Benut je specialisme

Docent Civiele Techniek – 16 tot 24 uur

Type Project Buiten
Projectopdracht
Organisatie
Hogeschool Windesheim
Standplaats
Zwolle
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
9-12 Maanden
Omvang per week
16 - 24 uur

Over de projectopdracht

Jouw focus als allround civiel technicus ligt op onderwijsuitvoering en onderwijsontwikkeling bij de opleiding Civiele techniek. Hieronder vallen zowel inhoudelijke als begeleidende taken. Je geeft hoor- en werkcolleges, en begeleidt studenten bij projecten, stages en het afstuderen. Daarnaast ben je als docent voor studenten de persoonlijke coach. Voor ons is het belangrijk dat je kennis en ervaring hebt op het gebied van civiele techniek en dat je het contact met jonge mensen leuk vindt. Daarnaast weet je de kennis die je hebt over te dragen. Voor de student is het belangrijk dat je deze kennis op een eigen wijze kunt delen. Hoe je dat moet doen? Daar begeleiden wij je bij. Het helpt wanneer je al eens trainingen hebt gegeven en het leuk vindt zaken uit te leggen.


Hoe ziet je dag eruit?
Geen dag is hetzelfde voor een docent bij de opleiding Civiele techniek bij Windesheim. Zo geef je de ene dag een aantal lessen, of schuif je aan bij een docententeam vergadering, de andere dag bezoek je een stagiaire of organiseer je een excursie voor het vak waar jij verantwoordelijk voor bent.

Ons team
Wij zijn een team van 11 enthousiaste docenten en werken samen aan het onderwijs binnen de afdeling Bouw en Infra. Naast de opleiding Civiele Techniek bestaat de afdeling Bouw en Infra uit de opleidingen Bouwkunde en Ruimtelijke Ontwikkeling - Mobiliteit. In de afgelopen jaren is de opleiding Civiele Techniek ook door ons sterke docententeam gegroeid tot een aantal van zo’n 280 studenten. De hbo-keuzegids heeft onze opleiding uitgeroepen tot topopleiding en daar zij we trots op! Bekijk ook onze eigen film en proef de sfeer!

Wanneer solliciteren?
Ben jij een enthousiaste civiel techneut en ben je toe aan verbreding? Deel jij graag je kennis en leer je van onze studenten? Vind je het leuk om vanuit het onderwijs een link te houden met het werkveld? Dan komen we graag met je in gesprek.

Wij vragen

  • Je hebt verschillende taken uitgevoerd binnen het vakgebied van Civiele Techniek.
  • Je bent breed inzetbaar voor bijvoorbeeld constructieve vakken, bouworganisatie of onderzoeksvakken.
  • Je hebt een opleiding Civiele Techniek gedaan én je beschikt over een master
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen je vakgebied
  • Ervaring in het onderwijs is een pré
  • Je bent bereid een didactische aantekening te behalen als je hier nog niet over beschikt
  • Je bent in staat nieuwe ontwikkelingen in de markt te signaleren en hierop vanuit een onderwijscontext leermogelijkheden te ontwikkelen
  • Je bent een enthousiaste, dynamische en resultaatgerichte teamspeler en een bevlogen ambassadeur van het vakgebied.
tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 11 (€ 3.392,46 - € 4.661,12). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: