Over ons

Project Buiten gaat over alles wat je buiten kunt doen of gebruiken. We richten ons de komende tijd met name op Tenten, Fietsen en Watersport.

We doen er alles aan om jou te voorzien van de meest betrouwbare informatie online. Of dat nu is over het gebruik van een product, of het helpen bij het kiezen van je aankoop.

Bij Project Buiten staan wij voor avontuur, exploratie en het omarmen van de buitenwereld in al haar prachtige vormen. Wij begrijpen dat de juiste outdooruitrusting het verschil kan maken tussen een gewone ervaring en een buitengewoon avontuur.

Ons gepassioneerde team van outdoorliefhebbers en product experts heeft als missie om jou te voorzien van eerlijke, onpartijdige en diepgaande beoordelingen van een breed scala aan outdoor producten.

Of je nu een doorgewinterde wandelaar, een fervent kampeerder of gewoon iemand bent die graag de frisse lucht opzoekt, wij zijn er om je te helpen de beste keuzes te maken!

Onze werkwijze

Bij Project Buiten streven we naar niets minder dan uitmuntendheid. Onze toegewijde schrijvers en product testers onderwerpen elk product aan kritische en diepgaande testen en praktijkervaring. Ook houden we rekening met de ervaringen van andere gebruikers. Jij kunt er daarom op vertrouwen dat onze aanbevelingen van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Of het nu gaat om tenten, slaapzakken, rugzakken, outdoor kleding, of andere essentiële uitrusting, wij zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je je volgende avontuur tegemoet gaat!

Heb je een vraag over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.