Opblaasbare partytent kopen? Top 3 beste

Ben jij op zoek naar een opblaasbare partytent? Dan kan de keuze nog weleens lastig zijn, omdat er veel verschillende opblaasbare partytenten zijn.

Zo is het in ieder geval belangrijk om te kijken naar de grootte van de tent, en/of de tent gebruikt kan worden in verschillende weersomstandigheden.

Hieronder volgen de drie beste opblaasbare partytenten, en lees vooral even verder om erachter te komen hoe je de beste opblaasbare partytent aanschaft voor jou.

Dit zijn de beste opblaasbare partytenten – top 3

Hieronder volgt een top 3 van de beste opblaasbare partytenten.

1. Pro Plus opblaasbare partytent grijs – 8 personen

Pro-plus-opblaasbare-partytent

Deze opblaasbare partytent is gemaakt van 300D polyester, met PU coating en de tent heeft een UV beschermende coating.

Dit houdt in dat negatieve effecten van ultraviolette licht worden geneutraliseerd, waardoor de levensduur van de tent eigenlijk verlengd wordt. Hierdoor is het mogelijk om jarenlang gebruik te maken van deze tent.

De tent wordt uiteraard meegeleverd met pomp, en het is mogelijk om de tent aan te vullen met eventuele zijwanden. Met deze opblaasbare partytent hoeft niemand in de regen te staan tijdens een gezellige borrel!
2. Bo-Camp Air Gazebo Partytent

Bo-Camp-Air-Gazebo-opblaasbare-feesttent

Deze partytent opblaasbaar is niet alleen handig, maar ook stijlvol! De tent is zowel UV- als waterbestendig waardoor de tent lang meegaat. Binnen een mum van tijd kun je deze opblaasbare partytent opzetten, door de luchtslangen.

Wil je de tent zo compleet mogelijk maken? Dan is het ook mogelijk om de tent uit te breiden met zijwanden. Een pomp is uiteraard wel inbegrepen. De partytent heeft overigens een neutrale grijze kleur en de afmetingen zijn 365 x 365 x 230 cm.
3. Sunncamp Ultimate opblaasbare partytent

Sunncamp-Ultimate-opblaasbare-partytent-kopen

Deze opblaasbare partytent is perfect, aangezien deze al snel opgepompt is zodat je hem kunt gebruiken. De partytent wordt vaak geleverd met 4 afritsbare zijwanden, een handpomp, stormbanden en een draagtas.

De kleur van de partytent is neutraal, namelijk grijs met zwart. De tent is gemaakt van polyester en de afmetingen zijn 300 x 300 x 250 cm.

De opblaasbare partytent is licht van gewicht zodat je deze overal mee naartoe kunt nemen, om vervolgens een leuk feestje te geven onder de tent.
Waarom een partytent die opblaasbaar is?

opblaasbare-party-tent

Een opblaasbare partytent is vooral handig omdat je deze gemakkelijk en snel op kunt zetten, en ook weer snel af kunt breken.

Je hebt niet te maken met onhandige tentstokken, maar alleen maar met een pomp en de tent zelf. De buizen in de tent worden gevuld met lucht, waardoor de tent extra stevig en flexibel is.

Het kan wel zo zijn dat je de tent soms even moet bijpompen, maar dit zal je snel genoeg merken als dit nodig is. Dit kan vooral voorkomen tijdens warme, of juist door de kou.

Gelukkig kost het bijpompen van een partytent opblaasbaar niet veel tijd, zodat de tent er snel weer perfect bij staat.

Hoe kies ik de beste partytent opblaasbaar?

Als je een nieuwe opblaasbare partytent wil kopen, dan is het allereerst belangrijk om voor jezelf op een rijtje te hebben waar je de partytent voor gaat gebruiken. Hoeveel gasten moeten er in de partytent komen te staan?

Wat moet de hoogte van de partytent zijn? Moet de partytent tegen alle weersomstandigheden kunnen? Heb je een bepaald bedrag in je hoofd dat je wil uitgeven aan de partytent?

Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen voordat je de beste opblaasbare partytent kunt aanschaffen.

Houd er wel rekening mee dat hoe groter de partytent, hoe duurder deze uiteraard is. Het is dan handig om een partytent te kiezen die Uv-bestendig is, zodat de tent extra lang meegaat.

Ben je echter op zoek naar een kleine, compacte partytent? Dan is een opblaasbare shelter wellicht wat voor jou, en dan om precies te zijn de Obelink Air Shelter 250. De afmetingen van deze opblaasbare shelter zijn 250 x 250 x 220 cm, en de tent is licht in gewicht.

Deze opblaasbare shelter wordt niet geleverd met zijwanden, maar het is wel mogelijk om die erbij te bestellen. Hierdoor kun je voor de nodige privacy en beschutting zorgen.

Voor wie is een opblaasbare partytent geschikt?

Een opblaasbare partytent is geschikt voor iedereen die bijvoorbeeld een feestje wil geven of een buitenactiviteit wil organiseren.

Een opblaasbare partytent kan namelijk overal mee naartoe worden genomen, omdat deze vaak niet zo zwaar zijn. Daarbij is een opblaasbare partytent gemakkelijk weer op te bergen en heb je niet te maken met tentstokken.

Overigens heb je helemaal niet te maken met losse onderdelen, je hebt namelijk alleen de tent zelf en de pomp waarmee je de tent opblaast.

Daarom is het vaak zelfs mogelijk om een opblaasbare partytent in je eentje op te zetten, en ook weer af te breken. Hierdoor is een opblaasbare partytent ook voor iedereen geschikt.

Hoe blaas ik een partytent op?

Hoe blaas ik een partytent op?

Een opblaasbare partytent opzetten is heel makkelijk. De tent heeft namelijk opblaasbare buizen, die al in de tent gemonteerd zitten. Dit is dan ook de reden dat een opblaasbare tent opzetten snel gaat.

Bij alle opblaasbare tenten wordt er een handpomp meegeleverd, die je aan kan sluiten op de ventielen aan de buitenkant van de tent.

Sommige opblaasbare partytenten kunnen één ventiel hebben, waarmee de hele tent opgeblazen kan worden. Andere partytenten hebben er wel meerdere, die je dan allemaal moet oppompen. En wil je de tent weer leeg laten lopen?

Om de tent leeg te laten lopen, draai je gewoon alle ventielen weer open. De lucht verlaat dan de partytent, en deze kun je vervolgens opvouwen om de laatste lucht er ook uit te laten gaan.

Waar koop ik een goede opblaasbare partytent?

Een goede opblaasbare partytent kun je kopen in verschillende winkels, of op verschillende webshops. Lees van tevoren altijd even goed de productspecificaties van het product, en bekijk of er eventueel een leuke aanbieding is voor een opblaasbare partytent.

Vaak heb je ook een aantal jaar garantie op de partytent, waardoor je altijd weer bij de winkel aan kunt kloppen als er iets mis is.

Het is ook handig om de reviews te bekijken van klanten die de partytent al hebben gekocht. Weet je niet helemaal welke partytent geschikt is voor jou?

Dan kun je ook altijd contact opnemen met het desbetreffende bedrijf, zodat je ze kunnen informeren over de aanschaf van de beste partytent voor jou!