Benut je specialisme

Uitleg ‘meeloopstage gevraagd’

Je kunt op Project Buiten een oproep plaatsen voor het doen van een meeloopstage. Op een laagdrempelige manier kun je eens een kijkje nemen in de wereld van een ander of jezelf een bepaalde expertise eigen maken. Je geeft dus zelf aan naar wat voor meeloopstage je op zoek bent en voor welke periode.

Misschien vind je het voldoende om een dag met iemand mee te lopen? Of misschien wil je juist wel wat langer met iemand meekijken. De meeloopstage is een uitgelezen kans om jezelf gericht te ontwikkelen of de dynamiek van een andere functie te ontdekken. Welke kennis, ervaring en inspiratie zou jij willen opdoen?

Deel jouw wereld met een ander: een unieke uitwisseling

Naast het plaatsen van jouw oproep voor een meeloopstage, kun je nu dus ook kijken of jíj iemand kunt laten meelopen. Je deelt jouw wereld met een ander: jouw expertise, jouw kennis en jouw manier van werken. Je helpt hiermee een collega die op zoek is naar een antwoord op een specifieke hulpvraag. Daarnaast haal je een collega met een frisse blik binnen, die jou ook weer energie geeft. Het laat je anders naar je werk kijken. Kortom: een unieke uitwisseling!

Kijk dus regelmatig op Project Buiten of er nog meeloopstages gevraagd worden die aansluiten bij jouw functie.

Hulp nodig?

Heb je vragen of ondersteuning nodig? Neem dan contact op met de coördinator van Project Buiten binnen jouw hogeschool. Je vindt de contactgegevens van hem of haar op de pagina van jouw hogeschool.

 

 

Ik wil om eenmeeloopstage vragen

Laat hier collega's van je eigen of een andere hogeschool weten waar je naar op zoek bent.

Vragen & Plaatsen