Uitleg ‘meeloopstage aangeboden’

Een ‘meeloopstage aangeboden’ houdt in dat een medewerker een collega van een andere afdeling, faculteit of hogeschool mee laat lopen tijdens zijn werk. Dit meelopen kan binnen een vooraf vastgestelde periode (minimaal 8 uur – maximaal 80 uur). De collega die meeloopt vervangt geen andere medewerker.

Door een meeloopstage aan te bieden, verruim je de kennis van een collega en doet deze ervaring op. Samen deel je kennis en verfris je jullie perspectief. De wederzijdse verwachtingen bespreek je vooraf. Er vindt geen betaling plaats voor een meeloopstage.  Voor de stage kunnen duurzame inzetbaarheidsuren en professionaliseringsuren ingezet worden. Samen bepaal je een geschikt moment voor de meeloopstage.

Heb je inspiratie nodig bij het schrijven of formuleren van een meeloopstage? Hieronder vind je voorbeelden van meeloopstages die eerder al aangeboden werden op Project Buiten.
Meeloopstage Saxion studieloopbaanbegeleiding
Meeloopstage organisatie Health & Safety week
Meeloopstage organisatie HTH Introductiedag
Meeloopstage Centre of Expertise Healthy Ageing
Een dagje meelopen met het hart van onze hogeschool
Een kijkje in ons Centrum voor Vitaliteit
Meeloopstage Media & Entertainment Management
Meeloopstage HR specialist (art.72aWW)
Meeloopstage College van Bestuur

Hulp nodig?

Heb je vragen of ondersteuning nodig? Neem dan contact op met de coördinator van Project Buiten binnen jouw hogeschool. Je vindt de contactgegevens van hem of haar op de pagina van jouw hogeschool.

Ik wil eenmeeloopstage aanbieden

Laat hier collega's van je eigen of een andere hogeschool weten dat ze een keer met jou kunnen meelopen.

Omschrijven & Plaatsen