Verrijk je inzicht

Docent ICT – 32 tot 40 uur

Type Project Buiten
Projectopdracht Aangeboden
Organisatie
Hogeschool Windesheim
Standplaats
Zwolle
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
> 1 Jaar
Omvang per week
32 - 40 uur

Over de projectopdracht

Je leert nergens zoveel als voor de klas. Dat geldt zeker ook voor lesgeven in het HBO. Studenten worden bij ons opgeleid voor een rol in het werkveld. Dit betekent dat we aandacht hebben voor hun vakinhoudelijke ontwikkeling maar zeker ook voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Als docent bij HBO-ICT op Windesheim Zwolle sta je naast de student. Je begeleidt de student in keuzes die gemaakt moeten worden en je begeleidt de student in projecten. Het vak van docent is erg dynamisch en afwisselend. Kennis overdragen, coachen, uitdagen, prikkelen en continu verbindingen leggen tussen theorie en praktijk. Je verbindt studenten aan elkaar, studenten aan het werkveld en het werkveld aan de opleiding. Wat je doet doe je in teamverband samen met je collega’s.
 
Wie zijn wij? HBO-ICT is de beste ict-opleiding van Nederland. Ondanks onze grootte (1800 studenten en 70 medewerkers) slagen wij er nog steeds in met heel veel betrokkenheid kleinschalig ICT-onderwijs te verzorgen. Iedere student is uniek en verdient begeleiding op maat. Wij staan voor verantwoordelijkheid, inzet, betrokkenheid en enthousiasme.
 
Wat verwachten wij van jou?

We zoeken docenten met verschillende expertises om onze groei in studentaantallen ook komende studiejaren op te kunnen vangen. We zoeken vooral docenten met expertise op ofwel meer de hardware kant van de ICT (Embedded Systems, Internet of Things, Microcontrollers) ofwel meer de softwarekant van de ICT (C#, web development, data science). Ook professionals met ervaring op het gebied van security worden uitgenodigd te reageren.
 
Je hoeft geen onderwijservaring te hebben. Voor de student is het belangrijk dat je deze kennis op een eigen wijze kunt delen. Hoe je dat moet doen? Daar begeleiden wij je bij. Het behalen van de basiskwalificatie didactische bekwaamheid is onderdeel van jouw tweejarig inwerktraject. Het helpt wanneer je al eens trainingen hebt gegeven en het leuk vindt zaken uit te leggen. Een probleemoplossend vermogen en in kunnen spelen op verschillende situaties is handig.

Wij vragen

  • Een master of minimaal een afgeronde hbo-opleiding. Als je nog geen master hebt, ben je bereid deze op termijn te halen. Uiteraard bieden we daarvoor mogelijkheden.
  • Door je passie voor ICT weet je kennis te delen met studenten
  • Je bent innovatief, hebt een probleemoplossend vermogen en werkt graag in een dynamische omgeving.
tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 11 (€ 3.392,46 - € 4.661,12). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: