Verrijk je inzicht

Docent leerlijn Klinisch expert

Type Project Buiten
Projectopdracht
Organisatie
Hogeschool Leiden
Standplaats
Leiden
Startdatum
20 augustus 2018
Duur in maanden
9-12 Maanden
Omvang per week
2 - 8 uur

Over de projectopdracht

De faculteit

De faculteit Gezondheidszorg van de Hogeschool Leiden bestaat uit de bacheloropleidingen Fysiotherapie, Verpleegkunde (HBO-V), Kunstzinnige Therapie en de Masteropleidingen Advanced Nursing Practice en Fysiotherapie / Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten. Daarnaast maken drie lectoraten deel uit van de faculteit.

De opleiding

De Masteropleiding Advanced Nursing Practice leidt op tot de functie en registratie van Verpleegkundig Specialist. Het is een duale opleiding. De opleiding heeft een vast team van zeventien medewerkers die in hoofdzaak tot taak hebben het onderwijs uit te voeren, te ontwikkelen en continue te verbeteren. Daarnaast wordt gewerkt met een team van gastdocenten uit de praktijk.

De werkzaamheden

De hoofdtaak bestaat uit het inhoudelijk voorbereiden en verzorgen van het farmacologieonderwijs binnen de leerlijn Klinisch expert. Daarnaast bestaat jouw taak uit het richting geven aan onderwijs- en toetsontwikkeling en het begeleiden van studenten in verschillende leersituaties (trainingen, colleges). Je ontwikkelt zelfstandig onderwijs.

Inzet

De totale omvang van dit Project Buiten is voor komend studiejaar 100 uur. De wekelijkse inzet van uren is in onderling overleg. Op woensdag worden de werkzaamheden verricht.

Wij vragen

Eisen voor dit Project Buiten

Je hebt een relevante afgeronde WO opleiding binnen de geneeskunde en/of farmacologie.

Verder heb je ervaring in de algemene gezondheidszorg. Leren in en van de praktijk is een onmisbaar onderdeel van de opleiding. Daarom zoeken wij bij voorkeur een “docent” met ervaring in het werkveld. Je bent communicatief sterk, enthousiast en innovatief. Je bent proactief, bezit creatieve vaardigheden en komt met vernieuwde ideeën/initiatieven. Je houdt van aanpakken en bent een teamspeler.

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 12 (€ 4.122,09 - € 5.301,29). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: