Partytent bij Makro/Sligro kopen? Het aanbod & Ervaringen

Wil je graag een partytent kopen en overweeg je om daarvoor bij Makro of Sligro te kijken? Dan is het verstandig om hieronder eerst de ervaringen van gebruikers door te nemen. Zo weet jij of een partytent van Makro of Sligro wel echt iets voor jou is. Lees dus snel verder en ontdek het direct!

Wat voor partytenten verkoopt Makro/Sligro?

Er is een groot verschil tussen het aanbod van Makro en Sligro. Bij Makro vind je namelijk veel verschillende soorten, terwijl Sligro slechts twee partytenten verkoopt. Als je dus de meeste opties wil, moet je bij Makro zijn.

Het is natuurlijk mogelijk dat je toevallig de partytenten nodig hebt die bij Sligro te vinden zijn. Daarom lichten we het assortiment van beide winkels hieronder voor je uit!

Afmetingen

Bij Makro zijn er partytenten te koop in heel wat verschillende formaten. De grootste tent is 6×3 en de kleinste ongeveer 3×3 meter. Sligro biedt enkel een 3×3 en 4×4 partytent aan.

Modellen

De partytent van Sligro is het meest voorkomende model op de markt. Het is een simpel exemplaar zonder zijwanden. Bij Makro vind je een soortgelijk model, maar deze winkel heeft nog veel meer opties.

Zo vind je er grote tenten met zijwanden en ramen, gebogen partytenten, inklapbare modellen, tenten met een plat dak en nog veel meer.

Merken

Alleen bij Makro zijn er feesttenten van verschillende merken verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit Aro, Coleman, Metro Professional en Tarrington House. De meeste tenten zijn van Metro Professional en Tarrington House.

Kleuren

De partytenten die te koop zijn bij Sligro zijn wit of zwart. Makro biedt tenten in beige, blauw, wit, grijs en taupe aan.

Ervaringen met partytenten van de Maktro/Sligro

Zowel bij Makro als Sligro zijn er geen beoordelingen te vinden. Maar de Coleman partytenten hebben we elders teruggevonden met scores en recensies.

Als we deze doornemen, zien we dat de gebruikers vooral laaiend enthousiast zijn over het gebruiksgemak en de kwaliteit.

Er zijn wel enkele negatieve beoordelingen. Zo zou de Makro partytent niet voldoende tegen de zon beschermen en zwaar en onhandig zijn.

Dit komt echter niet overeen met wat de meeste gebruikers van de tent vinden. Daarom moeten we de kwaliteit niet te veel in twijfel trekken.

Onze mening over de Makro partytent

De partytenten die te koop zijn bij Makro vonden we elders terug. Daar worden ze aangeboden aan een hogere prijs. Daaruit kunnen we afleiden dat Makro scherpe prijzen hanteert.

Omdat de beoordelingen grotendeels erg positief zijn, doe je volgens ons een goede koop bij Makro.

Hoe zijn de prijzen bij Makro/Sligro ?

Bij Makro én Sligro kan je terecht voor een goedkope partytent. Er zijn wel nog goedkopere modellen op de markt, maar vergeleken met de meeste andere aanbieders zijn de tenten uit hun assortiment scherp geprijsd.

Waarom wel/niet een partytent bij Makro/Sligro kopen?

Als je een partytent met een goede prijs-kwaliteitsverhouding wil, zijn Sligro en Makro interessant om te bezoeken. Bij Sligro kan je wel enkel terecht indien je een 3×3 of 4×4 partytent nodig hebt. Makro heeft ook grotere modellen te koop.

Makro/Sligro vs andere winkels

Vergeleken met andere winkels heb je bij de Makro veel keuze. Er zijn wel minder modellen te vinden dan van bijvoorbeeld de Praxis partytenten. Maar toch aanzienlijk meer dan de partytenten bij de Action, partytenten bij de Lidl, Gamma partytenten, HEMA en tal van andere winkels.

De partytenten hebben ook een uitstekende kwaliteit. De enige winkel die naar ons weten nog kwalitatievere tenten aanbiedt is Ikea. Bij Sligro is het een andere zaak.

Daar heb je niet veel keuze. Maar het kleine aanbod is toch interessant omwille van de goede prijs-kwaliteitsverhouding. In vergelijking met sommige andere winkels zoals Action doe je er toch een goede koop.

Partytent bij Makro/Sligro kopen: goede keus of niet?

Zowel Makro als Sligro zijn interessant om te bezoeken als je een partytent nodig hebt. Maar bij Makro heb je veel meer keuze en zekerheid, omdat er beoordelingen online terug te vinden zijn. Voornamelijk van de Coleman partytenten. Wij raden dus vooral deze feesttenten aan!


Meer winkels met partytenten: