Onkruidbrander Action kopen? Bekijk het aanbod & ervaringen!

De Action is met zijn ruime assortiment laaggeprijsde producten van alle markten thuis.

Deze grote winkelketen heeft meer dan 2000 winkels en verkoopt producten van zowel eigen merk als A-merken.

Maar verkoopt de Action ook onkruidbranders? En wat is de kwaliteit van deze onkruidverbranders? Wij zochten het voor je uit!

Het aanbod gasbranders bij de Action

Een onkruidbrander is de ideale manier om onkruid tussen je tuintegels te verwijderen. Maar heeft de Action onkruidverbranders in het assortiment? We hebben onderzoek voor je gedaan!

Zo nu en dan heeft de Action onkruidbranders in de winkels liggen. Dit is echter sporadisch en niet alle filialen hebben hetzelfde assortiment. Het kan dus maar net zijn dat je geen gasbranders in het voor jou dichtstbijzijnde filiaal aantreft.

De Action heeft af en toe onkruidbranders van het merk Kinzo op voorraad. Dit is een kleine gasbrander die op butaangasflessen werkt. Door middel van een vlam kun je het onkruid tussen de tegels wegbranden.

De gasflessen voor deze onkruidbrander zijn zelf ook te verkrijgen bij de Action. Deze universele butaangasflessen van het merk All-Ride kun je bijna altijd wel kopen in de fysieke Action winkels.

Ook een elektrische onkruidbrander is sporadisch te vinden binnen het Action assortiment. Dit type onkruidverbrander werkt op elektriciteit en geeft schokken af om het onkruid te verbranden.

Wat kost een Action gasbrander?

Afhankelijk van het type onkruidbrander van de Action ben je tussen de 20 en 40 euro kwijt. De gasbrander kost ongeveer 20 euro, waar de elektrische onkruidbrander rond de 40 euro kost.

Houd er wel rekening mee dat de gasbrander exclusief gasflessen komt. Deze zul je dus apart bij de Action moeten aanschaffen. Meestal kosten deze gasflesjes een paar euro per stuk.

Is onkruidverbrander Action veilig?

Ben je bezorgd om de veiligheid van een Action onkruidbrander op gas of elektriciteit? We hebben onderzoek voor je gedaan. Hieruit is gebleken dat er geen reden is om de onkruidbranders van de Action als onveilig te bestempelen.

Beide typen onkruidbranders zijn veilig in gebruik en brengen geen schade toe aan je bestrating. We hebben zowel onderzoek gedaan naar de gasbrander en elektrische onkruidbrander.

In beide gevallen kwamen we tot de conclusie dat de tegels niet verkleuren door de vlam of hitte.

Het is natuurlijk van groot belang dat je altijd veilig te werk gaat. Houd er dus rekening mee dat je met een onkruidverbrander werkt met hoge temperaturen. Je eigen veiligheid staat dus altijd voorop.

Hoe werkt onkruidbrander Action?

Benieuwd hoe onkruidbranders van de Action werken? Dit hebben we voor je onderzocht en hieronder nader toegelicht. We informeren je over het gebruik van zowel de elektrische onkruidbrander als de gasbrander.

Elektrische onkruidbrander Action

De elektrische onkruidverbrander van de Action is eenvoudig in gebruik. De brander is voorzien van een lang snoer, een handvat en heeft een schuifknopje aan de bovenkant. Je hoeft in principe alleen maar de stekker in het stopcontact te steken vóór gebruik.

Hierna schuif je het knopje naar voren waarna de onkruidbrander schokken afgeeft. Deze kunnen zo heet worden als 600 graden, waardoor het onkruid verbrand. Hierdoor kun je de restanten eenvoudig tussen de tegels verwijderen.

Na gebruik haal je de stekker uit het stopcontact en zorg je ervoor dat je de elektrische brander goed laat afkoelen. Zoals aangegeven werk je met hoge temperaturen, dus zorg ervoor dat je niets anders aanraakt dan het handvat.

Gasbrander Action

De gasbrander van de Action werkt op basis van gasflessen. Deze klik je eenvoudig in de onkruidbrander. Met een gasbrander ben je niet afhankelijk van een stopcontact in de buurt.

Nadat je de gasflessen bevestigd hebt, kun je de gastoevoer openen en het gas ontsteken met de ingebouwde piëzo ontsteking. Met het gastoevoerhendel kun je de grootte van de vlammen regelen.

Hoe het werkt? Je houdt de vlam ongeveer op 5 tot 10 centimeter afstand van het onkruid. Hierdoor wordt het vocht in de bladcellen verhit wat vervolgens verdampt.

Voor een optimaal resultaat herhaal je de behandeling 2 tot 3 keer. Dit zorgt ervoor dat het onkruid ook niet meer terug zal groeien.

Wil je een snel resultaat? Dan kun je het onkruid volledig wegbranden en de restanten tussen de tegels verwijderen. Hierbij loop je wel de kans dat het onkruid op een later moment weer terug groeit.

Gasbrander Action de moeite waard?

Is een gasbrander van de Action de moeite waard om te kopen? Na ons onderzoek vinden wij van wel. In principe doet zowel de elektrische onkruidverbrander als de gasbrander wat ‘ie doen moet.

Wat is de kwaliteit van onkruidverbranders van de Action?

Na ons onderzoek concluderen we dat de kwaliteit van Action onkruidverbranders prima is. Al moeten we eerlijk zeggen dat er betere opties zijn qua prijs-kwaliteit.

Wil je weten welke alternatieven er beschikbaar zijn? Lees dan snel verder!

Welke alternatieven voor onkruidbrander Action?

Er zijn verschillende alternatieven voor de Action onkruidbranders. Je kunt voor het verwijderen van onkruid namelijk ook gebruik maken van (chemische) middeltjes zoals azijn of gif.

Dit zijn echter minder milieuvriendelijke alternatieven dan de onkruidverbranders van de Action.

Gaat het puur om een alternatief voor de elektrische onkruidbrander of gasbrander van de Action? Dan zijn er verschillende uitwijkmogelijkheden. Er zijn een hoop winkels die verschillende soorten onkruidbranders verkopen.

Denk bijvoorbeeld aan een gasbrander op propaan of lpg. Dit type is vaak een stuk groter en dus ideaal als je een grotere tuin met veel tegels hebt.

Er zijn ook onkruidverbranders die op infrarood werken of door middel van een hittespiraal het onkruid verbranden. Maar je kunt ook gebruik maken van een (hoge) drukspuit of een ouderwetse borstel.

Benieuwd waar je de beste alternatieven voor een Action onkruidbrander kunt aanschaffen? We hebben de winkels met het beste aanbod hieronder voor je op een rijtje gezet.


Meer voor buiten: