Maxi Cosi Kinderwagen of buggy kopen? Vergelijk het aanbod!

Maxi Cosi behoort tot een van de meest bekende kinderwagen merken. Al jaren is het merk toonaangevend. Lijkt het je wat om een Maxi Cosi buggy of kinderwagen te kopen?

Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten. 

We geven je eerst de voordelen en eigenschappen van een Maxi Cosi wagen. Daarna gaan we in op het assortiment van Maxi Cosi.

Je ontdekt uit welke producten je kunt kiezen en welke accessoires handig zijn. Ook geven we achtergrondinformatie over het merk.

Waarom een Maxi Cosi kinderwagen?

Met een Maxi Cosi kinderwagen haal je een kinderwagen van goede kwaliteit in huis. Dat blijkt uit meerdere tests, onder andere van de Consumentenbond. Ook beoordelingen van gebruikers zijn behoorlijk positief

Die kwaliteit komt niet uit de lucht vallen. Dat heeft het onder andere te danken aan de jarenlange ervaring. Het merk bestaat al sinds 1984

De Maxi Cosi kinderwagens sluiten perfect aan bij het ouderschap. De producten blinken uit in gebruiksgemak en veiligheid. Het zijn producten die door ouders en voor ouders worden ontworpen. 

Wat zijn de eigenschappen van de Maxi Cosi kinderwagen?

De Maxi Cosi wandelwagen is gemaakt voor een veilige rit. Er is gedacht aan het comfort van de ouders en het kind. Alles voor een onbezorgd avontuur.  Van het merk Maxi Cosi kun je een kinderwagen kopen voor baby’s, peuters en jonge kinderen

De producten van Maxi Cosi zijn uitvoerig getest. Daardoor voldoet een Maxi Cosi buggy en kinderwagen altijd aan de veiligheidseisen. 

Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding kenmerkend voor de Maxi Cosi buggy en kinderwagen. Die verhouding is erg goed in balans. Voor het geld dat je betaalt, krijg je een erg goed product. 

De producten van Maxi Cosi zijn immers voorzien van innovatieve functies. De laatste technologieën worden in het ontwerp meegenomen. Meestal gebruikt het merk handige adapters. Daarmee is jouw kinderwagen ook geschikt als reiswieg of autostoel

Soorten Maxi Cosi kinderwagens

Maxi Cosi heeft een flink assortiment aan handige reisproducten en kinderwagens. De kinderwagen wordt ook wel de Maxi Cosi met wielen genoemd. Er zijn meerdere series en soorten uitgebracht. We zetten ze hieronder op een rijtje:

Kinderwagens voor baby’s

Maxi Cosi heeft kinderwagens in het assortiment, die vanaf de geboorte al gebruikt kunnen worden. De kinderwagens zijn geschikt voor de allerkleinsten. 

Veel wagens kunnen pas vanaf 6 maanden worden gebruikt. Dat heeft met de zithouding te maken. Voor baby’s is die houding nog niet comfortabel en verantwoord. Daarom kun je met een babywagen jouw kleine in een lighouding vervoeren. 

De kinderwagen wordt dan vaak gecombineerd met een reiswieg en autostoel. Deze combinatie wordt ook wel de Maxi Cosi kinderwagen 3-in-1 genoemd. Het zitje is bij deze wagen vaak omkeerbaar

Of je nu samen een wandeling wilt maken of ergens op visite wilt gaan. Deze babywagen gaat je een veilige en comfortabele rit bezorgen. 

All terrain kinderwagen

Bij Maxi Cosi kun je ook een all terrain kinderwagen kopen. Met deze wagen geniet je altijd voor comfort. Het maakt niet uit over welke ondergrond of welk terrein je wilt rijden. De all terrain kinderwagen is een Maxi Cosi met wielen die steviger zijn dan gemiddeld. 

Urban comfort kinderwagen 

Maxi Cosi heeft een serie uitgebracht met comfort kinderwagens. Je verwacht het waarschijnlijk al: maar deze Maxi Cosi wandelwagens zijn bijzonder comfortabel. Er zijn meerdere eigenschappen die daarvoor zorgen. 

Allereerst is de kinderwagen stevig en erg eenvoudig opvouwbaar. De verstelbare rugleuning en voetensteun zorgen dat de wagen voor meerdere maten geschikt is. 

Daarnaast hebben de wagens stevige wendbare wielen die ook nog eens schokabsorberend zijn. De wagens zijn voorzien van ventilatie en rijden erg soepel. Van deze serie heb je keuze uit een 2-in-1 variant en een Maxi Cosi kinderwagen 3-in-1

Ultra compact kinderwagen

Wat ook erg handig is, is de compacte Maxi Cosi kinderwagen. Het inklappen gaat bij deze wagens bijzonder makkelijk.

Ook het formaat na het inklappen is kleiner dan gemiddeld. Dit zijn daarom ook erg geschikte reisbuggy’s of kinderwagens voor onderweg. Het valt dus eigenlijk onder een kleine buggy.

Reis kinderwagen 3 in 1 Maxi Cosi

Wil je een kinderwagen die nog beter geschikt is voor onderweg? Dan is het 3 in 1 reissysteem misschien iets voor jou. 

De reis kinderwagens bestaan uit een reiswieg, kinderwagen en autozitje. Vandaar de term 3 in 1. Dit is een kinderwagen met Maxi Cosi zitjes in één. Daarnaast zijn de zitjes vaak licht van gewicht. Ook dat is praktisch voor onderweg. 

Tweeling kinderwagen

Heb je 2 kinderen? Dan kan je van Maxi Cosi ook een duo buggy of tweeling kinderwagen kopen. Deze wagens zijn geschikt voor 2 kids. De kids kunnen naast elkaar of achter elkaar worden vervoerd

Meestal zijn beide zitjes los van elkaar te verstellen. Dat maakt de wagen geschikt voor kinderen van diverse leeftijden

Daarnaast is het bij een Maxi Cosi duo buggy soms mogelijk om de zitjes om te keren. Op jonge leeftijd kijkt jouw kleine het liefst in jouw richting. Later vinden kinderen het leuker om om zich heen te kunnen kijken. Dan komt het omkeren goed van pas. 

Een andere optie is de duo kit van Maxi Cosi. Met de duo kit maak je een tweede kinderzitje vast op de buggy. Dat installeren gaat erg eenvoudig. Ook kun je het tweede zitje in meerdere standen verstellen. 

Autostoel

Bij de Maxi Cosi kinderwagen 3 in 1 zit ook een autostoel inbegrepen. Ook is het mogelijk om bij het merk los een autostoel te kopen. De autostoelen zijn er in allerlei soorten, ze verschillen in specificaties.

Het ene Maxi Cosi autostoeltje is geschikt vanaf de geboorte en het ander vanaf een specifieke leeftijd. Sommige stoeltjes zijn omkeerbaar. Er zijn daarnaast stoeltjes met hoofdsteun en gel bescherming voor extra veiligheid. 

Reiswieg

Ook de reiswieg kun je bij Maxi Cosi los bestellen. De Maxi Cosi draagwieg is geschikt voor de allerkleinsten. Met adapters kun je hem aan een kinderwagen bevestigen. Zo kun je jouw kleine liggend vervoeren. 

Handige Maxi Cosi accessoires

Als je eenmaal een Maxi Cosi kinderwagen of buggy koopt, heb je nog veel keuze uit accessoires. De accessoires verhogen het gebruiksgemak. In die zin kun je de producten echt als een toevoeging op jouw wandelwagen zien. 

Parasol

Een kinderwagen met Maxi Cosi parasol is handig bij zonnig weer. Om alle UV stralen te kunnen weerkaatsen, heeft de parasol namelijk een UV beschermingslaag. Maar ook bij neerslag kan de parasol van toegevoegde waarde zijn. De parasol is van een waterdichte stof gemaakt. 

De parasol maak je vast aan de Maxi Cosi buggy of kinderwagen. Met een clip zet je de parasol vast aan het frame. Vervolgens kun je de parasol in de juiste stand zetten. De onderdelen zijn buigbaar

Adapters 

Het handige van Maxi Cosi producten, is dat je ze met elkaar kunt combineren. Het merk zorgt met speciale adapters dat je onderling kunt switchen. De adapters helpen je de kinderwagen om te toveren naar een autostoeltje. Op die manier heb je nog meer plezier van je aankoop.

Reistas

Ook aan het opbergen van de kinderwagen is gedacht. Dat kan je doen met de Maxi Cosi reistas. Na het opvouwen of inklappen van de kinderwagen, berg je hem op in de tas. In de tas kun je de Maxi Cosi wagen eenvoudig vervoeren. De tas draag je over je schouder

Regenhoes

Wil je dat jouw kleine droog zit bij een regenbui? Bestel dan een Maxi Cosi regenhoes. Die regenhoes kun je makkelijk om de kinderwagen bevestigen. Daarnaast is de hoes erg compact. Altijd makkelijk om mee te nemen dus. 

En het handige is, dat de hoes doorzichtig is. Zo behoud je het oogcontact met jouw kleine of kan hij/zij nog naar buiten blijven kijken. 

Voetenzak

Als het buiten wat kouder wordt, is een voetenzak ideaal. De voetenzak houdt de voeten van jouw kleine lekker warm. Ook als het regent, sneeuwt of waait. De zak is van binnen gevoerd met een zachte stof. Je kunt het gebruiken bij allerlei kinderwagens

Duwstang handschoenen

Niet alleen aan de warmte van jouw kleine wordt gedacht. Bij Maxi Cosi kun je voor jezelf ook duwstang handschoenen kopen. Die handschoenen bevestig je op de duwstang. Vervolgens heb je te allen tijde lekker warme handen bij het duwen van de wagen. 

Meerijdplankje

Achter de kinderwagen kun je een meerijdplankje bevestigen. Dat doe je als je een tweede kind mee wilt kunnen nemen. Dat kind kan op dat plankje zitten of staan. Voor lange afstanden wel zo handig. 

Kinderwagen met Maxi Cosi

Heb je een reiswieg of autostoel van Maxi Cosi? Dan vraag je je misschien af of je dit zitje met een kinderwagen kunt combineren. 

In de meeste gevallen is dat mogelijk. Vooral als je een kinderwagen van Maxi Cosi zelf hebt. Dan zijn de systemen op elkaar afgestemd. Voor een Quinny kinderwagen is het Maxi Cosi zitje ook al geschikt. 

Heb je een kinderwagen van een ander merk? Dan moet je hoogstwaarschijnlijk losse adapters kopen. Die adapters maken het mogelijk de Maxi Cosi op de kinderwagen te bevestigen. Zo geniet je alsnog van de voordelen. 

Over Maxi Cosi

Maxi Cosi is al jaren een begrip als het om kinderwagens, autostoeltjes en reiswiegjes gaat. Het merk gaat al tientallen jaren mee en weet als geen ander hoe kinderen veilig en praktisch vervoerd kunnen worden. 

Aan alles merk je dat de producten met passie zijn ontwikkeld. Ervaren ouders staan bij het merk aan het roer. Daardoor sluiten de producten op een zo handig mogelijke manier aan bij het dagelijks leven met jouw kleine. Alles richt zich op comfort en veiligheid

Waar te koop?

De producten van Maxi Cosi zijn bij meerdere winkels te koop. De volgende winkels zijn betrouwbaar en hebben een ruim assortiment:


Meer merken kinderwagens: