Partytent Lidl & Aldi kopen? Het aanbod & Ervaringen

Wil je graag een stevige partytent kopen voor weinig geld? Dan ben je vast benieuwd of je deze kan vinden bij Lidl of Aldi. Hieronder ontdek je het antwoord daarop.

Ook vertellen we je hoe het partytent assortiment van deze winkels eruitziet!

Wat voor partytenten verkoopt Lidl?

Veel keuze heb je niet als je je partytent bij Lidl wil kopen. Er zijn momenteel namelijk slechts twee modellen te vinden.

Het gaat dan over twee opvouwbare 3×3 feesttenten, een mét en een zonder zijwanden. Een van de modellen is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren, namelijk donkerblauw en grijs.

De partytent met zijwanden is wat duurder en kwalitatiever, want het heeft een aluminium frame. Bij de goedkopere feesttent is het frame uit staal gemaakt. Ook is het simpeler vormgegeven.

Het aanbod van Lidl tenten verandert soms, maar de partytent met zijwanden maakt door zijn populariteit al een paar jaar deel uit van het assortiment.

Hoe ziet het partytent assortiment van Aldi eruit?

Ben jij op zoek naar een Aldi partytent? Dan moeten wij je helaas teleurstellen, want op dit moment zijn er geen partytenten bij Aldi verkrijgbaar.

Enkele jaren geleden was er wel een 6×3 feesttent met zijwanden te koop waar er positieve beoordelingen over te vinden zijn.

Met een beetje geluk komt er dus binnenkort opnieuw een Aldi partytent uit. Dat zou zomaar eens kunnen, want ook het aanbod van Aldi verandert regelmatig. Momenteel zal je echter voor een partytent van Lidl of een andere winkel moeten kiezen!

Ervaringen met partytenten van de Lidl/Aldi

Hoewel de gebruikers positief zijn over de Aldi partytent, ben je daar nu niet veel mee. Tegenwoordig is deze tent namelijk niet meer te verkrijgen. Maar het is wel handig om te onthouden.

Want mocht er in de toekomst een partytent beschikbaar zijn bij Aldi, weet je al dat het een goede optie is. Hieronder gaan wij het voornamelijk hebben over de ervaringen met de Lidl partytenten.

Lidl partytent ervaringen volgens gebruikers

De beoordelingen van de Lidl partytenten zijn erg positief. Volgens bijna iedere gebruiker zou de kwaliteit namelijk goed zijn. Zeker voor de prijs die je ervoor betaalt.

Als het hevig regent, kan je hem wel beter niet gebruiken. De feesttent zou namelijk niet volledig waterdicht zijn, maar wel voldoende bescherming bieden tegen lichte regen en wind.

Een van de andere grote voordelen van de Lidl partytent volgens gebruikers, is dat hij erg makkelijk is om in elkaar te zetten. Je breekt hem ook even eenvoudig teug af. De opbergtas zou wel wat klein zijn, maar dat minpuntje is zeker te verwaarlozen.

Onze mening over de Lidl partytenten

De feesttenten die je bij Lidl vindt zijn erg goedkoop, maar de prijs-kwaliteitsverhouding zit goed. Volgens ons zijn het zelfs de beste goedkope partytenten die je kan vinden.

De tenten zijn uiteraard niet van topkwaliteit, maar dat is nooit het geval als ze zo weinig kosten. Het feit is dat je bij Lidl waar krijgt voor je geld en dat is toch wel het belangrijkste.

Daar komt nog eens bij dat ze eenvoudig in elkaar te steken zijn, wat ook niet altijd het geval is bij feesttenten van andere aanbieders. Zelfs niet als je kiest voor een duurder model.

Wij zijn dus enthousiast over de partytenten die te koop zijn bij Lidl. Het enige wat wij jammer vinden is het kleine aanbod. Een inklapbare partytent of speciale modellen ga je er dus niet vinden.

Hoe zijn de prijzen bij Lidl/Aldi?

Een van de grootste voordelen van de Lidl partytent is de scherpe prijs. Er zijn twee verschillende modellen, maar ze zijn beiden erg goedkoop. Het simpelste model kost je slechts 34.99 euro en het duurste 89,99 euro.

Natuurlijk veranderen de prijzen soms, maar je kan er zeker van zijn dat Lidl altijd hele scherpe prijzen hanteert. Daar staat deze winkel namelijk bekend om.

Er bestaan wel nog goedkopere partytenten in andere winkels, maar deze zijn meestal van veel slechtere kwaliteit.

Waarom wel/niet een partytent bij Lidl/Aldi kopen?

Kies voor een Lidl partytent als je op zoek bent naar een tent met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. En als je hem slechts enkele keren gaat gebruiken.

Want hoewel een Lidl partytent een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft, gaat het geen heel leven mee.

Wil je toch liever een feesttent kopen die je jaren kan gebruiken? Dan zijn er betere opties, weliswaar met een duurder prijskaartje.

Indien je niet veel geld wil uitgeven, kan je een Lidl feesttent kopen en er extra voorzichtig mee omgaan (niet gebruiken tijdens hevige wind en regenbuien).

Aldi / Lidl vs andere winkels

Het aanbod van de Lidl is vergelijkbaar met dat van Aldi. Daarom hebben we ze hier ook samen geplaatst. Daarnaast kan je beide winkels vergelijken met Action op vlak van prijs.

Echter is de Action partytent van heel wat minder kwaliteit dan deze van Lidl. Het nadeel is wel dat je bij Lidl weinig keuze hebt. Zeker in vergelijking met winkels zoals Praxis en Van Cranenbroek.

De Lidl feesttenten zijn ook beter dan deze van Gamma, omdat ze makkelijk in elkaar te zetten zijn. Bij Gamma is dit vaak een heel gedoe.

Dat hoeft niet per se een probleem te zijn als je erg handig bent. Maar het is toch fijn om niet te veel tijd te verliezen aan de opzet van je partytent!

Partytent bij Lidl of Aldi kopen: goede keus of niet?

In de Aldi kan je op dit moment helaas geen partytent kopen. Anders zouden we je dit aanraden wegens de goede ervaringen van klanten in het verleden.

Bij Lidl kan je gelukkig wel terecht voor stevige en goedkope partytenten. En deze raden wij je zelfs nog meer aan omwille van hun onevenaarbare prijs-kwaliteitverhouding.


Meer winkels met partytenten: