Partytent bij Action kopen? Het aanbod & Ervaringen

Wil jij graag weten of je in de Action goedkope partytenten vindt en welke modellen er allemaal zijn? Lees dan snel verder, want wij geven je daar een antwoord op!

Wat voor partytenten verkoopt Action?

Helaas is het aanbod van partytenten van de Action niet groot. Momenteel vind je er slechts één model. Deze tent is wit en 2,5x6x3 meter groot. Het is ook helemaal rondom voorzien van zijwanden en heeft ramen.

Ben je specifiek op zoek naar een 4×4 of 3×3 partytent? Dan kan je dus niet bij de Action terecht. Soms komen er weleens nieuwe modellen bij, maar waarschijnlijk heb je geen zin om daarop te wachten.

Gelukkig zijn er nog enkele andere interessante winkels om goedkope partytenten te kopen zoals Lidl, Aldi en Obelink.

Ervaringen met partytenten van de Action

Bij de Action zie je geen beoordelingen van gebruikers. Dat is nadelig, want zo is het moeilijk om in te schatten of de Action partytent goed is. Na wat onderzoek kwamen we wel tot de ontdekking dat er klachten zijn.

Wanneer er te veel wind is, zou de tent instorten. Ook zou het gemaakt zijn van materiaal dat snel scheurt. Daaruit concluderen we dat de kwaliteit ondermaats is. Eigenlijk is een feesttent van Action dus slechts bedoeld om enkele keren te gebruiken.

Hoe zijn de prijzen bij Action?

De partytent die te koop is bij de Action kost slechts 79 euro, wat weinig is voor zo’n grote tent. Je moet er dan ook wel rekening mee houden dat je hem niet jaren zal kunnen gebruiken.

Waarom wel/niet een partytent bij Action kopen?

De kwaliteit van de Action partytent is niet zo goed. Als je een feesttent wil kopen die je slechts enkele keren gebruikt, is het prima. Wil je er lang van genieten? Dan raden wij je niet aan om de Action partytent te kopen!

Action vs andere winkels

Als je een goedkope partytent wil die lang meegaat, ben je beter af bij Aldi of Lidl, want zij bieden een betere kwaliteit aan voor bijna dezelfde prijs. Soms zijn ze zelfs goedkoper (afhankelijk van het model). De Lidl partytenten zijn ook regelmatig in de aanbieding.

De prijs van de Action feesttent is wel heel wat lager dan die van gelijkaardige partytenten die je bijvoorbeeld vindt bij Van Cranenbroek of Ikea. De meeste andere aanbieders hebben wel een veel groter assortiment.

Partytent bij Action kopen: goede keus of niet?

Als je niet van plan bent om de feesttent vaak te gebruiken, zou je een Action partytent kunnen overwegen te kopen. In andere gevallen is het wellicht niet zo’n goed idee! Klik hieronder voor het beste aanbod.

Meer winkels met partytenten: