Benut je specialisme

Interim Onderwijskundige Academie Mens & Maatschappij

Type Project Buiten
Projectopdracht
Organisatie
Saxion University of Applied Sciences
Standplaats
Enschede
Startdatum
Per Direct
Duur in maanden
4-8 Maanden
Omvang per week
16 uur

Over de projectopdracht

Vanwege zwangerschapsverlofvervanging zoekt de Academie Mens & Maatschappij (AMM) in de periode van januari tot juni 2019 een onderwijskundige. Een mooie tijdelijke klus om eens ‘in een andere keuken te kijken’ en je ervaring te verbreden.

Wat ga je doen?
• als onderwijskundige bijdragen aan de ontwikkeling van de doorstroommaster Health Care & Social Work;
• medewerkers enthousiasmeren en draagvlak creëren voor blended learning;
• strategisch Saxion beleid (onderwijskundig/ICT) vertalen naar tactisch en operationeel academiebeleid;
• de rol van contactpersoon voor ICT en Onderwijs (ICT&O) en de digitale leeromgeving Blackboard (inclusief beheer) vervullen;
• de commissie ICT van AMM aansturen en uitvoering geven aan het jaarplan ICT & Onderwijs. 

Over de Academie Mens en Maatschappij (AMM)

Bij AMM volgen bijna 2.500 studenten vol- of deeltijd opleidingen op het gebied van Social Work, op zowel bachelor als master niveau. Wij bieden kwalitatief onderwijs, waar studenten zich met plezier in bewegen. De academie streeft er naar om niet alleen voor studenten, maar ook voor medewerkers een prettige werkomgeving te creëren en om een hechte relatie met het werkveld te onderhouden. We leiden professionals op die het verschil kunnen maken voor mensen die gedurende een periode in hun leven hulp nodig hebben.

AMM heeft in haar bacheloronderwijs gekozen voor de licentie Social Work (voormalig SPH en MWD) en wil zich met kracht in de Euregio als hét kenniscentrum op het gebied van Social Work manifesteren. Binnen onze academie zijn twee lectoraten actief: Social Work en Technology, Health & Care.

De academie is op dit moment volop in beweging. Uitdagingen liggen er op het gebied van het verder professionaliseren van de werkcultuur, buiten nog meer met binnen verbinden en het verder verbeteren van ons onderwijs en onderzoek. Het onderwijs wordt op dit moment geactualiseerd en opnieuw ontwikkeld en lean werken wordt geïmplementeerd. De komende jaren wil AMM het huidige onderwijs verder ontwikkelen naar een inspirerend en efficiënt curriculum. 

Wij vragen

Ben je..
• in staat vanuit een helicopterview te werken waardoor je de grote lijnen in beeld houdt en bewaakt;
• resultaatgericht, punctueel en ga je planmatig te werk;
• iemand die gemakkelijk de verbinding op zoekt;
• in staat om een nieuwe omgeving en nieuwe kennis snel eigen te maken?

​en heb je..

• ervaring met het aansturen van ontwikkelprocessen, of heb je er op basis van je ervaring en competenties vertrouwen in dat je dit snel leert;
• aantoonbare ervaring met het schrijven van curriculumdocumenten, toetsplannen etc;
• bij voorkeur ervaring met ICT&O?
 

Dan is dit jouw Project Buiten!

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 10 (€ 2.638,45 - € 3.994,25). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: