Deel je kennis

Administratief medewerk(st)er Competentiebureau

Type Project Buiten
Projectopdracht Aangeboden
Organisatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Standplaats
Arnhem
Startdatum
24 juni 2019
Duur in maanden
4-8 Maanden
Omvang per week
24 uur

Over de projectopdracht

In deze functie ga je werkzaamheden verrichten voor het Competentiebureau van het instituut Engineering, onderdeel van de faculteit Techniek. Het Competentiebureau is een lerende omgeving waarin docenten, onderzoekers, studenten en bedrijven samenwerken. Het instituut biedt de volgende vier opleidingen aan: Elektrotechniek, Industrieel Product Ontwerpen, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde.

Het gehele instituut heeft een platte organisatie en wordt ondersteund door verschillende supportteams. Eén van die teams is het Competentiebureau. Zij zorgen er voor dat de professional optimaal zijn ruimte kan invullen en ontwikkelen. Het Competentiebureau richt zich op het wel en wee van de Engineering-medewerker en heeft als taak om de medewerkers zo evenwichtig mogelijk in te zetten met inachtneming van passende competenties.

Je gaat je bezig houden met de volgende werkzaamheden:
- HAN-Flex
- Tentamenplanning
- Xedule (inzetsysteem)
- Administratieve taken

Wij vragen

Je hebt gevoel voor cijfers en denkt en handelt op een proactieve wijze. Je bent stressbestendig, kunt goed samenwerken en bent een planmatige werker. Je hebt goede contactuele eigenschappen en hebt het vermogen om je gevoelsmatig in anderen in te leven. Je gaat op integere wijze met je collega’s om. Betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en loyaliteit zijn eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn. 

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 06 (€ 1.855,64 - € 2.588,73). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Meer Projecten Buiten bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Deze collega's gingen je voor: