Partytent 2×3 meter kopen

Een partytent van 2×3 meter biedt voldoende beschutting voor 6 staande mensen. Zet je er liever een tafel met stoelen onder, dan kan je er 4 personen onder kwijt.

Deze kleine partytent is dus ideaal voor gezinsgebruik, voor als de barbecue aangaat, of je een klein diner organiseert.

We gaan hier verder in op deze kleine, maar handige partytent. Eerst behandelen we de drie beste partytenten 2×3 meter van dit moment.

Daarna krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt om deze succesvol aan te schaffen.

De beste 3 partytenten 2×3 van dit moment

Partytenten van 2×3 meter zijn wat lastiger te vinden. Het is namelijk niet een afmeting die veel wordt uitgekozen. Toch is het niet moeilijk om een aantal kwalitatieve producten aan te wijzen. Wij hebben daar een top 3 van gemaakt.

1. De beste partytent 2×3 easy up: Grizzly Outdoor GO-UP40

Een easy up partytent 2×3 is handig als je deze regelmatig op wilt zetten en af wilt breken. De easy up partytent 2×3 van Grizzly Outdoor staat dan ook in een paar minuten.

Hij is 100% waterdicht, gemaakt van sterk polyester doek en heeft een draagtas op wielen. De bevestigingsmaterialen zijn ook inbegrepen, maar zijwanden niet.

👍 Voordelen:

 • Partytent 2×3 van hoge kwaliteit.
 • Waterdicht.
 • 2 jaar garantie.
 • De draagtas heeft wieltjes.
 • Sterk aluminium frame.

👎 Nadelen:

 • Duur.
 • Zijwanden moet je apart bijbestellen.
2. De beste waterdichte partytent 2×3: Toolport partytent paviljoen

Toolport-waterdichte-partytent-2x3m

Toolport maakt ook een partytent van 3×2 meter en daar krijg je wel zijwanden bij. Hij is volledig waterdicht en gemakkelijk op te zetten.

De zijwanden hebben mooie grote ramen, zodat je niet te veel van je uitzicht verliest. Daarbij is hij met 21 kilo ook niet erg zwaar en dus gemakkelijk mee te nemen op vakantie of naar het strand.

👍 Voordelen:

 • 10 jaar fabrieksgarantie.
 • Waterdicht 180 g/m2 PE-zeil.
 • Niet te zwaar (21 kilo).
 • Stalen frame gegalvaniseerd.
 • Inclusief zijwanden, scheerlijnen en haringen.

👎 Nadelen:

 • Aan de dure kant voor een kleine partytent.
3. De beste standaard partytent 2 bij 3: Garden Impressions Esprit paviljoen

Garden-Impressions-Esprit-paviljoen-2-bij-3

Zoek je gewoon een mooie, standaard en betaalbare partytent van 2 bij 3 meter, dan is die van Garden Impressions een goede keuze.

Hij is te krijgen in twee verschillende kleuren, heeft een doek van kunststof met PU coating en een stalen frame. Zijwanden krijg je er niet bij, maar die zijn wel apart te bestellen.

👍 Voordelen:

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • 1 jaar garantie.
 • Inclusief scheerlijnen en haringen.
 • Stevig frame en sterk doek.
 • Gemakkelijk op te zetten.

👎 Nadelen:

 • Zijwanden apart aanschaffen.
 • Niet bestand tegen hevig weer.
Voor wie is een partytent 2×3 meter geschikt?

partytent-2-bij-3

Een partytent van 2×3 meter is niet voor iedereen geschikt. Daarbij is de keuze veel groter als je kiest voor een tent van 3×3 meter. Er zijn toch een aantal situaties waarin een rechthoekige partytent met deze afmetingen een goed idee is.

 • Het is een ideale afmeting voor gebruik op de camping. Je zet er een tafel of speelkleed onder, of gebruikt hem als voortent.
 • Heb je een kleine tuin? Dan kan je met een partytent van 2×3 meter toch beschut zitten. De rechthoekige vorm is ideaal voor een kleine lange tafel met 4 stoelen.
 • Een partytent van 2×3 meter is groot genoeg om over een peuterzwembadje of een zandbak te plaatsen. Kinderen spelen dan de hele zomer in de schaduw.

Waarop moet je letten als je een partytent 2×3 gaat kopen?

Je weet nu of een partytent van 2×3 meter voor jou een goede keuze is en we hebben al 3 mooie partytenten met je gedeeld. Waar moet je je nog meer bewust van zijn als je een partytent aan gaat schaffen?

1. Vergeet de scheerlijnen niet

Veel mensen kopen een partytent van 2×3 meter omdat deze perfect past in een kleine tuin. Misschien weet jij al precies waar hij moet komen te staan.

Vergeet dan niet, dat scheerlijnen een meter extra uitsteken. Het is altijd goed om even te controleren of jij daar ruimte voor hebt.

Is dat niet zo, dan zijn er altijd partytenten van 2×3 meter zonder scheerlijnen. Je zet de poten van de stokken vast aan de grond. Deze staan dan dus wel wat minder stevig en zijn niet zo goed bestand tegen windvlagen.

2. Een partytent 2×3 met zijwanden of zonder?

Een partytent van 2×3 meter is al vrij klein en als je daar ook zijwanden aan bevestigt, lijkt deze nog kleiner. Zijwanden hebben zeker grote voordelen. Je hebt meer privacy en beschutting. Maar tegelijkertijd verlies je ook het open en ruime gevoel.

De beste oplossing hier is om bij wind, regen of zon niet alle zijwanden op te hangen. Je kunt ook één of twee zijwanden plaatsen en de andere kanten openhouden.

Wil jij dit soort flexibiliteit, kies dan voor een 2×3 partytent inclusief zijwanden. Je bepaalt dan op het moment zelf hoe open of gesloten je het maakt.

3. Eenmalig gebruik of juist een langere tijd?

Wil jij de partytent van 2×3 meter eenmalig gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je een feestje geeft of een etentje organiseert? In dat geval breek je hem naderhand gewoon weer af en heb je geen waterdichte en weerbestendige partytent nodig.

Ben je van plan om de partytent 2×3 het hele seizoen te gebruiken? Neem je hem mee op een kampeervakantie van 2 weken?

In dat geval is het wel belangrijk dat je let op de weersbestendigheid en kwaliteit van je partytent 2×3 meter. Deze moet ook tijdens slecht weer kunnen blijven staan en niet lekken.

Waar kan ik een goede partytent 2×3 kopen?

partytent-2x3-kopen

Heb je besloten dat het tijd is om een goede partytent van 2×3 meter te kopen? Dan ga je op zoek naar de beste winkel voor jou. Bij Gamma is het assortiment kwalitatieve partytenten altijd goed, maar ook online zijn er voldoende winkels waar je deze tenten kunt bestellen.

Gebruik de informatie die je hier van ons hebt gehad. Misschien vind je nog wel een mooie partytent aanbieding om van te profiteren. Je maakt een weloverwogen keuze en koopt de beste partytent van 2×3 voor jouw unieke situatie.
Meer formaten partytenten: