Deel je kennis

Een kijkje in ons Centrum voor Vitaliteit

Type Project Buiten
Meeloopstage
Organisatie
Hogeschool Leiden
Standplaats
Leiden
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
3-4 Maanden
Omvang per week
4 - 20 uur

Over de meeloopstage

Faculteit Gezondheidszorg

De faculteit Gezondheidszorg bestaat uit de bachelor opleidingen Fysiotherapie, Verpleegkunde (HBO-V), Kunstzinnige Therapie en de masteropleiding Advanced Nursing Practice. Daarnaast maken drie lectoraten deel uit van de faculteit. Een van de projecten van de lectoraten is het Centrum voor Vitaliteit.

Centrum voor Vitaliteit

In het Centrum voor Vitaliteit (CvV) werken ondernemers, organisaties, bewoners, studenten, docenten en onderzoekers er samen aan om de vitaliteit in de Leidse regio te vergroten. Via ondersteuning van ondernemers en constante interactie met de omgeving initiëren en stimuleren we de ontwikkeling van nieuwe of de verbetering van bestaande producten en diensten die de mensen die in de regio 071 wonen, werken en studeren, vitaler kunnen maken.

Actuele speerpunten binnen het CvV zijn:

  • Ondernemers ondersteunen bij het ontwikkelen, verbeteren en/of presenteren van vitaliteitsdiensten of producten (open loket, startup track Vitaliteit en leefstijl als medicijn, health events enz)

  • Versterken van vitaliteit van de ouder wordende mens, de werknemer, de student en de zieke mens

  • Kennisontwikkeling ter ondersteuning van de eerste twee speerpunten

  • Het organiseren van vitaliteitsevents

Wij vragen

Wil je jouw kennis op het gebied van vitaliteit vergroten en/of heb je een achtergrond die aansluit bij de activiteiten van het Centrum voor Vitaliteit waar je iets mee wilt doen? Geef jouw interesse dan aan! We kunnen dan onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Deze collega's gingen je voor: