Opblaasbare jacuzzi’s voor 4 personen: Bekijk de Top 3

Een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen is ideaal voor een gezin. Je zet hem op bij goed weer en laat hem na de zomer weer leeglopen.

Een opblaasbare jacuzzi 4-persoons is ook een slimme keuze voor 2 mensen die wat meer ruimte in hun jacuzzi willen.

Opblaasbare jacuzzi’s voor 4 personen zijn meestal bedoeld voor semipermanent gebruik.

Voor iedereen die een 4-persoons opblaasbare jacuzzi wil kopen, hebben wij dé top 3 en een uitgebreide koopgids samengesteld.

Dit zijn de 3 best geteste opblaasbare jacuzzi’s voor 4 personen van dit moment.

 1. Intex PureSpa Bubbel Massage set – Hottub (ronde hot tub 4 personen met massagefunctie)
 2. Bestway opblaasbare jacuzzi Lay-Z Spa Hawaii Hydrojet Pro (grote jacuzzi 4 personen)
 3. Jacuzzi Venice Spa opblaasbaar bubbelbad (ronde jacuzzi 4-persoons met rotan look)

De beste 4 persoons opblaasbare jacuzzi’s

Deze 3 jacuzzi’s voor 4 personen mag je niet missen. Ze zijn allen zowel door ons als door huidige gebruikers als beste getest.

1. Intex PureSpa Bubbel Massage set (Hottub)

Deze ronde hot tub voor 4 personen van Intex heeft een diameter van 196 centimeter. Hij wordt geleverd inclusief afdekzeil en grondzeil, luchtzak, filterpomp + cartridge, een chloordispenser en water teststrips.

De bediening wordt gedaan via een bedieningspaneel. Met de meegeleverde pomp blaas je hem automatisch op en laat je hem leeglopen. Je kunt hem gebruiken bij temperaturen buiten van boven de 4 graden Celsius.

👍 Voordelen:

 • Ronde jacuzzi 4-persoons.
 • Massagefunctie en verwarmingsfunctie.
 • Diameter 196 centimeter.
 • Complete set.
 • Minimale buitentemperatuur 4 graden Celsius.

👎 Nadelen:

 • Bruine kleur is niet ieders favoriet.
2. Lay-Z Spa Hawaii Hydrojet Pro

Bestway-opblaasbare-jacuzzi-4-personen-Lay-Z-Spa-Hawaii-Hydrojet-Pro

Deze vierkante spa is ruim genoeg voor 4 tot 6 personen. Hij is 180 x 180 centimeter groot en heeft 8 hydrojets en 140 airjets. Deze zijn in richting instelbaar, voor een perfecte massage.

De bodem is isolerend en de pomp heeft een flip up touchscreen voor de bediening. Je krijgt er een opblaasbare cover bij. Door de Freeze Shield functie kan je deze opblaasbare jacuzzi het hele jaar door gebruiken.

Behalve dat bevat de set alles wat je nodig hebt om snel in je opblaasbare jacuzzi voor 4 personen te kunnen stappen.

👍 Voordelen:

 • Vierkante opblaasbare jacuzzi 4-6 personen.
 • Kan het hele jaar worden gebruikt door Freeze Shield.
 • Complete set om direct te beginnen.
 • 140 airjets en 8 hydrojets, instelbaar.
 • Isolerende bodem en opblaasbare cover.

👎 Nadelen:

 • Hogere prijs.
3. Jacuzzi Venice Spa

De laatste opblaasbare jacuzzi voor 4 personen uit onze top 3 heeft een mooie witte en blauwe rotan look. Hij is gemaakt van kunststof en heeft een diameter van 175 centimeter. Daardoor is hij groot genoeg voor 2 tot 4 personen.

Je zet hem op in een kwartiertje en hij heeft 105 airjets voor masserende bubbels. Bediening gebeurt met een paneel op de pomp. Je krijgt er alle nodige accessoires bij voor onderhoud en gebruik.

👍 Voordelen:

 • Ronde jacuzzi 4-persoons met rotan look.
 • Goede prijs.
 • Inclusief alle benodigdheden.
 • Temperatuur en massagefuncties instelbaar.
 • Verwarming tot 42 graden Celsius (40 is standaard).

👎 Nadelen:

 • Aan de kleine kant.
Wat is een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen?

Een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen is een goedkoper alternatief voor een permanente jacuzzi in je tuin. Opblaasbare jacuzzi’s zet je snel op en gebruik je zo lang als het mogelijk is. Vaak moet je ze tijdens de winter of als het kouder wordt afbreken.

Opblazen gebeurt via de pomp die je erbij krijgt. Deze pomp werkt ook als filter voor het water. De jacuzzi voor 4 personen opblazen duurt meestal niet langer dan een kwartiertje.

Het is een semipermanente toevoeging aan je tuin of huis. Sommige opblaasbare jacuzzi’s zijn het hele jaar door buiten te gebruiken.

De voor- en nadelen van 4-persoons opblaasbare jacuzzi’s

Een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen is en alternatief voor een permanente jacuzzi van hout of glasvezel. Wat zijn de voor- en nadelen van opblaasbaar versus permanent? Je leest het hier.

👍 Voordelen:

 • Opblaasbare jacuzzi’s zijn goedkoper.
 • Ze staan niet permanent in je tuin.
 • Je kunt ze ook prima op je balkon gebruiken.
 • Ze worden geleverd in allerlei kleuren en uitvoeringen.
 • Je zet ze alleen op als je ze wilt gebruiken.

👎 Nadelen:

 • De meeste opblaasbare jacuzzi’s voor 4 personen kunnen niet het hele jaar worden gebruikt.
 • Ze zijn wat minder sterk en duurzaam.
 • Opblazen en opwarmen van water neemt tijd in beslag.

Koopgids: Aandachtspunten bij het kopen van een jacuzzi voor 4 personen

We sluiten dit artikel af met een uitgebreide koopgids, met alle punten om rekening mee te houden als je een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen gaat kopen.

1. De afmetingen van de jacuzzi voor 4 personen

De afmetingen zijn belangrijk om verschillende redenen.

Allereerst moet de jacuzzi voor 4 personen passen op de plek waar je hem wilt opzetten. Vooral als je een kleine tuin of balkon hebt, is dat belangrijk.

Vervolgens wil je voldoende ruimte hebben als je in de jacuzzi zit. De ene jacuzzi voor 4 personen is ruimer dan de andere. Wil je opblaasbare hot tub voor 4 personen gebruiken voor 2 personen? Dan heb je mooi veel ruimte met zijn tweeën.

Wil je er ook met 4 personen ruim in kunnen zitten? Let dan op de afmetingen en overweeg eventueel een slagje groter aan te schaffen.

Tip: voor hele kleine ruimtes is er ook een opblaasbare jacuzzi voor 2 personen of zelfs een opblaasbare jacuzzi voor 1 persoon. Daarmee komen mensen met een kleine tuin of een balkon ook in hun opblaasbare jacuzzi tot rust.

2. Het gebruiksgemak van de 4-persoons jacuzzi

Het is fijn als de 4-persoons opblaasbare jacuzzi gemakkelijk is in gebruik. En dat kan je zien aan een aantal verschillende punten. Deze informatie is bijna altijd te vinden in de productomschrijving.

 • Opblazen en afbreken: hoe gemakkelijk is de opblaasbare jacuzzi voor 4 personen op te zetten en af te breken? Krijg je er een pomp bij waarmee je dat doet? Hoe lang duurt het voordat hij staat?
 • Onderhoud: krijg je een onderhoudsset bij de opblaasbare hot tub voor 4 personen? Je hebt chloor nodig, een afdekzeil, een waterfilter en eventueel ook een aantal watertesters. Zo hoef je het water het hele seizoen niet te vervangen.
 • Instellingen: opblaasbare jacuzzi’s voor 4 personen worden geleverd met een bedieningspaneel. Sommige hebben speciale instellingen voor als het buiten koud is, om water op te warmen of juist op temperatuur te houden. Ook de air jets kunnen soms op verschillende manieren worden ingesteld.

3. Wat krijg je erbij?

Als laatste controleer je wat er bij de opblaasbare jacuzzi opblaasbare jacuzzi wordt geleverd. Het onderstaande rijtje laat zien wat gangbaar is, maar wat niet standaard bij elke jacuzzi voor 4 personen wordt geleverd.

Denk dus even na over welke extra’s jij handig vindt.

 • Hoofdsteuntjes en armleuningen.
 • Een isolerende bodem.
 • Een isolerend afdekzeil.
 • Een tafeltje voor drinken, een boek of je handdoek.
 • Een grondzeil.
 • Een reparatieset.
 • Handvaten om hem gemakkelijk te verplaatsen.

Wat is je budget voor een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen?

Je hebt onze top 3 gezien. Er zijn jacuzzi’s 4-persoons in elke prijsklasse. De duurdere zijn vaak uitgebreider en hebben functies waarmee hij het hele jaar kan blijven staan.

Goedkopere opblaasbare jacuzzi’s voor 4 personen zijn simpeler en moeten op een bepaald moment worden afgebroken.

Denk na over je budget en wat je voor de opblaasbare jacuzzi voor 4 personen wilt en kunt uitgeven.

Vergeet ook niet dat een jacuzzi voor 2 personen goedkoper is, ook al is deze wat kleiner. En wil je echt ruim zitten, dan is wat extra geld voor een jacuzzi voor 6 personen nooit weggegooid.

Waar koop ik een goede jacuzzi voor 4 personen?

Een kwalitatieve jacuzzi voor 4 personen koop je bij elke tuinwinkel en doe-het-zelf zaak, vooral in de zomer. Ook zwembad en jacuzzi speciaalzaken hebben ze in hun assortiment.

Het is altijd goed om naar een fysieke winkel te gaan als je niet zeker bent over welke 4-persoons opblaasbare jacuzzi je wilt kopen.

Na het lezen van dit artikel weet je misschien al welke opblaasbare jacuzzi voor 4 personen je wilt kopen. In dat geval is het aanbod online het grootst. Daar vind je ook de beste aanbiedingen.

Let op de aandachtspunten hier besproken en je koopt vast de beste opblaasbare jacuzzi voor 4 personen voor jouw omstandigheden.
Veelgestelde vragen

Welke merken van opblaasbare jacuzzi’s voor 4 personen zijn het beste?

De meest bekende merken voor opblaasbare jacuzzi’s voor 4 personen zijn Bestway en Intex. Zij hebben simpele en uitgebreidere modellen in alle prijsklassen en afmetingen.

Hoe lang kan een opblaasbare jacuzzi 4-persoons buiten blijven staan?

Dat hangt af van de jacuzzi die je koopt. De meeste moet je afbreken zo gauw de temperatuur beneden 4 graden Celsius komt. Enkele hebben een antivries functie en deze kunnen het hele jaar blijven staan.


Meer over jacuzzi’s en baden: