinhuis toch niet bij je past, kun je ook naar andere merken kijken. Een net zo goed merk is bijvoorbeeld Fonteyn. De Fonteyn tuinhuisjes zijn van goede kwaliteit. Daarnaast zien ze er mooi uit en zijn de scherp geprijsd. Dat geldt ook voor het Biohort tuinhuis

En is kunststof niet het materiaal dat je handig lijkt voor een tuinhuis? Dan kan je ook voor een houten tuinhuis kiezen. Dat kan bijvoorbeeld een huis van vurenhout zijn. Of een tuinhuis van douglas hout.
Veelgestelde vragen

Hoe zijn de beste Keter tuinhuisjes geselecteerd?

De top 6 is niet zomaar tot stand gekomen. Alle Keter tuinhuisjes werden daarvoor met elkaar vergeleken. De huisjes met de beste prijs en kwaliteit komen in het toplijstje voor. Deze tuinhuisjes beschikken over de beste eigenschappen en meest positieve reviews. 

Waar worden Keter tuinhuisjes van gemaakt?

De meeste tuinhuisjes van Keter zijn gemaakt van kunststof. Dat is erg praktisch voor buiten. Aangezien het niet kan verweren, rotten of roesten.

Moet je een Keter tuinhuis onderhouden?

In tegenstelling tot normale tuinhuisjes, hoef je dat van Keter niet te onderhouden. Het materiaal is erg geschikt voor buiten. Het enige wat je af en toe kunt doen is het tuinhuis wassen. Haal er een of twee keer per jaar een doek overheen om het schoon te maken.  

Hoe vind je een goedkoop Keter tuinhuis?

Voor goedkope tuinhuisjes kun je het best de tuinhuis aanbiedingen in de gaten houden. Kijk bij een tuinhuis winkel of er gunstige acties zijn. Ook zou je het Keter tuinhuis tweedehands op kunnen zoeken. De tuinhuisjes gaan lang mee en kunnen vaak nog een ronde mee. 

Waar koop je een Keter tuinhuisje?

De Keter tuinhuisjes kun je op veel plekken kopen. In de top 6 zijn producten van Bol.com en van de Praxis geselecteerd. Allebei zijn dit goede tuinhuis winkels. Maar ook bij de Gamma en Hornbach kunnen producten van Keter in het assortiment voorkomen.


Meer tuinhuizen: