Kinderwagen 4 in 1 kopen? De top 5 beste 4 in 1 kinderwagens

Zoek je een uitbreidbare kinderwagen? Dan is de 4 in 1 kinderwagen iets voor jou. Dit type kinderwagen kun je uitbreiden met een tweede of derde zitje.

Daarnaast heeft de kinderwagen de voordelen van een 3 in 1 kinderwagen. 

Op deze pagina ontdek je welke 4 in 1 kinderwagens de beste zijn. Daarna geven we je meer informatie over de kinderwagen 4 in 1. Kom meer te weten over de voordelen en alternatieven. 

De beste kinderwagens 4 in 1

Ben je op zoek naar een goede 4 in 1 kinderwagen? Wij maken het je makkelijker. De beste 4 in 1 kinderwagens hebben we op een rijtje gezet. Alle kinderwagens zijn geschikt voor een reiswieg en autostoeltje. Ook kunnen ze worden uitgebreid met één of meerdere zitjes

  1. Deryan Evy kinderwagen
  2. Bugaboo Donkey 5 Mono
  3. Nuna Demi Grow
  4. Thule Sleek kinderwagen
  5. Joolz Geo 3

Wat is een 4 in 1 kinderwagen?

Een 4 in 1 kinderwagen is een complete kinderwagen set. De kinderwagen kan worden gecombineerd met een reiswieg, autostoel en is uitbreidbaar.

Aan de kinderwagen kun je een tweede of derde kinderzitje toevoegen. Zo maak je van de kinderwagen een duo kinderwagen

Bij veel 4 in 1 kinderwagens beschik je niet in één keer over het volledige pakket. De reiswieg en autostoel kun je meestal los bij de kinderwagen bestellen

Waarom een kinderwagen 4 in 1?

Het heeft meerdere voordelen om een kinderwagen 4 in 1 te kopen. Het grootste pluspunt is dat je met één kinderwagen meteen al compleet bent. 

Je hebt immers een autozitje voor onderweg. Al vanaf de geboorte kun je jouw kleine in de reiswieg vervoeren. En dat tot een leeftijd van 4 jaar in de kinderwagen zelf. En als je een tweede kindje krijgt, kun je de buggy uitbreiden. Je hoeft dan niet een nieuwe te kopen. 

Daarnaast zijn de 4-in-1 kinderwagens over het algemeen erg stevig. Het robuuste frame geeft je een stabiele wegligging

Wat zijn alternatieven voor een kinderwagen 4 in 1?

Als je een complete kinderwagen zoekt, is een kinderwagen 3 in 1 ook een goede optie. De 3 in 1 kinderwagen is niet uitbreidbaar met een tweede zitje. Echter beschik je naast de kinderwagen wel over een reiswieg en autostoel

En wil je juist dat de kinderwagen geschikt is voor 2 kinderen? Dan is een tweeling kinderwagen of duo buggy een passend alternatief. Bij deze wandelwagens heb je sowieso al 2 zitjes

Hoe vind je een 4-in-1 kinderwagen?

Bij veel 4 in 1 kinderwagens vind je niet direct in de productomschrijving dat het om een 4-in-1 model gaat. Het kan daardoor lastig zijn de kinderwagen te vinden. Er is een manier waarop je het jezelf makkelijker kunt maken. 

Zoek naar een kinderwagen bij een van de grootste babywinkels. In de zoektocht filter je vervolgens op de eigenschap: ‘uitbreidbaar naar duowagen’. Daarna krijg je de kinderwagens te zien die geschikt zijn als 4 in 1 kinderwagen. 
Veelgestelde vragen

Hoe zijn de 5 beste kinderwagens 4 in 1 geselecteerd?

Voor de selectie zijn diverse 4-in-1 kinderwagens met elkaar vergeleken. Er werd gelet op specificaties, prijs en kwaliteit. Ook de reviews van gebruikers werden meegenomen in het besluit. De wandelwagens in de top 5 blinken uit in kwaliteit. 

Wat is het verschil tussen een 3 in 1 kinderwagen en een kinderwagen 4 in 1?

Het grote verschil tussen beiden zit hem in het feit dat je de 4 in 1 kinderwagen kunt uitbreiden. Je hebt de optie om er een duo kinderwagen of een kinderwagen met 3 zitjes van te maken.


Meer kinderwagens: