Partytent bij HEMA kopen? Het aanbod & Ervaringen

Wil jij graag weten welke partytenten je bij HEMA vindt? Lees dan snel verder, want wij nemen het aanbod onder de loep.

Je komt hier bovendien meer te weten over de prijzen en ontdekt of ze eigenlijk wel de moeite waard zijn!

Wat voor partytenten verkoopt HEMA?

Als je een partytent bij HEMA wil kopen, heb je niet veel opties. Er is momenteel namelijk slechts één model te vinden. Het is een witte 3×3 partytent die je kan aanschaffen voor een zeer lage prijs. Voor het maken van deze feesttent werd staal en polyester gebruikt.

HEMA partytent ervaringen van gebruikers

De partytent van HEMA heeft een matige score. Dat komt voornamelijk door de zwakke haringen. Ook zou de tent nog redelijk snel scheuren.

Toch is de HEMA partytent volgens vele gebruikers interessant om te kopen. Zeker omdat het bijna niets kost. De partytent zou zelfs goed beschermen tegen regen en zon.

Onze mening over de HEMA partytent

Volgens ons krijg je voor weinig geld een degelijke partytent bij de HEMA. Er zijn wel heel veel gebruikers die beweren dat de tent snel scheurt. Omdat deze opmerking vaak terugkomt, raden wij je aan om op te letten. Gebruik de feesttent dus niet tijdens hevige storm. In andere gevallen is het wel een aanrader.

Hoe zijn de prijzen bij HEMA?

Als je een goedkope partytent wil, zit je bij HEMA goed. Het is een van de meest voordelige opties. Er zijn wel tenten die nog minder kosten, maar die zijn op vlak van kwaliteit dan heel wat slechter.

Waarom wel/niet een partytent bij HEMA kopen?

Wil of kan je niet veel geld uitgeven aan een partytent en ben je niet van plan om hem vaak te gebruiken? Dan raden wij je aan om een HEMA partytent te kopen. Als je er eentje wil waar je heel lang gebruik van kan maken, kies je echter beter voor een feesttent van een andere winkel zoals Ikea.

HEMA vs andere winkels

HEMA verkoopt een simpele partytent die je in vrijwel iedere winkel terugvindt. De prijs is erg scherp, maar ook andere aanbieders zoals Karwei bieden goedkope partytenten aan die bijna precies hetzelfde zijn en waarvan de kwaliteit gelijkaardig is.

Andere aanbieders zoals de Action partytenten scoren dan weer veel slechter op vlak van kwaliteit. Het aanbod van HEMA is ook erg beperkt, net zoals dat het geval is bij de Lidl partytenten, Action en Sligro. Voor meer opties bezoek je het best de Hornbach voor partytenten, kijk je bij de Praxis voor partytenten of Van Cranenbroek.

Partytent bij HEMA kopen: goede keus of niet?

Als je niet van plan bent om de partytent lang te gebruiken, raden wij je deze van HEMA aan. Het biedt bescherming tegen zon en regen, zolang je het maar niet gebruikt bij extreme weersomstandigheden.

Meer winkels met partytenten: