Deel je kennis

Loop een dag mee bij het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds hbo

Type Project Buiten
Meeloopstage Aangeboden
Organisatie
Zestor
Standplaats
Den Haag
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
< 1 Maanden
Omvang per week
8 uur

Over de meeloopstage

Tijdens deze meeloopstage neem je een kijkje in de keuken van Zestor met uiteenlopende projecten en activiteiten, rondom één van de door jou gekozen thema’s arbeidsmarktbeleid, professionalisering of  gezond en veilig werken.

Zestor is het arbeidsmarkt- en opleidingsfonds hbo. In het bestuur van Zestor zijn de werkgevers- en werknemersorganisaties van het hbo vertegenwoordigd. Op het gebied van hr(d) en arbeidsmarktvraagstukken bevorderen en ondersteunen we vernieuwende activiteiten in het hbo. Activiteiten die gericht zijn op ‘Goed werken in het hbo’, voor werkgevers- en werknemers.

Je maakt deze dag kennis met al onze collega’s die zich bezighouden met het thema van jouw keuze. Zij zullen jou alle ‘ins en outs’ vertellen over verschillende activiteiten en initiatieven die gaande zijn (of binnenkort starten) binnen de sector als geheel, binnen hogescholen en het fonds zelf. Ook krijg je inzicht in de rol van een arbeidsmarkt- en opleidingsfonds. Samen delen we open en informeel informatie en brainstormen we over kansen en mogelijkheden.

Een dag vol inspiratie!

Wij vragen

Ben je al bezig met arbeidsmarktbeleid, professionalisering of gezond en veilig werken? En ben je nieuwsgierig naar wat er binnen het hbo allemaal gebeurt op dat vlak en wat Zestor daaraan bijdraagt? En wil je ook jouw kennis op dat vlak met ons delen? Dan zien we je graag een keer meelopen binnen ons team.
 

Heb jij zin in een Project Buiten bij ons? Reageer dan middels het reactieformulier en geef in de motivatie aan met welke (HR)thema’s jij je bezighoudt, zodat wij een passende meeloopdag voor jou kunnen inrichten.   

Meer Projecten Buiten bij Zestor

Deze collega's gingen je voor: