Partytent bij Jysk kopen? Alles over het aanbod & ervaringen

Tijd voor een feestje? Tijd voor een partytent! Met een partytent kunnen jij en je gasten optimaal genieten van het lekkere weer buiten tijdens je feest. Zaak is echter om eerst de ideale partytent te komen.

Een partytent bij Jysk kopen is één van de vele mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in een partytent Jysk? Dan helpen we jou graag om te kijken of het de keuze waard is.

We nemen een kijkje naar welke tenten ze hebben, of je er veel voor kwijt bent, en wat de ervaringen zijn van andere gebruikers. Klinkt dat je als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Welk soort partytent kan je bij Jysk kopen?

partytent-jysk-kopen

Jysk staat bekend als aanbieder van vele verschillende artikelen die je in en om het huis gebruiken kunt. Wie een partytent koopt bij Jysk, koopt er dan ook niet eentje bij een partytentenspecialist.

Dit houdt echter niet in dat je geen sterke kwaliteit in huis zult halen. Bij Jysk partytenten kopen, geeft je de mogelijkheid uit enkele modellen te kiezen. Je kunt voor een stevig model gaan van 2,7 bij 2,7 meter, of voor een mooi, strak ontwerp die 3 bij 3 meter is.

Daarnaast biedt Jysk ook een windscherm en zijkanten om aan je partytent te spannen. Maar natuurlijk wil je meer weten over de partytenten zelf, dus laten we daar even een licht op werpen.

Beide tenten dienen zelf in elkaar gezet te worden en hebben waterafstotende, 100% polyester zeilen. De partytent van 2,7 bij 2,7 meter is donkergrijs van kleur, waar de tent van 3 bij 3 meter een stuk lichter grijs is.

Let echter wel op: de 2,7 bij 2,7-partytent is op moment van schrijven alleen in de winkel te kopen, waar de 3 bij 3-tent momenteel enkel online te verkrijgen is.

Wat zijn de prijzen voor een partytent bij Jysk?

Een belangrijke factor om mee te nemen, is natuurlijk de prijs. Maak je je hier niet te druk over bij Jysk; op het moment van schrijven, wordt er namelijk op beide tenten een korting gegeven van boven de 20%.

De partytent die Jysk enkel in de winkel aanbiedt, kost mét korting € 85,-. De partytent die Jysk alleen online aanbiedt, kost met korting zelfs maar € 75,-.

Prima prijzen dus, en ook aanzienlijk goedkoper dan veel andere aanbieders van partytenten. Wil je je partytent graag voorzien van een extra zij-zeil? Dan ben je voor zowel de witte als de grijze zijkant normaal gesproken € 16,99 kwijt.

Echter, met de 26% korting op de grijze en de zelfs(!) 40% korting op het witte model, kosten ze momenteel respectievelijk slechts € 12,50 en € 10,-.

Let wel op: deze zeilen voor de zijkant zijn enkel fysiek in de winkel te koop.

Waarom je partytent bij Jysk kopen?

partytenten-jysk-voordelen

Nu dat je weet wat Jysk zoal te bieden heeft, luidt natuurlijk de belangrijke vraag of Jysk een goede winkel is om je partytent te kopen.

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen smaak en wensen, dus niemand kan voor jou bepalen waar jij je spullen kopen moet. Dat houdt echter niet in dat we geen advies kunnen geven.

Dus om je een stapje op weg te helpen, nemen we een kijkje met je in het vraagstuk waarom je nou eigenlijk een partytent bij Jysk kopen moet – of waarom juist niet.

Dit zijn de voordelen

Laten we natuurlijk eerst even beginnen bij de voordelen. Een groot voordeel aan Jysk, is dat ze naast partytenten ook veel andere soorten producten aanbieden.

Zo kan je, wanneer je meerdere producten nodig hebt voor bijvoorbeeld je feest, gelijk andere aankopen doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld klapstoelen, barkrukken of bartafels.

Daarnaast wordt er ook genoeg aangeboden voor allerlei andere huis- en tuinaccessoires. Een ander voordeel is dat Jysk over een goede klantenservice beschikt en eenvoudig te bereiken is voor vragen of opmerkingen.

Ook hebben ze een duidelijke hulppagina met veelgestelde vragen en onderwerpen die per categorie onderverdeeld zijn, zodat jij makkelijk en snel antwoord krijgt op alles wat je wil weten over Jysk en hun producten.

Nadelen van partytent kopen bij Jysk

jysk-partytent-nadelen

Natuurlijk heeft elk voordeel zijn nadeel, en dat geldt ook zo voor partytenten kopen bij Jysk. Wat deze nadelen zijn?

De eerste is voor ons dat je niet al hun partytenten op elke manier kan kopen. Ga je naar de winkel, dan is er een andere keuze dan wanneer je niet bij een winkel in de buurt woont en online bestellen wil.

Dat brengt ons ook bij ons tweede nadeel: de keuzeopties zijn beperkt. Er zijn twee partytenten, wat niet voor iedereen genoeg keuzemogelijkheden biedt.

Hoewel het voor sommigen juist fijn is om niet overrompeld te worden door een te grote hoeveelheid aan opties, kan het vervelend zijn als er slechts keuze is tussen twee artikelen, die je niet eens allebei online bestellen kan. Dit is dus een punt om rekening mee te houden.

Partytent kopen: Jysk vs. andere winkels

Zijn er andere winkels waar je beter je partytent kopen kan? Dat ligt er maar net aan wat je wil. Wil je bijvoorbeeld graag een partytent én andere dingen voor je tuinfeest kopen?

Of vind je het fijn dat je zonder te veel poespas een goede tent in je thuis hebt staan, zonder honderden dingen in overweging te nemen? Dan is Jysk een ideale winkel voor je partytent!

Ook wanneer je liever niet te veel uitgeeft voor een goede tent, dan zal je veel plezier beleven aan Jysk. Heb je liever een uitgebreider scala aan partytenten, elk met allerlei verschillende punten om op te letten?

Dan zou je bij specialisten kunnen kijken als Heuts, waarbij je meerdere soorten tenten hebt, of Partytentkopen.nl, waar je in hun assortiment ook veel kan aanpassen op kleur.

Let echter wel, bij deze specialisten zal je wel meer geld kwijt zijn dan bij Jysk. Als je kijkt naar wat anderen doorgaans zeggen over partytenten van Jysk, zijn de reacties over het algemeen positief.

Toch zitten er hier en daar opmerkingen tussen die aangeven dat de gekochte tent niet stevig genoeg was. De recensies zijn allemaal te lezen op de site van Jysk zelf – zowel de positieve als de negatieve.

Je partytent bij Jysk kopen: doen of niet?

beoordeling-zijwanden-partytent-jysk

Nu komen we uiteindelijk aan bij het belangrijkste punt van dit artikel: moet je wel of niet een Jysk partytent kopen? We hebben alles afgewogen.

We hebben de voor- en nadelen naast elkaar gelegd. We hebben zelfs vergeleken met de concurrent. Dat lijkt me genoeg om een conclusie te trekken, toch?

Wat ons betreft wel! Maar dan niet zozeer door ons, maar meer door jezelf. Want onze mening hoeft natuurlijk niet doorslaggevend voor jou te zijn.

Dat gezegd hebbende, zijn wij zelf van mening dat Jysk een ideale plek is om aan je partytent te komen; helemaal als je niet de duurste tent hoeft te hebben. Maar uiteindelijk blijft de keuze bij jou.

Wil je misschien toch meer keuze? Of klinkt Jysk partytent helemaal ideaal? Jij bepaalt welke partytent je wil; het is en blijft jouw feestje!


Meer winkels met partytenten: