Verrijk je inzicht

Junior communicatie-medewerker

Type Project Buiten
Projectopdracht
Organisatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Standplaats
Arnhem
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
1-2 Maanden
Omvang per week
16 uur

Over de projectopdracht

Het Service Bedrijf is voor de afdeling MCV tot de zomervakantie op zoek naar een junior communicatiemedewerker die al bekend is met de HAN.

Het gaat om ondersteuning van een ervaren Marketing Communicatie Adviseur bij de communicatie-activiteiten voor organisatie van de Opening Studiejaar HAN, inclusief HAN Prijs en HAN Ideeënbus.

Werkzaamheden:

  • Schrijven en uitzetten en plaatsen van allerhande berichten.

  • Bijhouden aanmeldingen HAN Prijs, mails aan genomineerden en administratieve afhandelingen.

  • Afhankelijk van de ideeën mbt uitreiking HAN Prijzen en prijs HAN Idee: planningen maken voor fotografie (maar mogelijk hoeft dat niet).

Wij vragen

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker die al bij de HAN werkzaam is en goed de weg kent binnen de HAN. Je hebt interesse in het communicatievak, hebt een hands on mentaliteit en bent een echte doener. Je bent om en nabij 16 uur per week beschikbaar de komende 1,5-2 maanden.

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal 07 (€ 2.107,72 - € 2.853,63). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: