Verrijk je inzicht

Docenten afstudeeropdracht Sociaal Juridische Dienstverlening

Type Project Buiten
Projectopdracht
Organisatie
Hogeschool van Amsterdam
Standplaats
Amsterdam
Startdatum
04 februari 2019
Duur in maanden
3-4 Maanden
Omvang per week
28 uur

Over de projectopdracht

Je komt te werken bij de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Deze opleiding vormt samen met de opleiding HBO-Rechten de Bachelor of Laws opleidingen, onderdeel van de Faculteit Maatschappij en Recht van de HvA. De opleiding wordt zowel voltijd als deeltijd aangeboden en telt ongeveer 1200 studenten en ruim 60 docenten.

Voor semester 2 (februari tot en met juni 2019) zijn we weer op zoek naar enkele (buiten)docenten die een groep van 3 tot 6 studenten zouden kunnen en willen begeleiden bij het afstuderen.

We bieden:
- 28 uur begeleidings-/beoordelingstijd per studenten. In die 28 uur zit ook de afstemming met de docent aan wie jij gekoppeld bent en de vergaderingen.

Wij vragen

We zoeken een collega die:
- een relevante master heeft afgerond (juridisch of sociaalwetenschappelijk)
- onderzoekservaring heeft
- affiniteit heeft met het werkveld (is een pré)
- het liefst ervaring heeft met begeleiding van studenten
- beschikbaar is vanaf de week van 4 februari 2019
- bij voorkeur (soms) beschikbaar is op de dinsdag vanwege geroosterde vergaderingen voor informatie en afstemming met collega’s

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 10 (€ 2.638,45 - € 3.994,25). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: