Deel je kennis

Docent Engineering – 28 tot 32 uur

Type Project Buiten
Projectopdracht Aangeboden
Organisatie
Hogeschool Windesheim
Standplaats
Almere
Startdatum
01 maart 2020
Duur in maanden
> 1 Jaar
Omvang per week
28 - 32 uur

Over de projectopdracht

Ben jij engineer met interesse in techniek, ontwerpen en ondernemen? Is innovatie je op het lijf geschreven en draag je deze kennis graag over? Dan zoeken wij jou om de professional van de toekomst op te leiden!

Als docent lever je een bijdrage aan de professionele ontwikkeling van de studenten binnen de opleiding Engineering. Dit doe je door kennis en ervaringen op een motiverende wijze te delen, in de vorm van hoorcolleges, werkcolleges en het begeleiden van praktijk gerichte opdrachten.

Wij bieden onze studenten een brede opleiding met een specialisatie vanaf het 2e jaar. Daarnaast volgt de student een co-makership waarbij de student één beroeps product oplevert, uit te voeren binnen het bedrijfsleven. De student ontwikkelt zich zowel theoretisch als praktisch, waarbij in de praktijk prototypes ontwikkeld worden.

Je bent onderdeel van een team van ongeveer 12 collega’s binnen de opleiding Engineering. We maken deel uit van de onderwijsgroep Technology bij het domein Windesheim Almere. Binnen ons team krijg je de vrijheid je eigen vakken vorm te geven. Daarnaast bieden we mogelijkheden waarbij je jezelf (didactisch) kan blijven ontwikkelen.

Wanneer solliciteren?

Onze studenten zijn creatief, ondernemend en technisch ingesteld. Zij worden breed opgeleid tot ontwerper en ontwikkelaar van nieuwe producten, van idee tot het op de markt zetten.

En jij?

Jij bent een engineer die onze studenten uit weet te dagen, te verrassen, te verrijken en te coachen naar een toekomst waarin the sky the limit is.

Voor ons is het belangrijk dat je kennis en ervaring hebt op het gebied van mechatronica, elektrotechniek en/of automatiseren én dat je het contact met jonge mensen leuk vindt. Daarnaast weet je de kennis die je hebt over te dragen. Voor de student is het belangrijk dat je deze kennis op een eigen wijze kunt delen. Hoe je dat moet doen? Daar begeleiden wij je bij. Het helpt wanneer je al eens trainingen hebt gegeven en het leuk vindt zaken uit te leggen. Een probleemoplossend vermogen en in kunnen spelen op verschillende situaties is handig.

Wij vragen

  • Je hebt een -bij voorkeur technische- afgeronde universitaire opleiding.
  • Je hebt affiniteit met mechatronica, elektrotechniek en/of automatiseren. Ervaring op deze terreinen is een sterke pré.
  • Je bent gemotiveerd om jezelf continu te blijven ontwikkelen.
  • Je hebt een praktische, creatieve en innovatieve kijk op techniek en weet dit theoretisch sterk te kunnen verwoorden.
  • Je hebt een flexibele en studentgerichte instelling, je bent proactief en kunt samenwerken in een team dat verder gaat dan jouw eigen vakgebied.
  • Je voelt je betrokken bij de doelstellingen van de organisatie en het team, je helpt anderen zich te ontwikkelen en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van eigen werk.

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 11 (€ 3.392,46 - € 4.661,12). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Meer Projecten Buiten bij Hogeschool Windesheim

Deze collega's gingen je voor: