Partytent bij Gamma kopen? Het aanbod & Ervaringen

Ben je van plan om een Gamma partytent te kopen? Dan vraag je je wellicht af hoe de kwaliteit van het aanbod is. Je komt het te weten in deze review.

Daarnaast vertellen we je meer over de verschillende soorten en prijzen. Zo weet je wat je mag verwachten!

Wat voor partytenten verkoopt Gamma?

Gamma heeft niet zo’n heel groot assortiment aan partytenten. In totaal zijn er ongeveer tien modellen waaruit je kan kiezen. Ze verschillen voornamelijk in formaat, materiaal, kleur en design.

Afmetingen

Qua afmetingen heb je bij Gamma de keuze uit 2×3, 3×3 of 3×4 partytenten, maar er zijn er ook enkele die ietwat kleiner of groter zijn. Voor een 3×6 of 4×6 partytent kan je bij Gamma niet terecht.

De meeste Gamma feesttenten hebben afmetingen van 3×3 of 4×3 meter. Van beide formaten zijn er verschillende modellen beschikbaar.

Materialen

Bij Gamma kan je kiezen uit feesttenten die een frame hebben van aluminium, metaal of staal. Deze materialen zijn stuk voor stuk stevig en weersbestendig, maar aluminium is het lichtst. Dat maakt het makkelijker om te tillen.

Feesttenten met een aluminium frame zijn dus heel wat eenvoudiger om in elkaar te zetten. Bij Gamma vind je twee verschillende modellen uit dit materiaal.

Modellen

Uiteraard heb je ook de keuze uit diverse modellen. Dan gaat het niet alleen over de look, want sommige partytenten zijn bijvoorbeeld ook inklapbaar.

Een inklapbare feesttent is interessant als je het jezelf makkelijk wilt maken, want je dient het enkel open en toe te vouwen.

Wil je zijwanden voor extra bescherming tegen de regen? Dan moet je deze meestal apart bijbestellen. Zorg er dan wel voor dat je de juiste zijwanden koopt.

Sommige partytenten die te koop zijn bij Gamma, zijn reeds van zijwanden voorzien. Uiteraard betaal je daar wel iets meer voor.

Kleuren

De feesttenten van Gamma zijn verkrijgbaar in grijs, wit, transparant en bruin. De kans is daarom groot dat je een Gamma feesttent vindt die perfect in je tuin past en ook nog eens mooi staat bij je tuinmeubels.

Ervaringen met partytenten van de Gamma

Waarschijnlijk ben je erg benieuwd naar wat gebruikers vinden van een Gamma partytent. Wij gingen voor jou op onderzoek uit. Hieronder vind je een samenvatting van de klantenbeoordelingen en geven we je onze eigen ongezouten mening!

Gamma partytent ervaringen volgens gebruikers

Of gebruikers al dan niet tevreden zijn van hun Gamma feesttent, hangt af van het model. Sommige feesttenten scoren bijna uitstekend, terwijl andere een hele lage score behalen.

Gemiddeld zien we een beoordeling van 4 op 5 sterren. Daaruit kunnen wij vaststellen dat een feesttent van Gamma doorgaans niet teleurstelt.

We merken wel op dat het voornamelijk de duurdere modellen van rond de 200 euro zijn die het goed doen.

Als we de klantenbeoordelingen nader bekijken, zien we dat gebruikers vooral tevreden zijn over de stevigheid van de tent. En dat is het voornaamste. Toch zien we dat er regelmatig opmerkingen zijn over de gebruiksaanwijzingen.

Blijkbaar zijn de Gamma feesttenten niet zo eenvoudig in elkaar te steken en is de handleiding onduidelijk. Daarnaast komt het bij meerdere modellen voor dat de stof verkleurt na een tijdje.

Gamma partytent ervaringen volgens ons

Een partytent van Gamma is doorgaans van goede kwaliteit. We raden je wel aan om voor de duurdere modellen te kiezen, omdat deze toch heel wat steviger zijn dan de goedkope partytenten van Gamma.

Besef ook dat je hem waarschijnlijk niet makkelijk in elkaar zet. En dat de gebruiksaanwijzing soms niet is wat het moet zijn. Dat kan je wel oplossen door een inklapbare feesttent te kopen.

Wij zijn tevens van mening dat het assortiment van Gamma interessant is, omdat de tenten verkrijgbaar zijn in diverse modellen, afmetingen en kleuren.

Hoewel er geen hele grote feesttenten te koop zijn, heb je toch redelijk wat keus. Daardoor is de kans groot dat je er vindt wat je zoekt.

Hoe zijn de prijzen bij Gamma?

De prijs van een Gamma partytent varieert van 29,99 tot 229 euro. Het prijsverschil zit hem voornamelijk in het formaat en de kwaliteit. Er is dus voor vrijwel ieder budget een feesttent bij Gamma te vinden.

Als we de prijzen vergelijken met die van andere winkels, zien we dat Gamma enkele hele goedkope feesttenten heeft.

Maar ook dat de kwalitatieve modellen niet per se goedkoper zijn dan de partytenten van Hornbach en Van Cranenbroek bijvoorbeeld.

Voor de scherpe prijs hoef je het dus niet te doen. Tenzij je voor een partytent van rond de 30 euro kiest. Maar in dat geval is de kwaliteit twijfelachtig.

Waarom wel/niet een partytent bij Gamma kopen?

Kies ervoor om een partytent te kopen bij Gamma als je een mooie tent wil die stevig is. Koop er geen tent als je de allerbeste kwaliteit verwacht. Hoewel deze niet slecht is, vind je betere modellen bij andere winkels.

Als je het jezelf makkelijk wil maken en dus niet wil sukkelen met het in elkaar steken van je tent, is een partytent kopen bij Gamma ook geen goed idee. Tenzij je voor een inklapbaar model kiest natuurlijk.

Gamma vs andere winkels

Het assortiment aan partytenten bij Gamma is niet zo groot als je het vergelijkt met dat van Praxis en Van Cranenbroek. Toch zijn er veel meer modellen te vinden dan bij Action en Intratuin bijvoorbeeld.

Daarom is het zeker interessant om het aanbod te bekijken indien je op zoek bent naar een feesttent.

Wil je het liefst een grote 3×6 partytent kopen? Dan bezoek je beter een andere winkel. Gamma richt zich namelijk vooral op de verkoop van 3×3 en 4×3 feesttenten.

De kwaliteit is zeker niet slecht in vergelijking met de tenten van andere winkels, maar ook niet de allerbeste. Omdat de prijzen niet erg hoog liggen, kunnen we wel stellen dat de tenten een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Partytent bij Gamma kopen: goede keus of niet?

Het is zeker een goed idee om een partytent bij Gamma te kopen. De tenten hebben namelijk een goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn erg mooi.

We raden je wel af om voor de goedkoopste tenten uit het assortiment te kiezen, omdat de kwaliteit dan heel wat minder is.Meer winkels met partytenten: