Verbreed je horizon

Collega docent Social Work

Type Project Buiten
Projectopdracht
Organisatie
Hogeschool Windesheim
Standplaats
Zwolle
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
4-8 Maanden
Omvang per week
16 - 40 uur

Over de projectopdracht

Ben jij een collega docent of trainer met ervaring met methodisch werken en wil je onze gedreven studenten deze kennis bijbrengen? Vind je het leuk om eens bij Windesheim in de keuken te kijken? Lees dan snel verder…

Dit ga je concreet doen:

Je verzorgt het komende half jaar met name methodiekonderwijs zoals Signs of Safety en oplossingsgericht werken aan tweedejaars studenten van de opleiding SPH. Je komt te werken bij Social Work, bij de opleiding SPH. Wat betreft de omvang per week, daar komen we wel uit. Het gaat immers om de inzet van jouw expertise en het onderling delen van kennis en ervaring.

Wij vragen

Ben jij een coachende, vakkundige docent, die niet slechts hoorcollege geeft maar juist oog en oor heeft voor de student? Heb jij ervaring met methodisch werken, zoals oplossingsgericht werken of Signs of Safety? Maar bovenal: Heb je zin in het doen van een Project Buiten?

Dan komen we graag met jou in contact.

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 11 (€ 3.392,46 - € 4.661,12). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: