Deel je kennis

Hogeschooldocent PABO met teamleiderstaken

Type Project Buiten
Projectopdracht Aangeboden
Organisatie
De Haagse Hogeschool
Standplaats
Den Haag
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
4-8 Maanden
Omvang per week
32 - 40 uur

Over de projectopdracht

Ben je iemand die een team kan verbinden en heb je affiniteit met onderwijs?

 

Wat ga je doen?

Je stuurt op kwalitatief goed onderwijs in lijn met de Haagse Onderwijsvisie, waarin het leerproces van de student centraal staat. Door middel van jouw coördinerende en sturende rol zorg je voor de verdere ontwikkeling van docentteams naar resultaatverantwoordelijke teams. Je weet de docenten te stimuleren en te faciliteren in hun professionele ontwikkeling. Tevens lever je een bijdrage aan de voorbereiding van de peer audit van de Flexibele deeltijd. Voor jou ligt een belangrijke taak tot de (door-)ontwikkeling van het curriculum voor voltijd, deeltijd en de zij-instroom. Samen met de opleidingsmanager geef je zowel inhoudelijk als organisatorisch leiding aan de opleiding.

 

Wij vragen

We zijn op zoek naar een communicatief sterke collega met aantoonbare leiderschapskwaliteiten, die resultaat- en doelgericht werkt. Je weet onderwijskundig leiderschap in het team te brengen. Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in resultaatverantwoordelijk teams en ervaring op het gebied van onderwijsontwikkeling. Daarnaast heb je ervaring als docent (zodat, wanneer de mogelijkheid bestaat, je lessen verzorgt op basis van jouw expertise in een van de kernvakgebieden van de PABO).


- Je bent in het bezit van een afgerond masterdiploma, bij voorkeur binnen pedagogiek, onderwijskunde of sociale wetenschappen.

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 12 (€ 4.326,54 - € 5.564,23). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Meer Projecten Buiten bij De Haagse Hogeschool

Deze collega's gingen je voor: