Benut je specialisme

Audiovisueel medewerker

Type Project Buiten
Projectopdracht
Organisatie
Hogeschool Windesheim
Standplaats
Zwolle
Startdatum
01 januari 2019
Duur in maanden
3-4 Maanden
Omvang per week
24 - 32 uur

Over de projectopdracht

Per 1 januari 2019 zoeken wij tijdelijk een collega ivm ziektevervanging.
Als audiovisueel medewerker leen je mobiele faciliteiten uit via onze AV-Servicebalie en beheer en onderhoud je deze faciliteiten. Daarnaast begeleid je studenten bij de uitvoering van hun audiovisuele opdrachten, publicaties en studio-opdrachten die zij moeten uitvoeren voor hun opleiding. Studenten komen met diverse vragen over audiovisuele middelen. Deze begeleiding geef je in de praktijklokalen van de Opleiding Journalistiek. Afhankelijk van je expertise assisteer je soms ook een collega bij technische instructielessen op het gebied van camera, montage, geluid of studiogebruik.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je start om 08.30 uur en drinkt eerst een kop koffie met je collega’s om de werkzaamheden van de dag door te nemen. Daarna open je de servicebalie waar waarschijnlijk al studenten staan te wachten omdat ze appratuur willen lenen. Een student vraagt je advies over welke microfoon het beste gebruikt kan worden in een drukke ruimte. Een andere student vraagt hoe ze het snelst een video op een social media kanaal kan plaatsen. In de middag assisteer je studenten in één van de praktijkruimtes bij het monteren van een video en het opnemen van een voice-over. Rond 17.00 uur sluiten we de afdeling en geven studenten die in de avond werken nog tips mee.

Jouw 'nieuwe' afdeling
Je werkt samen met zes collega’s. De werksfeer is collegiaal en er wordt gelachen. We hebben oog voor elkaar en zijn betrokken bij de samenleving. Wij durven te vernieuwen en het bestaande ter discussie te stellen. Samen zijn we nieuwsgierig hoe het beter kan.  Wij delen onze kennis en zijn gericht op samenwerken.

Onze medewerkers waarderen de persoonlijke aandacht die er voor hen is en de diversiteit en de levendige omgeving dankzij de studenten. Zij waarderen hun werk bij Windesheim gemiddeld met een cijfer 7,5.  Collega’s ervaren veel werkplezier en ook het thema leiderschap wordt hooggewaardeerd.

Wij vragen

Ben jij ervaren in het bedienen van audiovisuele apparatuur zoals camera’s en geluidsrecorders? En heb je kennis van montageprogramma’s zoals Avid Mediacomposer en Adobe Audition & Premiere? Vind jij het leuk om jouw kennis over te brengen op onze studenten? Herken jij je daarnaast in onderstaande punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Dit neem je mee:
Je hebt goede kennis van social media platforms voor de publicaties.
Je toont initiatief en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 06 (€ 1.855,64 - € 2.588,73). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: