Partytent bij Intratuin kopen? Het aanbod & Ervaringen

Ben je erg nieuwsgierig naar welke partytenten er te koop zijn bij Intratuin? Lees dan snel verder, want je ontdekt het hier. Daarnaast kom je te weten wat gebruikers van de Intratuin partytenten vinden!

Wat voor partytenten verkoopt Intratuin?

Intratuin richt zich voornamelijk op de verkoop van tuinartikelen. Het is dus logisch dat je denkt dat er heel wat partytenten te vinden zijn, maar dat is helaas niet zo. Er is namelijk slechts één model verkrijgbaar.

Het gaat over een grijze 3×3 partytent zonder zijwanden dat gemaakt is van metaal en polyester. Voor vele mensen is dit precies wat ze zoeken. Maar als jij een grotere of kleinere tent nodig hebt, ben je er natuurlijk niet veel mee.

Ervaringen met partytenten van Intratuin

De partytent van Intratuin heeft geen beoordelingen van gebruikers. Maar volgens ons is het zeker een degelijke tent, omdat het gemaakt is van polyester en metaal. Door grondig de specificaties te bekijken, werd het ons ook duidelijk dat de feesttent een goede bescherming biedt tegen zon, maar minder geschikt is om te gebruiken in de regen.

Wij zijn dus van mening dat de partytent niet van topkwaliteit is, maar toch wel een van de betere op de markt is. De pittige prijs vinden we het grootste nadeel. Het kost net ietsje te veel voor wat het is.

Hoe zijn de prijzen bij Intratuin?

De partytent die te koop is bij Intratuin is redelijk prijzig. Er zijn winkels die goedkopere 3×3 partytenten aanbieden. Maar je mag natuurlijk niet vergeten dat de kwaliteit goed is, waardoor het je met verloop van tijd goedkoper uitkomt.

Waarom wel/niet een partytent bij Intratuin kopen?

Als je toevallig een 3×3 partytent nodig hebt, is het interessant om deze van Intratuin te ontdekken. Het is kwalitatief en beschermt je voldoende tegen de zon en hitte. Ben je op zoek naar een partytent die je ook volop in de regen kan gebruiken? Dan neem je beter een kijkje bij Praxis, Van Cranenbroek of een andere winkel.

Intratuin vs andere winkels

Intratuin heeft een klein aanbod. Zeker als je het vergelijkt met dat van Praxis of Van Cranenbroek. De partytent is ook niet zo goedkoop.

De partytenten van Gamma en de partytenten van Lidl zijn vaak goedkoper.

Toch zijn er nog duurdere winkels zoals Ikea. Op vlak van kwaliteit is het wel een van de beste opties.

Partytent bij Intratuin kopen: goede keus of niet?

Heb je een 3×3 partytent nodig? Dan is deze van Intratuin een goede keus omwille van de kwaliteit. Wij kunnen hem dan ook alleen maar aanraden. Als je een hele goedkope partytent wil kopen, is het echter niet de beste optie.


Meer winkels met partytenten: