Verrijk je inzicht

Matchpoint-werkervaringsplaats: administratief medewerker

Type Project Buiten
Projectopdracht
Organisatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Standplaats
Arnhem
Startdatum
In Overleg
Duur in maanden
3-4 Maanden
Omvang per week
8 - 16 uur

Over de projectopdracht

De afdeling FEZ heeft voor het debiteurenteam een werkervaringsplek/snuffelstage beschikbaar in de functie van administratief medewerker. 

Voor deze functie is het belangrijke dat je nauwkeurig kunt werken en gevoel hebt voor cijfers/financiën. Ben jij op zoek is naar een nieuwe uitdaging en bezit je over een positieve werkhouding? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat zijn de werkzaamheden?
Je bent medeverantwoordelijk voor het verzorgen van het debiteurenproces (administratie en beheer) voor de verschillende faculteiten van de HAN. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het constant (door)boeken van facturen en het uitzoeken van openstaande facturen in samenwerking met collega’s. Je signaleert eventuele knelpunten in het werkproces, stemt deze af met betrokken collega’s en hebt een rol in het meedenken over verbeteringen van het operationele proces. Communicatie met interne en externe klanten vormt een deel van je werk.

Wij vragen

Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde MBO opleiding op financieel/administratief gebied. Je hebt bij voorkeur drie jaar relevante werkervaring binnen een administratieve functie. De beheersing van MS Office is goed. Kennis van Microsoft Dynamics (DAX) is een pre. Je verbale en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn uitstekend. Je nieuwsgierige, oplossingsgerichte houding maakt dat je continue gericht bent op ontwikkeling en procesoptimalisatie. Verder ben je een proactieve, flexibele teamplayer met oog voor detail.

tip a friend

Beschikbaar budget

Voor dit Project Buiten geldt als maximum: schaal N.V.T. (meeloopstage). Ben je lager ingeschaald en ben je enthousiast over deze projectopdracht, reageer dan zeker! Ben je hoger ingeschaald, overleg dan eerst met je leidinggevende. Jouw hogeschool ontvangt in die situatie namelijk een vergoeding die lager is dan jouw schaal. Het is dus verstandig om van tevoren na te gaan of dat voor jouw hogeschool een optie is.

Deze collega's gingen je voor: