Partytent bij Van Cranenbroek kopen? Het aanbod & Ervaringen

Vraag jij je af of de Van Cranenbroek partytenten hun geld waard zijn? Dan kom je er hier achter.

We vergelijken ze ook met deze van andere winkels en vertellen je meer over de prijs en het aanbod!

Wat voor partytenten verkoopt Van Cranenbroek?

Van Cranenbroek heeft een uitgebreid assortiment aan partytenten. In totaal zijn er maar liefst zo’n dertig verschillende soorten om uit te kiezen. Je vindt ze in diverse kleuren, formaten en modellen. We overlopen de mogelijkheden!

Afmetingen

De Van Cranenbroek partytenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

  • 2,4×2,4
  • 2,7×2,7
  • 3×3
  • 3,3×3,3
  • 3,5×3,5
  • 3×4
  • 3×6
  • 4×8
  • 5×10

Zoals je ziet, vind je er dus heel wat verschillende formaten. Een 4×6 partytent, 4×5 of 2×2 partytent mist nog, maar er zijn voldoende alternatieven.

Materialen

Veel tenten zijn voorzien van een metalen frame. De wat duurdere modellen hebben er een van aluminium. De laatste optie is iets beter, omdat aluminium lichter is in gewicht.

Daardoor is de partytent heel wat makkelijker op te zetten. Sommige tenten zijn tevens waterdicht doordat ze voorzien zijn van een PU-coating.

Modellen

Op vlak van modellen zijn er eveneens veel mogelijkheden. Zo vind je er partytenten met een plat dak, schuin dak en meer. Er zijn ook exemplaren verkrijgbaar die je in de hoogte kan verstellen. Daarnaast hebben sommige feesttenten zijwanden.

Kleuren

Van Cranenbroek partytenten zijn verkrijgbaar in grijs, zwart, groen, beige, wit, taupe en wit met blauwe strepen. Keuze genoeg dus!

Ervaringen met partytenten van Cranenbroek

Online zijn er weinig beoordelingen te vinden van de Cranenbroek partytenten. Maar de enkele die er zijn, beloven veel goeds. Ook wij hebben een positieve mening over de tenten én het aanbod.

Er is namelijk veel keuze op vlak van afmetingen, kleur, materiaal en modellen. Iedereen vindt er dus wel zijn gading. De partytenten lijken ons bovendien erg stevig.

Alleen de hele goedkope feesttenten laat je volgens ons beter links liggen, want je zal ze slechts enkele keren kunnen gebruiken. Maar deze zijn dan ook niet bedoeld om lang mee te gaan.

Hoe zijn de prijzen bij Van Cranenbroek?

De partytenten van Cranenbroek zijn niet hoog maar ook niet heel laag. Het hangt een beetje af van welk model je kiest. De goedkoopste partytent kan je al kopen voor nog geen 20 euro.

Dat is dus niet duur te noemen. Sterker nog, het is een van de meest goedkope partytenten die er bestaat. Het gaat dan wel over een simpel model.

Maar je vindt bij Van Cranenbroek ook duurdere tenten terug die enkele honderden euro’s kosten. Deze zijn prachtig vormgegeven en extra waterdicht door de PU-coating. De prijs valt in principe nog mee voor de uitstekende kwaliteit.

Waarom wel/niet een partytent bij Van Cranenbroek kopen?

Van Cranenbroek partytenten hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn dus altijd een goede aankoop. Met uitzondering van de hele goedkope modellen. Koop dus een partytent bij Van Cranenbroek als je waar wil voor je geld!

Van Cranenbroek vs andere winkels

Het partytenten assortiment van Cranenbroek bevat rond de 30 verschillende modellen. Het is niet zo divers als het aanbod van Praxis, maar er is toch veel meer keuze dan bij de meeste andere winkels.

Een 4×8, 6×3 of 5×10 partytent? Je vindt het er allemaal. Alleen sommige afmetingen kan je er niet krijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een 4×5 of 2×2 tent. Daarvoor bezoek je beter een andere winkel.

Qua kwaliteit, prijs en uiterlijk zijn de tenten vergelijkbaar met de partytenten van de Praxis. Je vindt er zelfs gelijkwaardige modellen.

Cranenbroek heeft over het algemeen wel wat duurdere partytenten dan bijvoorbeeld de partytenten van de Gamma, maar heeft enkele goedkopere exemplaren.

Zo vind je er reeds een simpele 3×3 feesttent voor nog geen 20 euro, terwijl je daar bij Gamma tussen de 30 en 40 euro voor betaalt. Het gaat dan over bijna exact dezelfde partytent.

Partytent bij Van Cranenbroek kopen: goede keus of niet?

Als je belang hecht aan de kwaliteit, is het een goed idee om een partytent te kopen bij Van Cranenbroek. Kies dan niet voor een exemplaar van 20 euro, want dan voldoet het niet aan de verwachtingen. Alle andere modellen zijn dan zeker interessant.


Meer winkels met partytenten: